Jacmanozdravilica i ~~~~~~~~~~
Stelli je isto nesto. Već četvrti dan skoro da ništa ne jede, čak i čokoladu odbije- baš je kritično, nije da neće kuhano jelo, nego baš ništa, ni grickalice, ni slatkiše... slabo i pije, ne piški baš, ima proljevastu kakicu. Nije da ima ono baš proljev x puta na dan, čak i osjeti kada ima kakicu. Ali taj 1-2x na dan kako i inače kaka je jako rijetko, smeđa vodica. Doktorica mi preporučila da ju odvedem na hitnu na zaraznu i da joj daju infuziju, a ne znam.
Inače mi izgleda OK, skače po parku, sva je normalna pa ne znam da ju idem traumatizirati po bolnici... Možda samo virozica i sutra već bude bolje i počne jesti
Bembolina (napisa):
..., a on me uhvatio za ruku zastenjao (a jesam se uživila u opise )-inače on tako meni "pomaže" kad ja kakim-i BUĆ pokakio se. Bio je tako sretan , i onda je otkinuo papir i htio da mu obrišem guzu.
Popdne je tatu odveo u WC i znakovima i mumljanjem mu objašnjavao što je "napravuio" u WC.i :D za obavljenu nuždu u WC
Što se tiče WCa, Stella već dugo, bar mi se čini dugo ide na WC- više se ni ne sjećam kad je imala dnevnu pelenu, jedino nikako da joj skinem noćnu, meni se ne da u slučaju nezgode, buditi obje, presvlačiti... Možda kad Mia počne više spavati a manje tražiti cicu po cijelu noć pa budem naspavana...
A i čekam dok bude suha...
Pitanja- i kod nas je milijun i često o mamama i tatama i ostalim članovima porodice ili kad vidi samog psa/ macu na cesti, u nekom dvorištu da nekud ide veli da traži mamu. Ja sam to malo povezivala da joj jako falim otkako je stigla seka i da me više ne doživljava onkako kao baš svoju mamu, ali možda je i najnormalnija faza da pita gdje su tuđe mame. Ponekad imam grižnju savjesti jer imam feeling kao da govori za sebe da bi ona svoju mamu i da traži svoju staru mamu. Moram priznati da me dijete preraslo i kako nemam uz njih dvije vremena za ništa tako nemam ni za čitanje o odgoju i u kojoj je fazi i kako se postaviti. Jako si razmišljam o onoj knjizi od Miriam Stopard "Odgovori na djecja pitanja" ili tako nekako, učinila mi se zgodnom... Ali što mi vrijedi i da ju kupim kad će vjerojatno skupljati prašinu kao i Juulove i ostale koje sam nadobudno kupila.
Žao mi je što se nisam prije još bolje pripremila za roditeljstvo... Mislila sam da znam dovoljno i da sam spremna, a sad vidim da ima još toliko toga što nisam pročitala i puno situacija u kojima se ne znam postaviti.
Inače, nikad ne lažem djetetu, ili kažem istinu ili da ne znam baš točno...
E i moram reći za puzzle da sam nacrtala ono izrezbareno kemijskom i koji preporod, Stella ih super slaže. Hvala na savjetu!