Je li netko do vas pio amoksil dok je dojio?
Je li beba imala nekih nuspojava?
Je li netko do vas pio amoksil dok je dojio?
Je li beba imala nekih nuspojava?
U principu, za trudnoću i dojenje se preporuča samo cefaleksin (Ceporex). Nisam ti odgovorila na pitanje, ali eto.
Nisu za iste boljke ...
Ceporex sam pila prošli tjedan - za mastitis.
Amoksil je za upalu dišnih puteva i doc je rekla da mogu uz dojenje ...
u pravilu penicilinski antibiotici su spojivi s dojenjem.
ako je lijecnica rekla da moze, onda je ok
ja sam dobivala injekcije+nakon toga tablete amoxil dok je N. imala 5 mjeseci, nisam primjetila nikakve nuspojave kod nje
branka, odakle informacija o ceporexu?
Ja sam pila amoksil dok sam dojila i nikakvih nuspojava kod srecice nije bilo. Prepisala mi ga je moja doktorica zbog mastitisa, a pedijatrica se slozila da ga smijem piti.
Ja sam isto pila amoxil dok sam dojila.....bez nuspojava....
Osim toga, Vrijeskina Iva je već velika djevojčica.
Vrijeska - mastitis? Nakon 16 mjeseci dojenja. Baš mi je žao da te i to snašlo.
Ja sam pila amoxilin duze vremena (zbog ne prolazece upale mokracnih kanala) i nikakvih poslijedica za Omara. I on je koristio isto (u prilagodjenoj dozi) zbog infekcija, ali su mu se gljivice pojavilepa smo onda to morali lijeciti, ali to je zbog toga jer je on koristio amoxicilin
Budite alertni u vezi gljivica!!!!
Da, veselje ... Nisam mogla vjerovati :shock: To je bilo prvi put, ali nije zahvatilo sve tako da je brzo prošlo.apricot prvotno napisa
Emily, misliš odakle da Ceporex može uz dojenje ili da SAMO ceporex može uz dojenje? Uz liječnikovu procjenu koristi i štete mogu ponekad i neki drugi antibiotici (i za trudnoću i dojenje), ali Ceporex može sigurno.