-
Osoblje foruma
renault megane i isofix
imamo renault megane isofix i surfam stranicama i ne nalazim nista "pametnoga".
u brosuri je pisalo da renault "preporuca" neke AS no ja nigdje na vidim na netu koje bi to trebale biti.
sta to znaci, da bilo koja AS koja je isofix moze ici u auto?
jel imate vi koju za preporuciti?
-
Da
Bilo koja isofix stolica trebala
bi se moći montirati u automobil
sa isofix sustavom.
-
Ja baš nisam u to sigurna. Gledala sam npr. na Britax-Romer stranicama za model Duo plus isofix i ima tamo spisak marki i modela automobila u koje ide taj sjedalica i nema mog auta na spisku a ima isofix.
Ja imam Toyotu Avensis sa 4 vrata, a tamo piše da sjedalica ide samo u Toyotu Avensis karavan s 5 vrata??? Ne kužim.
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
a mozda kuzis foru 3-4-5 vrata ali te muci ovo "karavan" kojeg sam predvidjela 8)
-
leonisa, za megane znam, ako je ove novije generacije, ne znam od koje godine, da se mogu montirati i romer i maxi cosi (za njih dvije znam da ih ima kod nas za kupit sa isofixom).
caka je u trecoj tocki ucvrscenja. u nekim autima nije predvidjeno da se koristi top tether pa u obzir dolazi ona isofix koja ima nogu.
imala sam u rukama upute od jednog megana i lijepo je nacrtano gdje se moze zakvaciti TT. ajd pogledaj. ako nadjes onda ti idu oba dvije, pa biraj
Barbi, sad sam gledala popis. avensis je na popisu na 20str i nigdje ne vidim da se spominje br vrata. as ide sa top tetherom u avensis koji se proizvodi od 01/2003 pa na dalje i u verso 05/2001 pa na dalje.
mi imamo corollu, na pregledu je bio rav u sve ih ide, na isti nacin.
ajd lukni jos jednom
-
Osoblje foruma
megane je od prosle godine. bas cu pogledat to o cemu govoris (citala sam kad smo ga kupili ali tada nisam obracala paznju na sve te detalje)
-
Ma da, pobrkala sam, ono je bilo na Maxi Cosi sajtu za Tobi ili Priori XP, sad vidim da Romerica ide.
Super.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma