Pokazuje rezultate 1 do 50 od 192

Tema: Spravice, mašine, uređaji koji olakšavaju život

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uskoro dolazi crni petak, ne shvaćam zašto je razlika robotskih čistača podova od 100-1500€??? Kaj ovi u najvišem rangu uz pranje podova i kuhaju, plešu i pjevaju?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Uskoro dolazi crni petak, ne shvaćam zašto je razlika robotskih čistača podova od 100-1500€??? Kaj ovi u najvišem rangu uz pranje podova i kuhaju, plešu i pjevaju?
    Zato što je zaista ogromna razlika. Magistrirala sam na temu skolskih torbi i robotskih usisavača.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.11.2024. at 13:03

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    ako razmišljaš o kupnji, ja bih ti savjetovala da uštediš i novce i živce i ne kupuješ to čudo

to je korisno u velikim stanovima, donekle pravilnog tlocrta, bez puno namještaja, bez igračaka i cipela po podu.

bolje uzmi štapni (malo kvalitetniji), zakači ga negdje na zid i nauči djecu da se njime koriste

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ako razmišljaš o kupnji, ja bih ti savjetovala da uštediš i novce i živce i ne kupuješ to čudo

to je korisno u velikim stanovima, donekle pravilnog tlocrta, bez puno namještaja, bez igračaka i cipela po podu.

bolje uzmi štapni (malo kvalitetniji), zakači ga negdje na zid i nauči djecu da se njime koriste
    X

Ovo kao da sam ja pisala....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •