Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Jaslice u Dubrovniku...

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Jaslice u Dubrovniku...

Nema mi tko cuvati Nilu a ja do grla u obvezama...jaslice su pune slijedece dvije godine...totalna je ludnica...privatno mi se javljaju neke zene ali traze puno novca...tko mi moze primiti bebicu od 8 mj.?Ima li itko kakvu informaciju iz Dubrovnika???

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Privatne su pune, a zadržavne još nije bio natječaj za iduću godinu. Na žalost, u Gradu nema dovoljno jaslica, nove se otvaraju u Župi, ali sve je to daleko od potrabnog.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sis prvotno napisa
    Privatne su pune, a zadržavne još nije bio natječaj za iduću godinu. Na žalost, u Gradu nema dovoljno jaslica, nove se otvaraju u Župi, ali sve je to daleko od potrabnog.
    hvala na informaciji sis
    ali koje je onda rjesenje???...privatno cuvanje za 2000kn kojih nemam!!!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bilo bi divno kad bi ja znala rješenje (ne samo za tebe, nego za veliki broj mama). Nije utješno, ali mi se čini da ni oni koji imaju 2000 kn ne mogu naći odgovarajuću osobu.
    Ne možeš se nikako organizirati (uz pomoć obitelji, prijatelja)? Neka fleksibilna radna vremena, dogovor s poslodavcem? :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma da ko ti to trazi 2000kn za cuvanje tako male bebe. ja sam unatrag par godina cuvala dvoje ful zivahne djece za 1500kn i jos bi obavila i koji kucanski posao. koliko je vremenski treba cuvati dnevno?

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mala anica, moja je sveki prosle godine cuvala dijete za 2000kn i rekla da obicno zene u gradu uzimaju toliko...ljudi se bahate, ali opet je to poprilican posao....

za sada ja jos studiram pa je nilu potrebno cuvati samo dva dana u tjednu, ali kad pocnem raditi, to ce biti potrebno svaki dan!!!! i onda se pitam...da imam placu u najboljem slucaju 4000kn...i da 2000kn platim cuvalicu, a 2000kn podstanarstvo...od ceg cu zivjeti???

koliko su jaslice mjesecno...mislim koliko novca traze???

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Državne 550,00 kn, privatne 1000 kn. A da se prijaviš, natječeš i sl?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mladje cure ce cuvati dijete za puno manje para, npr. studentice. malenu od moje sestre koja je tad imala godinu i 3 mjeseca je cuvala cura iz susjedstva za 1300kn. samo nije jednostavno ostavit svoje najvece blago nekom koga jedva poznas, uh, hvala Bogu da ja to ne moram

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

naravno da cu se prijaviti, u 5.mj. su natjecaji za drzavne, ali ne znam koje su to privatne jaslice u dbk-u...cula sam za Calimero i kada su njima natjecaji? ako znate koju od ovih informacija bila bih vam zahvalna....

sada mi je cuva jedna djevojka ali do 15.4., nakon toga sam na cjedilu!!!!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    naravno da cu se prijaviti, u 5.mj. su natjecaji za drzavne, ali ne znam koje su to privatne jaslice u dbk-u...cula sam za Calimero i kada su njima natjecaji? ako znate koju od ovih informacija bila bih vam zahvalna....

sada mi je cuva jedna djevojka ali do 15.4., nakon toga sam na cjedilu!!!!
    Calimero je vrtić (bez pelena, bez spavanja, preko tri godine), Petar Pan su jaslice. Ima još i vrtić Bubamara i neka engleska igraonica. Koliko znam, tamo nema natječaja nego "tko se prije prijavi". U svakom slučaju, važno je što prije stati u red.

O.T. na koji način uopće u Dbk naći nekoga za povremeno čuvanje (ispomoć noni) ili, još bolje za kućanske poslove osim usmenom predajom?

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja nasla preko dubrovackog vjesnika, dala oglas!!!!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jesi li bila zadovoljna?

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jesi li bila zadovoljna?
    a cuj, javilo se par zena koje su bile jako daleko i nisu mogle putovati, javila se i jedna "pacijentica" s dobrim preporukama koja je pricala nezaustavljivo...preko telefona mi je pocela govoriti da joj je veza u krizi pa je otpala, na kraju se javila jedna mlada stjuardesa koja cuva nilu i koja je super s njom...i opere mi sudje i sve to, ali je slobodna samo do 15.4., nakon toga ne znam sto cu!!!!

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jesi li bila zadovoljna?
    a cuj, javilo se par zena koje su bile jako daleko i nisu mogle putovati, javila se i jedna "pacijentica" s dobrim preporukama koja je pricala nezaustavljivo...preko telefona mi je pocela govoriti da joj je veza u krizi pa je otpala, na kraju se javila jedna mlada stjuardesa koja cuva nilu i koja je super s njom...i opere mi sudje i sve to, ali je slobodna samo do 15.4., nakon toga ne znam sto cu!!!!
    zaboravih reci da smo vegetarijanci (ispravnije, makrobioticari) i da cemo iz tog razloga vjerojatno izabrati waldorfski vrtic!!!! nadam se da imaju i jaslice!!! :D

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da cemo iz tog razloga vjerojatno izabrati waldorfski vrtic!!!!
    U Dubrovniku????

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da cemo iz tog razloga vjerojatno izabrati waldorfski vrtic!!!!
    U Dubrovniku????
    da, u mokosici!!!!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ooo, pa mi postajemo velegrad

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Molim vas, potrebna mi je pomoc.
    JA zivim u Cavtatu, ali trazim tetu za cuvanje ili jaslice, moze i DBK, privatni vrtic tj. jaslice.
    Sta preporucujete?
    Mojoj bebi je 9 mj.
    Hvala, hval!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: Jaslice u Dubrovniku...

Nema mi tko cuvati Nilu a ja do grla u obvezama...jaslice su pune slijedece dvije godine...totalna je ludnica...privatno mi se javljaju neke zene ali traze puno novca...tko mi moze primiti bebicu od 8 mj.?Ima li itko kakvu informaciju iz Dubrovnika???
    Od privatnih vrtića jedino Petar Pan prima male bebe. Vrtić je u jednom stanu u Lapadu, čula sam samo pohvale a i za hranu se može dogovoriti jer oni sami kuhaju. Moja cura ide u jaslice palčica. Ima 2.5 godine, u grupi je oko 16 djece od 1-3 godine, jedna teta do 11 sati, dvije do spavanja( 12i 30) pa opet jedna do 16 i 30. Ako se odlučiš za državni, pokušaj naći vezu jer je uvijek gusto ( osim ako ti muž nije bio u ratu, onda ima puno bodova). Ove godine planiraju preuređivanje palčice pa cijeli vrtić seli u bolnicu, u neki adaptirani prostor :? Druge jaslice su na Pilama. Čula sam da su dobri ali primaju malo djece.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

da, za Petar Pan potrebna je prijava barem tri godine unaprije, totalna je ludnica, ja ni preko veze nisam uspjela i sada fakat ne znam gdje cemo.....

Datum pristupanja
    Jan 2007

da, za Petar Pan potrebna je prijava barem tri godine unaprije, totalna je ludnica, ja ni preko veze nisam uspjela i sada fakat ne znam gdje cemo.....
    Pokušaj u Palčice razgovarati s Brankom. Ali beba mora imati 1 godinu.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas citam u novinama da u dubrovniku vise nema NIJEDNOG djeteta na listama cekanja, otvoren je novi vrtic

jel to istina?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

prica se odavno o tome da nece vise biti liste cekanja, i ja sam to citala da je napokon sredjen taj novi prostor u bolnici, oko 100 djece je bilo na cekanju, sad kako ce izgledati u praksi?

vrijeme ce pokazati

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

prica se odavno o tome da nece vise biti liste cekanja, i ja sam to citala da je napokon sredjen taj novi prostor u bolnici, oko 100 djece je bilo na cekanju, sad kako ce izgledati u praksi?

vrijeme ce pokazati

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u staroj bolnici?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ne, u novoj, ima jedan dio koji jos nisu koristili za rad, pa su ga dali za vrtic. Palcica se preuredjuje pa su ih pvrivremeno prebacili tamo, plus sto su ga sad prosirili a kad se djeca opet vrate u palcicu, taj ce u bolnici i daje ostat u funkciji tako da ima jedan vrtic vise u gradu

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ne, u novoj, ima jedan dio koji jos nisu koristili za rad, pa su ga dali za vrtic. Palcica se preuredjuje pa su ih pvrivremeno prebacili tamo, plus sto su ga sad prosirili a kad se djeca opet vrate u palcicu, taj ce u bolnici i daje ostat u funkciji tako da ima jedan vrtic vise u gradu

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nila je ipak od 2.godice krenula u Petar Pan...zadovoljni smo...nažalost, intenzivno se razboljevala pa smo napravili stanku do proljeća....sada uživamo zajedno još malo....

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo još jednih sa mukom po jaslicama
    ne mogu preko neta dobit nikakav kontakt za Petar Pan
    pa bi vas molila ako imate broj

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj anitalu prvotno napisa
    evo još jednih s mukom po jaslicama
    ne mogu preko neta dobit nikakav kontakt za Petar Pan
    pa bi vas molila ako imate broj

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo, anitalu, 020-427-743.. mi smo išli u Petar Pan...najtoplije preporučam...hrana je diiiiivnaaaa , ali sada opet imamo problem jer Petar Pan ne prima djecu iznad 3 godinice... na Calimerovoj smo listi već dvije godine i sada su nas zvali da smo prvi ispod crte na čekanju! za sada su svi upisani i mjesta nema, a walfdorfski vrtić se od 7.mj. na godinu dana zatvara!!!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Dodala bih svoje iskustvo.
    Ja sam bila očajna prije 3 godine jer nije bilo mjesta ni u Petru Panu, ni u Calimeru ni u Buba Mari, a bilo mi je žao da D. nije s djecom jer niti jedna moja prijateljica nema djecu.
    I tako ga upišemo, cijeli jadni, u državni vrtić u Izviđača, a to ispadne VRTIĆ IZ BAJKE. D. je apsolutno presretan od prvog dana. Jaslice su mješovite za djecu od 1 do 3 godine. D. je navršio 4 u listopadu i od ove godine su mališi. Jedina mana je što je od ove godine naučio novu riječ "hrenovka" i u butizi dotrči iz frižidera s najvećim pakovanjem. Meni je to malo koma, ali imaju ih jedanput tjedno, tako da svo zlo s tim.
    Sad sebi izgledam kao totalni snob jer sam frktala na državni vrtić.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj -Sanja- prvotno napisa
    Dodala bih svoje iskustvo.
    Ja sam bila očajna prije 3 godine jer nije bilo mjesta ni u Petru Panu, ni u Calimeru ni u Buba Mari, a bilo mi je žao da D. nije s djecom jer niti jedna moja prijateljica nema djecu.
    I tako ga upišemo, cijeli jadni, u državni vrtić u Izviđača, a to ispadne VRTIĆ IZ BAJKE. D. je apsolutno presretan od prvog dana. Jaslice su mješovite za djecu od 1 do 3 godine. D. je navršio 4 u listopadu i od ove godine su mališi. Jedina mana je što je od ove godine naučio novu riječ "hrenovka" i u butizi dotrči iz frižidera s najvećim pakovanjem. Meni je to malo koma, ali imaju ih jedanput tjedno, tako da svo zlo s tim.
    Sad sebi izgledam kao totalni snob jer sam frktala na državni vrtić.
    Ja nemam baš ništa protiv državnih vrtića, a i rado bih uštedjela koju kunicu, ali Nila je makrobiotičarka i nama državne ne odgovaraju isključivo radi prehrane... a hrenovke :/ i to je jedini razlog zašto muku mučim s privatnima...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam imala i vezicu za petra pana ali ništa od toga.kažu da se tamo žene pribilježe dok su još trudne.
    upisali smo se u državni vrtić,upali gore u bolnicu,što mi nije baš drago,ali sam zapravo shvatila da je sasvim svejedno jer sumnjam da bi djecu od godine dana puštali vanka.a i možda gore budu malo manje grupe.
    i mene muči ta prehrana,baš sam gledala jelovnik,hrenovke,pohovano meso...zamisli da dijete od godinu dana jede hrenovke,fuj! :shock:
    a za ne falit nema ni zuba niđe na vidiku,čini se da neće uskoro pa stavrno ne znam kako će to sve izgledat :/

anapicic

Početno

ja sam se u Petra Pana prijavila trudna cetiri mjeseca, moj djecak sad ima osam mjeseci i za 01.01 kad bi trebao krenuti smo 14 na listi cekanja.. pa to je presmjesno..

ja nisam znala da je u petom prijava za vrtice pa sam sad u gabuli.. mogu li se kome sada prijaviti pa mozda upadnemo u kakve jaslice.. morat cu poceti raditi s nove godine.

ako znate gdje se obratiti jer na telefone mi se nitko ne javlja.

rado bi u izvidjac jer nam je to blizu.

hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •