Stranica 8 od 15 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 703

Tema: Korisnici homeopatije-postrojte se!

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne, samo su joj na hitnoj izvadili KKS i CRP, a pedijator joj je nakon par dana u svojoj ordinaciji izvadio CRP-e

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Napravi bris.Možda je Moraxella "koja se otela kontroli".
    Ako će te ići na hitnu,tražite da vam uzmu bris(za nalaze treba dva dana).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To govorim jer smo mi nedavno imali slično iskustvo(more bezbojnog šlajma,gušenje u njemu ,pluča čista,CRP normalan,čak i bez temperature...)bakterija je izolirana u brisu(tek nakon dva tjedna jer su svi govorili viroza,a tako je i izgledalo).
    Moraxella inače nije opasna ,ai dosta je česta,ali kod težih kliničkih slika dobro je uzeti antibiotik(ako se dijete previše muči).Sumemed ju pokriva.
    Ali ja bih svakako uzela bris nosa prvo.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sirius, imaš pp

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Snulko prvotno napisa
    Sirius, imaš pp
    Ništa nije stiglo.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zna li netko koja remedija je dobra za malo "pojačavanje" željeza koje je na donjoj granici kod 3-godišnjaka? Ferrum phosporicum? Nešto drugo?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vec se to negdje spominje, malo pregledaj po temi ili po pretrazniku.

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Zna li netko koja remedija je dobra za malo "pojačavanje" željeza koje je na donjoj granici kod 3-godišnjaka? Ferrum phosporicum? Nešto drugo?
    Je, bas taj, samo u niskoj D potenciji, a mogla bi uz Ferrum i Calcarea phosporica. To su takozvane Schuslerove soli (tkivne soli) i piju se dva do tri puta dnevno tokom dva-tri tjedna ( do poboljsanja ).

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moze li mi netko preporuciti dobroga homeopata?
    Prije par godina isla sam kod dr. Grcic u Baruna Trenka, no nije pomoglo.
    Da ne mislite da sam odmah odustala, pokusavali smo 10 mjeseci, i nista.
    Mozda neki drugi lijecnik pomogne...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Može li mi netko preporučiti dobrog homeopata na području Istre, a da ima "iskustva" u liječenju atopijskog dermatitisa?
    ako netko ima iskustva s dr. Barac, isto molim da podijeli na pp

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Draga, kod homeopatije to ne ide tako...Lijek (remedija) mora biti usklađen s osobom koja ga uzima, pa tako nema jedinstvenog lijeka za malo pojačavanje željeza... Pitaj ipak struku ako želiš točno pogoditi... Homeopati (barem oni s kojima sam ja komunicirala) ne preporučuju kombinirane preparate kakve možeš nabaviti u ljekarni. Efikasnije je "uzeti mjeru" tj. kompletnu anamnezu i odabrati točan lijek.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Uzeo sam Gelsemium Semp., Kali Bichromicum i Bryonia Alba, sve u koncentraciji C30. Cijena je bila ohohoj, po 70kn svaki, ali sada nema brige od gripe. Ni u buduće. A budale neka se idu cijepiti.
    Davore ajde daj malo više o tim remedijama. Ja se sećam da je neki Bichromicum homeopat davao mojoj mami ali ne mogu da se setim zbog čega (borila se sa koksakijem u to vreme).

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno kontaktni alergijski dermatitis

..je li imao netko iskustava sa liječenjem kontaktnog alergijskog dermatitisa sa homeopatskim pripravkom? I eventualno za sinehije kod curica i VUR-a?

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nitko nema preporuku...
    a da napisete barem kod koga se tretirate vi koji ste zadovoljni i koji imate dobre rezultate?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa
    nitko nema preporuku...
    a da napisete barem kod koga se tretirate vi koji ste zadovoljni i koji imate dobre rezultate?
    Ja sam imala odličnog homeopata, ali više nemam jer je on (nadam se, privremeno) prestao s tom praksom.
    U šest mjeseci tretmana mi je nestao miom na maternici, a za tri-četiri mjeseca polip s cerviksa otpao.
    On mi je za nastavak preporučio svoju kolegicu, no kod nje sam tek počela ići pa ne znam kako će se sve dalje odvijati tako da ne mogu preporučivati.
    I ja sam išla ranije kod Grčić no slaba vajda, ne znam zašto.
    Naknadno sam odlučila da neću ići kod onih koji su završili medicinu pa kasnije homeopatiju jer oni imaju usađen obrazac liječenja i teško se mogu prepustiti nekim drugačijim tokovima (to je samo moje mišljenje, sigurno nije tako kod svih).
    Da banaliziram, za moj ukus imaju premalo "vjere".
    Ne mislim time omalovažavati studij medicine, ne daj Bože, niti njihove metode, to ja samo govorim iz vlastitog kuta gledanja, ja sam i svog specijalistu nefrologa birala po principu - koji je najveći optimist.
    Oni su većinom, po defaultu, pesimisti i oprezni (moraju biti kad njima uvijek dođe ono najgore), a meni treba duhovni polet, eto, iz tog razloga.

letax

Početno Hi!

Nemam iskustva s homeopatijom ali imam sa Streptococcus ß haemolyticus grupe B , mjesecima isti nalaz, isti antibiotici, očito bez rezultata. Ima li netko slična iskustva i ima li pomoći???

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: Hi!

Citiraj letax prvotno napisa
    Nemam iskustva s homeopatijom ali imam sa Streptococcus ß haemolyticus grupe B , mjesecima isti nalaz, isti antibiotici, očito bez rezultata. Ima li netko slična iskustva i ima li pomoći???
    I mi smo imali isti problem (steptokok-upala grla,antibiotik br1.,recidiv,antibiotik br2 recidiv sepsa,injekcije 10 dana,nakon 1 mj.antibiotik br.4...),kontitucijski homeopatski lijek ,nikad više streptokok(zapravo kasnije smo upale grla rješavali homeopatijom tako da se nikad ništa nije razbuktalo).
    Imam dosta starih postova na tu temu pokušaj pretražiti.
    Zapravo i nije važno koja je bakterija u igri kasnije smo se jednom riješili hemofillusa i pneumokoka u isto vrijeme bez antibiotika.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Da li je tko pomoću homeopatije liječio djetetu upale uha? Mi ih imamo stalno, antibiotik pijemo na tone, već sam lagano na rubu....

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj frogy prvotno napisa
    Da li je tko pomoću homeopatije liječio djetetu upale uha? Mi ih imamo stalno, antibiotik pijemo na tone, već sam lagano na rubu....
    Od kad smo na homeopatiji iskljućivo smo ih liječili homeopatijom.
    Sigurno sedam puta kod starijeg djeteta ,a i kćer nam je dva puta imala početnu upalu uha te smo i to rješavali homeopatijom.
    Jedino u vašem slučaju trebate naći stvarno dobrog homeopata pa mogućnosti sa klasičnim pristupom te dijetetu napraviti konstitucijski tretman jer je to kad vas kronična stvar.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj frogy prvotno napisa
    ja sam svoju M. vodila homeopatu nakon što je u 3-4 mjeseca popila 5-6 antibiotika zbog upale uha
    otišli smo kad je bila zdrava. dobili konstitucijski lijek. nakon toga je opet imala početnu upalu uha (nakon tjedan dana), prepisali nam antibiotik, ali ga nisam davala. pojačala sam dozu konstitucijskog i prošlo za čas :D

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mamanatali (napisa):

Draga, kod homeopatije to ne ide tako...Lijek (remedija) mora biti usklađen s osobom koja ga uzima, pa tako nema jedinstvenog lijeka za malo pojačavanje željeza... Pitaj ipak struku ako želiš točno pogoditi... Homeopati (barem oni s kojima sam ja komunicirala) ne preporučuju kombinirane preparate kakve možeš nabaviti u ljekarni. Efikasnije je "uzeti mjeru" tj. kompletnu anamnezu i odabrati točan lijek.
    Imam neka iskustva s homeopatijom, bili smo mi i u konstitucijskom tretmanu, dapače promijenili smo više njih (upravo su upale uha bile problem). Nakon cca godinu dana pokušavanja i isprobanih 5 konstitucijskih remedija, a bez nekog primjetnog poboljšanja, odustala sam. Bilo mi je to financijski previše za nešto što nije davalo vidljive rezultate. Upala uha smo se riješili nakon vađenja trećeg krajnika, željezo na donjoj granici je i dalje ostalo, pa zato pitam. Inače volim jako homeopatiju, jer se recimo više niti ne sjećam kada sam zadnji puta trebala dati paracetamol, temperaturu uredno skidamo beladonom.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nakon cca godinu dana pokušavanja i isprobanih 5 konstitucijskih remedija, a bez nekog primjetnog poboljšanja, odustala sam
    Hm, ovo zvuči pomalo obeshrabrujuće. Kod kojeg ste homeopate išli (može i na pp). Mi smo isto u procesu traženja odgovarajućeg konstitucijskog i to više nas u obitelji, za mene i malenu sigurno nije pogođen pravi (za malenu je to već drugi neuspjeli pokušaj) a za sina nisam sigurna (vrlo je dobro zdravstveno tako da nemam prilike u pravom smislu riječi testirati konstitucijski).

Zanima me i za ostale koji su na konstitucijskom - iz kojeg pokušaja su vam vaši homeopati pogodili pravi pripravak?

Također sam negdje pročitala, mada nisam sigurna da li je istina, da ako ne spadaš u one za koje se vrlo jednostavno može odrediti konstitucijski, tj. one koji imaju većinu simptoma opisanih za pojedini remedij, da ti konstitucijski slabije djeluje i rezultati su slabiji. Zna li netko nešto o tome?

Inače s homeopatijom imam fantastična iskustva i da toliko ne vjerujem u to sve skupa zbog prijašnjih izuzetnih rezultata, mislim da bih se puno lakše obeshrabrila sada kada nikako bar za jednog člana obitelji da dođemo do pravog konstitucijskog.

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno kONTAKTNI ALERGIJSKI DERMATITIS

Zanima me ima li tko od vas iskustva s liječenjem kontaktnog alergijskog dermatitisa homeopatijom: kupila sam danas Eczem Relif i kremu Calendula, pa ću i to probati....I jel može doći do potpunog izlječenja jer ovo je za poluditi....?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Otkad smo muž i ja počeli koristiti homeopatiju prije nekih 6 godina, tokom tog vremena uopće nismo bili kod liječnika opće prakse, nismo imali upale grla, samo lagane prehlade s laganom temperaturom.
    Tako tih 6 godina uopće nismo pili antibiotike i to je super, jer homeopatija ipak ne šteti tijelu za razliku od antibiotika koji "poubijaju" sve što treba i što ne treba u organizmu.

mattu

Početno atopijski dermatitis

Mom unuku doktorica je dijagnostikovala atopijski dermatitis. Da li neko ima iskustvo sa lekovima / kremama. Čitam o homeopatiji i literturi na internetu. Da li homeopatija leči ovu bolest ? Ili je to neizlečivo. Bila bi zahvalna ako bi mi rekli za delotvoran lek / kremu . Ljiljana Popović

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Da li je tko koristio Thymo za dizanje imuniteta kod jednogodišnjeg djeteta? Pedica nam je dala jednom dnevno po 3 kuglice, a slučajno sam razgovarala s jednom homeopaticom koja se jako čudila dozi jer ona daje 5 kom na tjedan... :?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sanja77 prvotno napisa
    Da li je tko koristio Thymo za dizanje imuniteta kod jednogodišnjeg djeteta? Pedica nam je dala jednom dnevno po 3 kuglice, a slučajno sam razgovarala s jednom homeopaticom koja se jako čudila dozi jer ona daje 5 kom na tjedan... :?
    Ista homeopatica može davati različite doze i koncetracije različitoj djeci.
    Također različiti homeopati mogu dati različite doze u različitim razmacima za isto dijete.U homeopatiji su bitni neki drugi principi tako da ovo nije tako važno...

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Za sad me heomeopatsko liječenje nije preoduševilo...Bila sam kod homeopata i preko 2 mjeseca koristim lijekove koje mi je propisao+prehranu ( nema crvenog mesa, brašna, mlijeka, tjestenine, žitarica). samo riba, piletina, salata...I koristim prehranu po krvnim grupama. I ljudi moji, osim što sam izgubila 6 kg, još uvijek imam probleme (nepodnošljiv osip+svrbež na dlanovima i prstima, ekcem). Pijem koprivu za eliminaciju otrova iz organizma, lijekova imam za još cca mjeseca, pit ću do kraja, ali osim kortikosteroidne kreme- za sada malo što pomaže i već sam luda...

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj sanja77 prvotno napisa
    Moguce i da se radi o razlicitoj potenciji remedije. Thymo sam ja uzima po jednu mikro dozu na tjedan tako da ovisi o pacijentu. Ja bih se drzala savjeta homeopatice koja je bebu pregledala i dala terapiju. I sretno

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj leonardica prvotno napisa
    Za sad me heomeopatsko liječenje nije preoduševilo...Bila sam kod homeopata i preko 2 mjeseca koristim lijekove koje mi je propisao+prehranu ( nema crvenog mesa, brašna, mlijeka, tjestenine, žitarica). samo riba, piletina, salata...I koristim prehranu po krvnim grupama. I ljudi moji, osim što sam izgubila 6 kg, još uvijek imam probleme (nepodnošljiv osip+svrbež na dlanovima i prstima, ekcem). Pijem koprivu za eliminaciju otrova iz organizma, lijekova imam za još cca mjeseca, pit ću do kraja, ali osim kortikosteroidne kreme- za sada malo što pomaže i već sam luda...
    Pokusaj izdrazati mozda je to samo faza ciscenja organizma pa ce ti blago krenuti na bolje

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

[/b]Leonardica, našla sam među svim tegobama i ekceme da možeš tretirati smjesom meda i cimeta u jednakom omjeru, ne škodi probati

LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo i mi se postrojavamo

Htjela sam pitati one koji imaju iskustva sa upotrebom pripravka za kolike, Colocynthis. Zanima me koju dozu koristite za bebice od 3 mjeseca. Ja imam Colocynthis 30C, a ne 15x koji je napravljen bas za bebice i djecu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj LoveLight prvotno napisa
    Evo i mi se postrojavamo

Htjela sam pitati one koji imaju iskustva sa upotrebom pripravka za kolike, Colocynthis. Zanima me koju dozu koristite za bebice od 3 mjeseca. Ja imam Colocynthis 30C, a ne 15x koji je napravljen bas za bebice i djecu.
    Smanjiš broj kuglica za pola, znači umjesto 3-4 uzmeš 1-2 ( bolje jednu nego dvije)

Mr B

Početno

Pozdrav svima, posebno Leonardici i ostalima koji se muče s ekcemom.

Evo, ja sam jedan od tih koji ga imaju i koji putem homep. pokušava riješiti svoj problem. Nadam se da ovo čitaju ljudi, mada vidim, ne posta se često ođe.

Nekoliko crtica samo:
    - sa ekcemom se već dugo mučim, od 2005. naovamo.
    - sve do ove godine liječio sam se kortikosteroidima i naravno, ekcem se svaki puta vraćao nakon nekog vremena u još goroj varijanti, na većem području, imam ga po cijelom tijelu osim nogu, a ono što mi najteže pada jest to što ga i na licu imam, mada se ne vidi jako, ali sam osjećaj, i svrab, je užasan.
    - od 5. mj. ove godine liječim se homeopatijom (Sulph C6), nakon početnog pogoršanja nakon nekih 10-15 dana ekcem je skoro pa nestao, mogao sam noramlno funkcionirati, ali nažalost krajem 8. mj polako se počeo vraćati (nakon prelaska na jaču potenciju Sulph C12) i širiti, da bi sve kulminiralo naglim pogoršanjem koje je bilo užasno, i kada sam morao upotrijebiti kortikosteroid (Beloderm) kako bih mogao (i doslovce) živjeti.

- trenutno sam na mini pauzi, koristim novi lijek Nat M6 i vidjet ćemo kako će to ići.

Dakle, kao što vidite, ekcem, to je jedan gadan problem. Da li homepatija može to riješiti, ne znam, vidjet ćemo, iskreno se nadam.
    Savjet svim ekcemašima je da nipošto, ni za živu glavu ne uzimaju kortikostertoide (razne,beloderme, afloderme i ostale) jer time uništavaju si kožu i samo otežavaju eventualni kasniji put izlječenja.

Siguran sam da bi me homeop. puno brže i lakše riješila ekcema da sam bar negdje drugu godinu ili ranije otišao kod homepatice...dakle, u brzini je spas, jer evo to se sada već dosta dugo vuče i prilično je teško za izliječiti kao i izdržat.

p.s još jedan savjet: kožu je najbolje "osvježavati" neutralnim uljima (bademovo i sl) jer korištenjem klasične kozmetike i raznoraznih krema samo iritirate i upropaštavate si kožu...znam iz osobnog iskustva.
    ako je netko za dulju diskusiju na temu ekcema i sl. kožnih problema, možemo i otvoriti novu temu.

Živeli!

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Mr B prvotno napisa
    Dakle, kao što vidite, ekcem, to je jedan gadan problem. Da li homepatija može to riješiti, ne znam, vidjet ćemo, iskreno se nadam.
    Savjet svim ekcemašima je da nipošto, ni za živu glavu ne uzimaju kortikostertoide (razne,beloderme, afloderme i ostale) jer time uništavaju si kožu i samo otežavaju eventualni kasniji put izlječenja.

Siguran sam da bi me homeop. puno brže i lakše riješila ekcema da sam bar negdje drugu godinu ili ranije otišao kod homepatice...dakle, u brzini je spas, jer evo to se sada već dosta dugo vuče i prilično je teško za izliječiti kao i izdržat.

p.s još jedan savjet: kožu je najbolje "osvježavati" neutralnim uljima (bademovo i sl) jer korištenjem klasične kozmetike i raznoraznih krema samo iritirate i upropaštavate si kožu...znam iz osobnog iskustva.
    ako je netko za dulju diskusiju na temu ekcema i sl. kožnih problema, možemo i otvoriti novu temu.

Živeli!
    Pozdrav Mr B!

Vi ste prva osoba ovdje koja se javila sa istim problemom! Mislim-daj Bože da nema nikog sa ovakvom bolesti koja je mene snašla, a i nažalost vas, prije cca 3 godine. Ovo je gadno. Vidim da se to vama u brzo vremena jako proširilo. Meni je počelo na jednom prstu, a sada imam na dlanovima+svi prsti, katastrofalan osjećaj-ruke bih najradije otrgla od svraba. Kortikosteroide izbjegavam koliko je to god moguće, posegnula sam par puta za njima-recimo mjesečno jedno korištenje. Svi koji imaju ovu bolest znaju koliko je teško ne uzeti kortikosteroide kad pomognu u danu.Svakako sam odlučila pronaći uzrok problemu-mada ga doktori ne nalaze. Ispostavila se alergija na nikal i kobalt-ali koliko sam god štitila ruke, nije pomoglo, a ne mogu reći da toliko diram metale da bi mi se ovo desilo. Sad jedem ''zdravu'' hranu, ali nisam sigurna hoće li pomoći.namjeravam napraviti i test intolerancije na hranu. Zaista me strah da mi se ovo ne proširi na čitavo tijelo. I svašta isprobavam. Izbilo mi je strašno prošli vikend , nisam uzela kortikosteroide, i mažem se uljem čajevca+umačem ruke u posudu hladne vode u koju sam stavila sol, i sad je upala pri kraju. ja bih rado da otvorimo novu temu, pa razmijenjujemo savjete, ali isključivo za ekceme...

LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Da li je netko mozda narucivao hom. pripravke koji nisu od Homeolaba (u ljekarni Frebel ili negdje drugdje) ? Recimo Weledine.
    Koliko kostaju?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ne stignem sada sve čitati
    može preporuka za neki pripravak za podizanje imuniteta kod dvogodišnjaka

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jel ima netko ovdje tko je izliječio upale sinusa sa homeopatijom?
    Mene sinusi muče.......otkad znam za sebe, idući tjedan idem kod hom. pa me zanima ima li tko iskustva.
    Ja u životu nisam disala "čisto" i skroz na nos, uvijek je zaštopan - od 50% a desilo se i danima 100%, užas.
    sad na svaku nosnicu dišem... popola....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj DiLala prvotno napisa
    jel ima netko ovdje tko je izliječio upale sinusa sa homeopatijom?
    Mene sinusi muče.......otkad znam za sebe, idući tjedan idem kod hom. pa me zanima ima li tko iskustva.
    Ja u životu nisam disala "čisto" i skroz na nos, uvijek je zaštopan - od 50% a desilo se i danima 100%, užas.
    sad na svaku nosnicu dišem... popola....
    A da probaš s Jozing kapi za sinuse, baš i nije homeopatija ali je prirodno

http://www.kapi-za-sinuse-jozing.hr/...&id=6&Itemid=1 i Rhinohorn?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa
    ne stignem sada sve čitati
    može preporuka za neki pripravak za podizanje imuniteta kod dvogodišnjaka
    moja N za imunitet pije "zelenu energiju".

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj LoveLight prvotno napisa
    Da li je netko mozda narucivao hom. pripravke koji nisu od Homeolaba (u ljekarni Frebel ili negdje drugdje) ? Recimo Weledine.
    Koliko kostaju?
    od aquasource "zelena energija"-120 kapsula-370 kn

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jelena.O- hvala na preporuci, no ne znam, skeptična sam na kapi bilo kakve jer sam mnoge probala, voljela bih problem izliječiti iznutra - odnosno popraviti to što uzrokuje upale sinusa a tu će mi hom. nadam se pomoći. Javim kako ide, u sr. tek idem kod hom.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dilala ja sam ti imala kroničnih problema sa sinusima. Od kad sam na hom gotovo da i nemam problema. Tu i tamo znam imati laku infekciju koju opet sredim hom i mogu ti reći da sam jako zadovljna.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jel mi netko može dati podatak o okvirnom iznosu za prvi pregled kod homeopate za dijete , te cijenu konstitucijskih lijekova. ( barem otprilike da se znam pripremiti ). I recite mi jel se može svog homeopata nazvati u bilo kojem trenutku i pitati ga nešto , mislim reći ime djeteta, problem, lijek koji koristi i dobiti traženi savjet ?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo prvi pregled platili 300 kn, lijekove cca 250 kn ( 3 flašice) ( mi smo malo posebni nismo na granulama), i stalno je mogu zvrcnuti.

Ona je u gradu ( Petrinjska, meni malo izvan ruke, ali smo sredili dermatitis, sad se pokušavamo srediti bronhitise i sl. )

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

A je li bolje na prvi pregled otići sa zdravim ili s bolesnim djetetom, ako je uopće taj izbor moguć s obzirom na to jel se dugo čeka na prvi pregled.Doduše, još nisam odlučila kome čemo ići ( malo ću škicnuti vaše preporuke ili ako se kome da , da mi pošalje na pp koju preporuku, inače mi smo u blizini V.G. pa što bi nam bilo bliže ).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo se za prvi pregled dogovorili praktički od danas za sutra.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mi svi idemo kod jedne poznate u Baruna Trenka- Zg, (diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu; drži predavanja; učila antropozofsku medicinu; završila klasičnu homeopatiju; završila Bowen terapiju; diplomirala za savjetnicu iz neuro-lingvističke psihoterapije) mislim da je to dovoljna preporuka, prvi pregled naplati 200,00 kn a kasnije samo remidij i pregled dođe cca.... 60-100.... ne znam točno. Može se nazvati i uvijek da savjet, meni je predivna osoba i liječnica.

LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dilala, nisi nam rekla njeno ime ...

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Senija Grčić

Stranica 8 od 15 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova