-
mi smo korisnici i veliki zagovornici homeopatije već nekoliko godina.
k doktorima, hvala bogu nejdemo i dovoljno je samo reći da nam je karton kod pedijatrice potpuno prazan.
zasad sve liječimo doma.
sada sam treći put trudna i homeopatica mi je preporučila schusslerove soli. zanima me je li ih netko od vas uzimao u trudnoći? iskustva?
-
e sad jedno novo iskustvo s homeopatijom.
nabavila sam homeo koja bi smanjila bolest vožnje, odnosno spriječila povračanje u autu jer smo trebali ići na put nas hrpetina s kombijem i tog sam se grozila jer mi je odvratno slabo u vožnji kada ne vozim ja ili nisam na suvozačevom mjestu.
Kako sam ustanovila da mi i pas ima slab želudac dala sam i njemu homeopatiju i sada se svi super vozimo. Pas je jadan imao jako slabi želudac i bilo bi mu slabo već nakon 15-20 min vožnje a uz homeopatiju nema nikakvih nuspojava!
-
[QUOTE=curly mama;1778440]mi smo korisnici i veliki zagovornici homeopatije već nekoliko godina.
k doktorima, hvala bogu nejdemo i dovoljno je samo reći da nam je karton kod pedijatrice potpuno prazan.
zasad sve liječimo doma.
sada sam treći put trudna i homeopatica mi je preporučila schusslerove soli. zanima me je li ih netko od vas uzimao u trudnoći? iskustva?
[/QUOTE
Ja sam soli uzimala od početka trudnoće. To su tako blage potencije da je teško reći išta o iskustvu s solima osim da je u trudnoći i porodu bilo sve za 5+
evo tu sam pronašla ponešto
http://www.alternativa-forum.com/hom...-trudnoca.html
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma