Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: premaxx vs. quinny curb

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno premaxx vs. quinny curb

Jel ima tko kakva iskustva s gore navedenim nosiljkama?

Dvoumim se i svaka pomoć je dobrodošla!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imala sam oboje i definitivno je puno puno bolji quinny curb. Premax nije nikako praktican za vece kikace, jos dok su mali pa leze ajde ali kasnije..... On nema otvore za noge nego ga u biti posjednes unutra a nogice vise preko ruba nosiljke a mom malom je konstantno stopalo cirkulaciju i zuljalo ga, nije uopce htio biti unutra.
    Quinny curb je podstavljena i jako jako mekana a i onaj dio sto ide oko tebe je jako mekan i ne zulja.
    Ja bi ti dala jedino jos drugu opciju uz Quinny a to je Mei Hip od EllaRooa s kojom sam ja odusevljena. Nije debela, dijete je skroz uz tebe i jako cvrsto stoji. Evo link:
    http://minishop.t-com.hr/babyshop/Categories.asp?cid=41

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

također sam imala oboje i quinny curb je definitivno puno bolji. u premaxxu moja bebica nije htjela biti ni minute. bila je sva skvrčena. kasnije smo nabavili curb i to joj se jako sviđa jer ima pogled u smjeru u kojem hodamo i sve vidi na sve strane.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja imam premaxx i nikako ne funkcioniramo, nabavit ću si klasični sling jer mi je u marami prevruće. A premaxx.. samo se skvrči brižna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •