sanja74 prvotno napisa
na žalost se ne uspijevamo pohvatati...
Ivor noćas opet loše spavao, buđenje svaki čas, već pomišljam da ga probam odviknuti od noćnog cicanja, ali ne znam kako? Očajna sam, jer da se to svede na 2-3 cicanja-OK!, ali to zna biti puno više, tak da ja više stvarno ne znam kaj da radim..
malo sam se požalila ali znam da će noćas opet biti ista priča-k nama u krevet i cicanje..

na žalost se ne uspijevamo pohvatati...
Pazi da i tebi ne bude treće!
sad sam tek skužila -
za tvog bebača i tebe: tek sada, kada imam vlastito djete, uistinu shvaćam koliko je plemenito posvojenje: dom, roditelji, ljubav - sve što ide u paketu. Svaka vam čast, još jednom, i tebi i Sanji.
, otvara ladice i igra se s poklopcima
i nije zaspala do negdje 7-8 i onda odvalila do 11:30., pa vani u kolicima od 16-18. Je l' noćas bio pun mjesec ili nešto takvo?
Glavno da su njihovi životi sad veseli i nježni!
Imaš li mamu ili svekrvu da ih malo angažiraš? Sestru? Samo da uloviš koji sat za odmor...
, i što se tiče čestog dojenja (da sam to davno trebala možda smanjit ili "uvest reda"), i što se tiče uspavljivanja (da sam je trebala naučit da sama zaspe i odspava noć), a i kad se naljuti pa u plaču legne na pod i lupa nogicom o pod.. ma definitivno sam negdi fulala...
)