mislim da ne: naručili smo je prošle godine za Skupštinu i samo su nam peticu gore napisali.
(ne u zahodu, nemoj bogohuliti. u podzemnoj garaži, u autu)
mislim da ne: naručili smo je prošle godine za Skupštinu i samo su nam peticu gore napisali.
(ne u zahodu, nemoj bogohuliti. u podzemnoj garaži, u autu)
je´t stvarno dooobro? naime sljedeci tjedan sam kratko u zg-u pa da skoknem?ms. ivy prvotno napisa
je, stvarno je dobro![]()
Al fakat, torte i to nikak ne zgledaju.
Ko da sam ih ja pekla, što nije referenca.
Meni je nekak kvaliteta i izgled zadovoljavajuća u meliju i piece of cakeu. Naručila sam u potonjem za nesuđeni treći rođkas Bobovo gradilište.
Sve što sam od tamo jela je fino i dobro zgleda.
u pisofkejk?sunce prvotno napisa
ja tu tetu poznajem i otprije dućana, radila nam je i vjenčanu tortu ali nisam znala da rade i za klince. njeni sitni kolačići su nešto prefino.
ajde pliz pepejaj malo detalja, koliko novaca za koliku tortu, koju si uzela... gradilište bi kod nas bilo pun pogodak.
Bo-ok, evo malo i nas! Fiona je jučer i danas spavala do podneva, uopće ju nemam namjeru gnjaviti ranim buđenjem. San joj očigledno odgovara, jer je danas (kuc-kuc) vidno bolje.Kozica još uvijek ima cijelo čudo po sebi, ali čini mi se da su sad već u fazi sušenja. Kad ju pitam smetaju li je, ona mi lijepo kaže "Ne, mama, ja imam dobre kozice, moje ne smetaju".
![]()
A moram vam napisati i biser moje male optimistice: danas ju pudram po kozicama, a ona mi lijepo savjetuje: "Mama, nemoj potrošiti sav puder, trebat će i tebi kad dobiješ kozice od mene".![]()
E, komadice, bi li bilo protiv pravila foruma da na se na otvorenom dijelu raspišete malo detaljnije o tim tortama - adrese, brojevi telefona, cijene, preporuke... Imajte na umu da se tek uživljavam u život u Zg i da su mi takvi podaci dragocjeni. Ili mi ih barem pp-ajte.
Puse svima, naročito malim bolesnicima.![]()
Da i nama bi pomogle informacije u vezi torti. Rockas je za 3mj, ali nikad nije prerano!
Ma nitko vas ne ignorira...Ja sam jučer uspjela skinuti fotke sa aparata, ali samo dio. Budem ih danas umanjila i zakeljila na fotki pa vas obavjestim.
Do tada pusa maloj kozičavoj plavuši!![]()
meni torte u Meli više nisu tak fine ni fora (kod mene se javila zasićenost njima - svui tam naručuju i to već godinama) ali zato Piece of cake - njihovi kolači su mi prefini. I torte.
Samo nisam vidjela one dječje - ali okus je stvarno fenomenalan
jeste probale voćne košarice u piece of cake?![]()
božanstveno, savršeno, neusporedivo...
ok, sve mi se čini da ću po tortu tamo. samo da mi se ona sunčekica javi i ispriča detalje!
Šalim se, zato sam i stavila one smajliće.mamma san prvotno napisa
Hvala na pusi, imali smo jako problematičnu noć (oko jedan-dva ujutro upadam joj u sobu da provjerim da li je pokrivena, a ona sjedi na krevetu i uz svjetlo koje s ulice ulazi kroz rolete se igra!!!), danas je naravno neispavana.
Kozice su fakat nevjerojatne, samo na nadlanici sam ih izbrojala nešto više od dvadeset i odustala od brojanja. Naravno, te su manje, inače ih ne bi stalo toliko puno na tako malo mjesta. Na drugim dijelovima tijela su veće i jednako gusto raspoređene. Užas. :/
Ajde please stavite neke kontakte za te torte, brojeve telefona ili adresu, pa ću sama potražiti broj.![]()
Piece of cake je u Petrovoj, od rotora na istok pa sa desne strane.
telefon ne znam
torta kornjača sa guza strane
s boka
s prijeda
evo sve ovo đust for ju
i dok ne stavim rođendanske (skupljam još i sa drugog aparata), moram da se pohvalim sa Lovrinim uratkom (Anekovim poklonom).
Dakle ovaj autić je sam složio.![]()
wow! 8) lovro, tatin automehaničar!
tko zna bi li moje dijete htjelo to slagati? legice nam uglavnom skupljaju prašinu.
tako je bilo i kod nas, a onda je počelo.ms. ivy prvotno napisa
Na žalost, više ih ne slaže - a igračke tog tipa ja najviše volim
dok ne stavim sa ostalih tuluma fotke (selim, umanjujem, selektiram)...evo vam neke fotke sa Ladinog tuluma i par sa Nikinog ali na žalost bez Nike.
No, LINK na album. Pass = zepedeici
Ajvica, kod nas veliki legači uopće ne pale. SAda mu je najakutalnije upravo ovo što je dobio od Aneka i super mali legaći, oni tematski (vatrogasni auto, i ostalo). - uostalom vidjet ćeš na nekim fotkama kad ih zakeljim.ms. ivy prvotno napisa
![]()
Torta je mrak!! Vec vidim da ce moja dijeta polako nestati.
Frendica mi je u Austriji kupila legace sa zivotinjama i tako slazes cijeli zoo. Super su
San, genijalna je torta!!!
Ajvi, poslala ti pp.
F brije na Legače, samo tornjeve slaže, obvezno više od sebe, al onda suza suzu stiže kad mu sve frkne na parket.
Quattro ga je pustio, sad smo na Duplo i varijacijama - naravno, najdraža serija mu je Bobova.
Mamma San,
prekrasna torta, klinci preprekrasni, a ti zaista predobro izgledaš...
Čekamo ostale...![]()
Aaaaaaaaaaa, torta je super. :smajlić koji se oblizuje:
Fotke su super, još čekamo rođendanske.
Imaš one slike di se Lovro i Nika Ljube (na Ladinom tulumu).
Ako imaš, ja bih te molila da mi ih mailaš.
![]()
Sanja i mi smo probdjeli (ali doslovno ) cijelu noć od ponedjeljka na utorak. A. se probudila u 23h i bila budna do 5 ujutro...ko da je sredina dana. Morala sam je (jeeedva) bijesnu izvući iz kreveta u 11 i taksijem odbaciti baki, a ja k'o zombi na posao (nastava od 13 do 21!!!) . Još se i prehladila, pa joj je nos u komi.Sanja prvotno napisa
Interesantno da sam u školi čula još od troje ljudi da nisu tu noć uopće spavali :/ .
Pusa malcima![]()
Što je sad ovo?????pcelica prvotno napisa
:shock:
![]()
ajoj čoksa, suosjećam.![]()
mi smo imali nekoliko loše prospavanih noći, što je i normalno kad je bolestan ali ja to sve teže podnosim. ubile me one prve dvije godine.
jutros smo odradili suzni rastanak u vrtiću, bilo ga je strah. ah, a što očekivati nakon deset dana...
Ups.čokolada prvotno napisa
![]()
Kad je Ančica otišla, Lovro se morao nekako utješiti!
A ovo sa neprospavanom noći je klasika kada imaju začepljen nos.![]()
Pčelica imam i tu sliku. Ali me nekaj zeza sa prenosom sličica. U svakom slučaju ću je probati danas staviti.![]()
![]()
svi hvalite mamasanićkinu tortu, ovo ono.. a nitko da kaže "pa koje smo mi zepedeićke komadi"!! na onoj 1 fotki all together![]()
e pa jesmo![]()
mamma,![]()
anekice, takva fotka je već viđena - ja sam sličnu stavila nakon Nikinog roćkasa. A neću je hvaliti jer ja nisam na njoj.![]()
Baš je dobra fotka!!!anek prvotno napisa
Pčelice nisi na njoj, jer smo te ko lude zvale, ali je nasljednica trebala tvoje prisustvo!
![]()
Ja ću samo jedno komentirat s kolektivke.
Ajvi, mila, izgledaš kao da si jedna od slavljenica, a ne roditeljska pratnja.![]()
Znam, znam. Taman kada sam krenula k vama, imali smo "situaciju".mamma san prvotno napisa
Jok, kad me šećer pukne, kupujem autiće na akumulator.ms. ivy prvotno napisa
Komplimenti - mukte.
Wrum-wrum!
Čekam narančastu Cruellu da se oglasi.
Mrak, nema je. 8)
Danas se nije digla na zločestu nogu.
jel me netko tražio 8)
Ah, što mi je laknulo.
Već sam žgaravicu dobila od brige...
Wrum-wrum!
imamo novo okupljalište 8)
još samo da se okupimo... a ti, apri, pazi da ti bude slatki dan.
budući da ne razumijem... odoh..
brrrrm, brrrrrm...
sunce mi je doturila informaciju od životne važnosti - piece of cake postoji i u importanneu na iblerovom, dolje kod kafića.
Nije to Cruelli blizu, nemre ona s posla tamo doletjeti.
Al mi možemo. :D
Mislim da je i San blizu, a i Tweety.
otkada?
Pa ja radim u blizini i stalno tamio švrljam i to nisam skužila