no.1 mašina i moja najbolja prijateljica je SUŠILICA... nisam ni znala koliko mi znači dok nije riknuo grijač nakon tri godine svakodnevne upotrebe... u tih tjedan dana koliko smo čekali majstora skoro sam poludjela... treba razvući dvije mašine veša dnevno po radijatorima i sušilima... pa ti padne kiša, ili je pretoplo da griješ, ili zaboraviš veš vani preko noći pa se opet navlaži, a da ne spominjem koliko mi ružno izgleda veš po radijatorima. netko nam dođe, a po radijatoru bokse MM-a i moji pro-dojeći grudnjaci...naravno, tu je i Janko koji redovito taj veš navlači i njime briše podove... i tako osušeni veš MORAŠ popeglati jer je sav onako tvrd i grub. kad smo popravili sušilicu, došlo mi je da je izljubim... bye, bye nervoza oko veša! u vešericu, sušilicu i ormar!

no.2. je SUĐERICA... nema zmazanog suđa u sudoperu, koji je uvijek naglancan, i više služi za šminku nego za stvarnu upotrebu. sve u suđericu, navečer je upalim, ujutro pospremim suđe pa opet ispočetka...

no.3 MULTIPRAKTIK ilitiga kako ispeći kolač za 15 minuta, a ti sjediš i gledaš

od ostale opreme koristim metlu svakodnevno a za brisanje prašine i podova krpu (čitaj stare ručnike) i vodu sa par špriceva Ajaxa za staklo. od toga se sve sjaji da te oči zabole...