Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Rok za isplatu jednokratne pomoći od poslodavca

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Rok za isplatu jednokratne pomoći od poslodavca

Državni sam službenik i predala sam zahtjev za isplatu jednokratne pomoći jer mi je s 22.6.2007.g. bilo punih 90 dana neprekidnog bolovanja (na komplikacijama sam). Zanima me da li postoji rok koji obvezuje poslodavca na isplatu ili ne postoji. Očekivala sam novce početkom ovog mjeseca kad se isplaćuju plaće, ali ništa - nula bodova

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i meni je 90 dana bilo 22. 6. i isto sam na proračunu (OŠ) i nisam još niš dobila,a tete u računovodstvu su mi rekle da n8i neću do 9 mj. sad nisam dobila jer su one obračun bile napravile prije nego sam ja donijela doznake od komisije, u 8 mj su kao godišnji i onda tek 9 mj. inače, niko mi ništa nije rekao za zahtjev i niš nisam napisala.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam morala podnjeti zahtjev inače ništ od love i sama sam se raspitivala da li imam pravo na jednokratnu pomoć. Onaj ko ne pita izgleda ništ ni ne dobiva

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj vrcki prvotno napisa
    i meni je 90 dana bilo 22. 6. i isto sam na proračunu (OŠ) i nisam još niš dobila,a tete u računovodstvu su mi rekle da n8i neću do 9 mj. sad nisam dobila jer su one obračun bile napravile prije nego sam ja donijela doznake od komisije, u 8 mj su kao godišnji i onda tek 9 mj. inače, niko mi ništa nije rekao za zahtjev i niš nisam napisala.
    tete muljaju

sjedni im za vrat!

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jednom sam, ne sad u trudnoći, bila na bolovanju 4mjeseca, zbog prometne, i morala sam nazvat da svoje u računovodstvu podsjetim na tu naknadu. nakon toga je došla
    mislim da treba biti uporan.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sorry, totalno sam neinformirana.....može li mi netko pojasniti o kakvoj se jednokratnoj pomoći radi?Koliko dugo trebaš biti na bolovanju? Ja sam od 1.6., ali 15.8. će mi početi porodiljni (termin mi je 30.9.)
    Thnx unaprijed,

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da li to ide i za one koje rade kod privatnika?

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj vrcki prvotno napisa
    I ja radim u školi i morala sam pisati molbu ili zahtjev, ne sjećam se točno.
    Al se sjećam da je to bila jedna rečenica tipa: Molim da mi se odobri naknada zbog bolovanja ..... i potpis

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj zbrasic prvotno napisa
    Sorry, totalno sam neinformirana.....može li mi netko pojasniti o kakvoj se jednokratnoj pomoći radi?Koliko dugo trebaš biti na bolovanju? Ja sam od 1.6., ali 15.8. će mi početi porodiljni (termin mi je 30.9.)
    Thnx unaprijed,
    moraš biti bez prestanka 90 dana na bolovanju na istoj šifri i trebala bi ti pripasti jednokratna pomoć od poslodavca za dugotrajno bolovanje. valjda je u svakoj firmi tako, to ne znam, no znam da se iznos poprilično razlikuje i u nekoliko tisuća kuna.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj cisko-kid@net.hr prvotno napisa
    da li to ide i za one koje rade kod privatnika?
    privatniku ovisi što mu piše u kolektivnom ugovoru ili pravilniku o radu. Oni mogu dati ali ne moraju. Moj npr. nije dao. Dapače još se i naljutio što sam uopće tražila.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj vidra prvotno napisa
    Citiraj zbrasic prvotno napisa
    Thnx unaprijed,
    moraš biti bez prestanka 90 dana na bolovanju na istoj šifri i trebala bi ti pripasti jednokratna pomoć od poslodavca za dugotrajno bolovanje. valjda je u svakoj firmi tako, to ne znam, no znam da se iznos poprilično razlikuje i u nekoliko tisuća kuna.
    Thnx Vidra, sad mi je jasno. Na zalost, koristila sam godišnji tak da mi sad fali 15 dana da bude 90. A takve sam ja sreće.....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Podižem jer mi nitko nije odgovorio. Ovi moji u firmi se prave mutavi, dok zovem govore da je to u proceduri, ali novci ne sjedaju. Sad evo bude i 5 mjeseci od kak sam na bolovanju pa se bojim da ne ostanem bez love ako postoji nekakv rok za isplatu :?

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne znam za rok ali znam da sam ja dobila krajem slijedećeg mjeseca znači nakon cca mjesec i po dana

vidi da li u kolektivnom ugovoru (ako ga imate) piše nešto o tome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •