Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Terapija nakon operacije endometrioticne ciste

Ogi

Početno

Pa za sada joj bas nista ne smetaju... koliko ih pije, neke 3 nedelje otprilike... to sam ja vise onako napisao... sta cu kad' sam mlad i napaljen... u stvari, samo zelim da osetim cari seksa bez kondoma... jer me je smorio nevidjeno... a i smatram da on nije uopste potreban ako su osobe zdrave, vole se, ne menjaju parnere i bice zajedno do kraja zivota kao ja i moja draga!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Osim kad se ima bakterije. Jadan MM, koja tragedija - ne možemo imat djece, a moramo s kaputićem . Ma, proće i to. Sve najbolje ti želim, tako pažljivom i zainteresiranom, baš si mi onako, kako bi Zagrepčani rekli - simpa .

Ogi

Početno

Bas sam hteo da pitam za fizicku aktivnost, to smo juce zaboravili da pitamo doktorku... evo proslo je skoro 2 meseca od operacije... kada bi smela da ide na pilates recimo? Aerobik (tu ima skakanja) ne verujem da jos sme. Roleri?

Ogi

Početno

Pre neki dan sam pokusao da imam sex sa devojkom prvi put nakon operacije endometrioze... proslo je vise od 2 meseca od operacije... i sve je lepo pocelo da bi smo malo kasnije utvrdili da ona krvari... i od tada vec 3 dana krvari po malo... inace, ovo je period kada bi ona trebalo da dobije da ne uzima tablete... ne znam da li je ovo ono uobicajeno krvarenje takozvano intermenstrualno koje je normalna pojava u pocetku uzimanja tableta ili sam je ja nesto povredio... Sta kazete? Posle toga smo jos jednom imali odnos i skoro da nije bilo krvi ali ipak ovih dana ima malo...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •