-
A znaš li možda za kakav izvor pH testova na papirićima? Ne da mi se mućkati metiloranž, a jako bih se rado testirao.
-
sad ste me sjetili na prehranu ovisno o kiselosti namirnica i kiselosti u oranizmu (mi smo sebastianu odradili testiranje u sklopu testiranja zbog autizma)
http://www.acidalkalinediet.com/
nisam jos stigla poceti s proucavanjem ali bit cu zahvalna na novim informacijam ai linkovima
postoji jos jedan detalj kod probave, mi smo sebastianove probleme s probavom (tipicne za autiste, to dobrim dijelom i uzrokuje neizlucivanje otrova) kiropraktikom, nakon par tretmana njemu se stolica sredila
ljudi bi trebali imati praznjenje crijeva ber jednom dnevno, stolica treba biti formirana. ako to kod vas nije slucaj prisutan je problem.
(ne znam da li da ovo stavim ko odvojeni post)
-
Ne sjećam se da postoji topic o njezi autista pa možda nije loša ideja pokrenuti nešto takvo. Gomilaju se dokazi da se ispravnim pristupom djecu može u velikom dijelu izvući iz autizma, iako dio štete trajno ostaje. Nemam osobno iskustvo osim preko kontakata.
-
ma ok sam ja sa autizmom, detox napreduje ali zanima me prehrana bazirana na kiselosti namirnica i kiselosti u tijelu
-
btw postoji hrpa djece kojima je skinuta dijagnoza
detox i radne terapije stvarno pomazu
pokusat cu veceras pokrenut tipic o prehrani i autizmu, hiperaktivnosti i sl
-
Rađe nemoj obuhvatiti hiperaktivnost jer već postoje topici, a i nije ni približno ista stvar.
-
ma ista ih hrana isto puca, samo svako istrci sa svojim simptomima
pogle great plains testove
-
Ma da, samo za razliku od autizma o hiperaktivnosti, nažalost, možeš govoriti u terminima pomodnosti. Kvaka je da svako malo življe dijete s lakoćom proglase hiperaktivnim, a njemu poseban režim prehrane neće napraviti zamjetnu razliku u životu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma