neki dan je mm-ova sestra izjavila da smo gori od amerikanaca kad je vidila kolekciju elektricnih napravica a najgore je sto skoro sve koristim.

kao sto neko rece bez susilice i sudjerice sam mogla dok ih nisam imala, sad ne mogu zamislit zivot bez njih. sudjerica mi je osim zbog pranja super jer prljao sudje potrpam unutra i uvijek mi je uredno
susilica mi je ipak najbolje ulozen novac jer osim sto mi je rublje super osuseno, mirisljavo i mekano, ne moram ga ni peglat. ali tu naglasavam odzracna a ne kondenzacijaska. ova druga mi je koma (da imam ih obje )

stapni mikser koristim svakodnevno vise puta dnevno. obicni mikser isto cesto ako ne i svaki dan.
imam i dobru peglu koja mi sluzi za peglanje mm-ovih kosulja (jednom u sto godina). ipak imam dva puta godisnje napadaje da sortiram robu i sve operem i onda do besvjesti po nekoliko sati u komadu peglam i slazem :shock: to ko neka psihoterapija :/

imam multipraktik ali ga koristim samo kad mi se zuri inace uzivam u sjeckanju namirnica.
ono bez cega ne mozemo je kuhalo za vodu.
jedno vrijeme sam zeljela aparat za kavu ali sam skuzila da mi ni ne treba. ali tu dolazimo do malog mikserica za nessicu, koji mi zlata vrijedi.
treba mi i dobro veliko kuhaliste koje se spremam kupit sa 4 plina i 2 struje. treba mi nesto za odmrzavanje, mozda mikrovalna ne znam jel ona tome sluzi :?

a za pranje poda koristim muza izabrao je bijele kamene plocice koje se prljaju cim im reces dobar dan, al on si je zelio bas te. a osim djeteta imamo i psa i vocnjak od 1000 kvadrata pun blata. tako da ih sad on i pere. prvo sa cetkom pa onda sa onom spuzvom na stapu. ali njemu je to navodno gust nesto kao tjelovjezba....jelte treba to izribat