Pokazuje rezultate 1 do 50 od 703

Tema: Korisnici homeopatije-postrojte se!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala ti puno, bb (da, mislila sam na to kako utjece na hormone, jer ne vjerujem da se neka opasna kolicina luci u mlijeko)

cure iz zg, di nabavljate pripravke, ako nemate homeopate...ili, mozda jos bolje, kome da se obratim da dobijem i pripravak i savjet u kompletu?

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam radi li Romana kao homeopatica, to ce ti Sirius znati reci.
    Ja sam znala davno neke, ali ne sjecam se vise kako se zovu (ovi u Zg).. mogu se raspitati, ali vjerujem da ce ti Sirius znati preporuciti.

Ako ti bude trebalo, ja imam kod kuce Sepiu 200C pa da ne kupujes.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti puno, bb (da, mislila sam na to kako utjece na hormone, jer ne vjerujem da se neka opasna kolicina luci u mlijeko)

cure iz zg, di nabavljate pripravke, ako nemate homeopate...ili, mozda jos bolje, kome da se obratim da dobijem i pripravak i savjet u kompletu?
    Možeš Romani , pošaljem ti broj na pp ili možeš http://www.homeopatija-primula.hr/ ,oni su isto vrlo ljubazni i znam neke mame koje idu kod njih i zadovoljne su.

Svakako je bolje da odeš na svajetovanje zbog problema, nego da pogađaš sama . Javim se još kasnije, E. se probudila pa žurim.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala puno BB i sirius, prvo ću kod liječnika da dodjem s nalazima, da mogu lakše razgovarati s njom.
    Posljednje uređivanje od krumpiric : 13.02.2010. at 21:49

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo jedne info za Osječanke i one iz okolice u uto (23.2.) u Hotelu Central će biti predavanje o homeopatiji naspram klasične medicine.Javim info kad točno i potvrdu, predviđa se u poslijepodnevnim satima 17 ili 18.Ako netko drugi sazna detaljnije info neka javi, ja ću svakako ići ako dođem u normalno vrijeme s posla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •