Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Jako puno škripi zubima

sooike

Početno Jako puno škripi zubima

Počinjem uobičajenom isprikom administratorici foruma, ali doista nisam uspjela pronaći ovu temu na već postojećima.
    Elem, moja kći, dvije godine, već jedno mjesec-dva po noći vrlo intenzivno škripi zubima.Zanimaju me vaša iskustva o toj temi. Usput, čitala sam kod Dr. Searsa da to, pored uobicajene napetosti, moze biti i simptom nekih alergija...
    Thanks!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I Ela je prije nekih mjesec dana škripila par dana. Tada me je i nekoliko puta ugrizla tijekom cikanja. Poslije toga opet sve ok do jučer. Možda ipak ima neke veze sa zubićima - rast-ili-što-već?! Nadam se da me neće opet malo gricnuti

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja Antonia počela je škripit zubima u zadnjih nekoliko dana ito dok je budna. Kad joj kažem da prestane, onda to namjerno radi. :/ Iskesi one svoje zubiće i smiješeći škriputa zubićima. Onda par sati ili čak nekoliko dana zaboravi na tu svoju novu "vrlinu" pa ispočetka. A ja to nikako nemogu slušati, sva se naježim a ona kao u inat... Sad sam i ja drugu taktiku primjenila, da ništa ne govorim ako to radi a ona za mnom hoda da vidi hoću li joj išta reći. Pa kad je uvidila da od mene nema nikakve reakcije sama prestane Ja mislim da je to neki dječiji hir koji jednostavno moraju isprobati i kad im dosadi prestanu kako su i počeli. Ista stvar je i sa stiskanjem okica dok hodaju.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Kristijan je isto jedno vrijeme to radio, hvala Bogu prestao je
    nadam se da ni kod vas nece potrajati...
    sooike ti si nasa generacija pa navrati malo na ZPB 05 (zimsko-proljetne bebe 2005), tamo se jadamo o nasim problemima i hvalimo o uspjesima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •