bravo za mamu i bebu :D , a tandem je suuuuuper jel'da![]()
![]()
![]()
bravo za mamu i bebu :D , a tandem je suuuuuper jel'da![]()
![]()
![]()
Još jedna kasnopaleća, ali ne manje iskrena čestitka :D
Cure, prekrasne ste!
Lutonjice, i ovdje čestitke!
Jednostavno vas tri ste prekrasne, priča o porodu je prekrasna...
Jednostavno...divno i uživajte u ovim danima!
Tako mi je drago da je Varaždin bio pun pogodak.
Cureke su preslake, čestitam i tati...blaženom među ženama.![]()
Čestitamo![]()
Tek sam sad vidjela ovaj tvoj topic!!
Cure su ti prezgodne!!! A ti si mi prezgodna na fotki sa Marge!!![]()
Lut, preslatke ste, sve tri.
Jako mi je drago da si tako zadovoljna :D .
evo da i ja čestitam cijeloj obitelji lutonjića![]()
http://public.fotki.com/Lutonjica/marge/
evo slika iz varazdina by primalja erika![]()
posebno je zgodna ona 2. dan nakon poroda da se vidi kak se sjedi bez epizotomije![]()
ovo je s onog duplića:
ma bili su cupic i mendes, koji me, srecom, nisu uopce sljivili, svaki me jednom pregledao i ostavili me na miruAko se sjetiš napiši nam tko je sve bio od osoblja na porodu, ako znaš imena (osim sestre Erike i dr. Jukića).
Kako je Hera?. jukic uopce nije bio u radjaoni, on me je samo dosao pozdraviti kad sam stigla i dao mi par savjeta.
najveci dio noci s nama je bila sestra vesna (genijalna zena), i jedna kojoj nazalost ne znam ime, deblja, s kratkom kosom, jako simpa.
erika je uletila na sam kraj, oko pola 7 (a rodila sam u 6.50)
hera i maleni su konacno oboje dobro, borna doji kao veliki i jos je jucer dostigao porodjajnu tezinu.
mony, rijec je o varazdinskom rodilistu![]()
lutonjice slikice su preeeekrasne! Margita je bonbonček.
A moram priznati da ti zavidim kako sjediš. Ja tak nisam mogla sjediti ni nakon 3 tjedna![]()
Vidi se da je porod prosao bez problema,jos jednom cestitke cijeloj obitelji!
Gleda Dora slike i veli "ima teta jepe cice" :D
Ja sam tako sjedila 4 sata nakon poroda. 8)Lutonjica prvotno napisa
Slike su genijalne, svi ste mi divni!![]()
Čestitamo od srca mami, tati i velikoj seki na dolasku mrvice u obitelj!![]()
Slike su divne.Uživajte u predivnim zajedničkim trenucima.
baš ste predivna obitelj![]()
a slika br. 10 mi je nakak posebna. valjda zato što me M tu jako jako podsjeća na moju V dok je bila mala. Bože, kak su krasni ti mali smotuljci!
Margita prva je beba na popisu rođenih u današnjem Varaždincu 8)
joj, ima li online izdanje, ili kak da dodjem do toga papirnatog izdanja??Foška prvotno napisa
imaju online izdanje, ali ne znam ima li ta rubrikica na webu :/
taj list je tjednik, hm, možda se prodaje i na kioscima u ZGu?
ako nema, može MM kupit još jedan pa ti pošaljemo ako si želiš cijelu novinu sačuvati ili ti izrežemo i pošaljemo članak![]()
Mislim da sam i ja sa mužom bila u toj istoj rađaoni, samo meni nažalost nije ostala u tako lijepom sjećanju. Svaka čast na svemu i predivni ste.
![]()
Prekrasne ste! Ajmo, još slika!![]()
ajde mi pliz kupite jedan primjerak :DFoška prvotno napisa
pa se cujemo preko pp-a
Lutonjice prekrasne curice imaš. Ma prekrasna ste cijela obitelj. Baš mi je drago da je sve prošlo onako kako si željela.
..to je super stvar..ja npr. imam i dan danas isječak iz novina kad sam ja rođena...među slikama je u fotoalbumu....Lutonjica prvotno napisa
![]()
Prekrasne ste!!! Još jednom čestitke od srca!! :D :D![]()
PRESLATKO![]()
![]()
Sva sam se naježila....
ja mislim da sam vas vidla i u zivo, bila sam u ponedjeljak ujutro sa Tarom u ribnjaku, tamo gdje su ljuljacke. Cak mi se i ucinilo da je netko povikao Tara, sto je sudeci po slikama i ljudima koje sam vidla mozda i bilo Zara. Jeste li bili tamo?
hm, nismo, u ponedjeljak smo bili u parkicu kod kaptol centra.Jana_zg prvotno napisa
u ribnjaku smo bili u utorak i danas (petak)
eto bas se i ja gustam na slikicama i pricam M-u kak je super u varazdinu i kak je TM bio s bebom i on dodje vidjet slike i kaze, pa ja njega znameto kako je svijet malen.
divno, divno, divno! čestitam! uživaj, ovo je meni najljepše razdoblje, kad je beba tako mala!![]()
divno, divno, divno! čestitam! uživaj, ovo je meni najljepše razdoblje, kad je beba tako mala!![]()