-
škola plivanja pk dubrava
Moram se javiti na ovu temu sa svojim iskustvom od jučer.
Imam dijete od 5,5 godina koje je proplivalo lani i ove godine je zreo za upis u školu plivanja.
Budući da obožava vodu, nema straha i da nas je sam tražio da ga vodimo na bazene nakon ljeta, mm i ja smo se raspitali i odlučila ga upisati u nama najbliži pk, onaj u dubravi.
Došli smo u vrijeme objavljeno za prijavu, međutim nigdje nikoga.
Na pustom hodniku nas jedan čovjek ljubazno uputi da prođemo kroz praznu svlačionicu, jer da je trenerica na bazenu.
Uđemo tamo kulturno pozdravimo, i tad počinje show.
Osoba za koju pretpostavljam da je trenerica počinje histerično vikati na nas da izađemo van jer smo u obući, mi se pokušavamo ispričati i reći da su nas tu uputili, međutim njena vika i histerično deranje se nastavlja.
Tu nama skoči živac, ali još uvije pribrani kažemo da smo se ispričali i da stvarno mislimo da takav način ophođenja nije u redu, ali ona kao nenormalna urla i dalje i mi odlazimo sa bazena, ljuti i neobavljena posla.
Inače pored bazena je stajo još neki muškarac i navodno je jedno dijete bilo u bazenu i nitko više.
Naravno, da mi ne pada na pamet dati dijete u ruke osobi, koja svojim ponašanjem odaje u najmanju ruku bezobrazu i nekulturnu osobu.
Pitam se što mi je činiti? Najradije bih nazvala plivački savez i sve im prijavila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma