Pokazuje rezultate 1 do 50 od 703

Tema: Korisnici homeopatije-postrojte se!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tako sam frustrirana u svojoj nemoći. Osim što se ja borim sa tim svojim blestima i to poprilično bez uspješno - i dalje su mi sinusi u komi, ali eto mjehur danas manje peče i to samo uz pomoć brusnice - danas je K. dobio upalu uha.
    Nazvali su me iz vrtića da se žali na uho. On ima 2 god i 4 mj. Dok smo došli doma cendranje je prešlo u stravično vrištanje, temperatura je bila nezamjetno povišena. Prvo sam mu dala Belladonu 30C, ali nakon što je još jače nastavio vrištati i nakon 20min, dala sam mu Ibuprofen (malu dozu; kod njega Paracetamol nikad i niti u jednom slučaju ne djeluje). To ga je držalo 2 sata, a onda sve ispočetka. Pa sam mu dala udarno Belladonu 30C po jednu kuglicu u razmaku od 15 min, na kratko se umirio i opet sve ispočetka. Neprekidno vrištanje, bilo ga je strašno za gledati. Sada su MM i on kod doktora jer bliži se noć i petak je i jednostavno ga ne možemo pustiti da se više mući.
    Žao mi je jer znam da će dobiti antibiotik i da sam opet na početku s tom cijelom pričom, a stvarno sam željela da to s Belladom uspije.
    Znam da mi nedostaje još mnoštvo remedija i ja ih kupujem malo po malo za kućnu apoteku, ali konkretno prije utorka ne mogu ni doći do neke nove remedije (jer sam u Zadru).
    Kakva su vaša iskustva u ovakvim situacijama?
    Nije lako čekati da remedij prodjeluje dok istražuješ koji djeluje i gledati dijete kako se pati. Kako ste se vi s tim nosili?
    Posljednje uređivanje od ivana2008 : 10.12.2010. at 17:54

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

poslala sam ti pp vezano za urinoinfekt, a ovo što sad pišeš.. mi (tj. djeca) doduše nismo nikada imali upalu uha, ali starija je znala biti prehlađena, pa i te visoke temperature 39/40. I izvrsno joj je od homeopatije djelovao Influcid. (to su ti tabletice koje su u stvari mješavina nekoliko remidija), to je za djecu od nekih min 1,5 god starosti i odrasle. Ja osobno kad bi me bolilo uho, stavim čuvarkuću i to je meni bilo skoro uvijek ok.
    Kod početka bolesti (gripa/prehlada) odlično mi npr. djeluju i visoke doze vitamina D. zanimljiv link na tu temu tada se ni ne razbolim.
    Što se tiče imuniteta kod djece, starija je na konstitucijskom dobila thuju (ne preventivno već za narušeni imunitet), i to joj je isto drastično poboljšalo zdravlje. Preventivno za zdravlje joj dajem ponekad (onako kad se sjetim..) colostrum gold i code liver oil.
    Ide od ove godine u vrtić, zasad nije bila nešto posebno bolesna, tj. kašljala je nekoliko dana.
    Znam da je teško gledati dijete kad se razboli... ali, te stvari nebi trebale dugo trajati. Mislim da si na dobrom putu da stekneš jako korisna znanja, koja će svakako u budućnosti ubrzati ozdravljenje i olakšati bolest kad i ako se dijete razboli.
    I, ovo znam da svi znamo, ali ipak pišem... oni klasični savjeti o puno tekućine, čaja, meda, limuna... zaista su jako bitni, i puno znače.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

zaboravila sam napisat nešto za sinuse... dosta ljudi mi je reklo da im se super za sinuse pokazao neti pot ili rhino horn. I to neki koji su cijeli život muku mučili sa sinusima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •