Eto i ja se želim postrojiti!
A ujedno i biti uključena u pračenje ovog topika.
Prošli tjedan sam bila na konstitucijskom tretmanu, divno je bilo razgovarati s nekim tko želi čuti cijelu tvoju povijest od prije vlastitog rođenja, a sve to da bi te bolje lječio. Napokon cijeloviti pristum meni kao osobi.
Voljela bih da sam otkrila homeopatiju ranije jer bi obavila čiščenje organizma prije svojih trudnoća, ali šta je tu - bolje ikad nego nikad (ah, što se razbacujem parolama )
Nisam čitala cijeli topik od početka pa vam uletim možda s nekim pitanjima koja su već pretresena, žao mi je ali stvarno ne stignem sve pročiati.

Pa da odmah krenem s pitanjima:
1. Da li je netko koristio Belladonu za skidanje jako visoke temperature (iznad 39C)? I to kod malog dijeteta (dvogodišnjeg i manjeg)

2. Da li dajete tako maloj dijeci homeopatske remedije za imunitet i koje? Dakle umjesto vitamina i minerala šta dati, a da je u tom smislu?

3. Šta vi odrasli uzimat umjesto vitamina i minerala, homeopatsko?

Naime ja sam bila sklona uzimanju tableta (vitamini i minerali) zimi jer sam malo komplicirana s pehranom (ne volim baš zimsko voće i sl.), a sada sam i trudna i definitivno mi treba nešto za dizanje nergije.
S tim da već uzimam tkivne soli za određeni mjesec trudnoće, ali sam i dalje jako umorna što moram priznat nisam bila doka sam pila razno razne prenatalne tablete (možda je placebo, ali je kod mene djelovao).

Budem lagano čitala topik u nazad da se sa svima upoznam, ali ako mi možete pomoći molim odgovore na moja pitanja.