ima kod nas žena svega, mogle bismo prodati ili pokloniti ono šta nam skuplja prašinu, ali mi to uvijek čuvamo za ne daj Bože....zatrebalo

Ja imam veš mašinu, nema ni god dana, ali mi se nikako ne sviđa jer nema program 95 s pretpranjem.... a nemoš naredit samo recimo. I perem po 2-3 mašine tjedno. nemoš nakupit veša za mašinu od 6,5kg

Imam i sušilicu, ali rijetko kad ju koristim za sušit veš, uglavnom kad se osuši na sušilu ja ga samo rastresem u njoj pa fino omekani, a uz to je i kondenzacijska pa joj treba 100 god da osuši, a veš mašina ima i previše obrtaja 1300-1400.

Peglu za kosu sam mislila kupiti, ali sam otkrila onako ravnu četku pa je sa dvije strane četka i fino mi ispegla kosu, a i jeftinije i zdravije je

Mikrovalnu imamo i služi samo za podgrijavanje

Kuhalo za vodu, obožavam ga... služi kad mi brzo treba zakuhati voda za juhu, krumpir, tijesto, jer kad MM i ja dođemo s posla gladni, treba hitro neki prilog napraviti.

Ručni usisivač, bilo me sramota istresati stoljnjak kroz balkon jer sam na 4.katu pa uvijek padne kod susjeda, pa sam čekala noć da me nitko ne vidi, al onda sam ovo dobila na poklon... eto a stoljnjak istresam kad sam ljuta na susjede

usisivač u upotrebi svaki drugi dan, ja volim usisavati

suđerica, uglavnom kad kuham ( a to nije baš svaki dan, jer se šlepam kod svekrve) pa mi ona pere 1-2 tjedno.

2 Tv-a u stanu, već bi odavno izbio fajt da nemamo 2

komp za mene i play statinon za MM nakon što mi je smrdao komp

mikser obični, ali rijetko u upotrebi

sokovnik, ali sam naravno lijena prati to sve poslije....
Misim da je to to