Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 137

Tema: Zimska djeca 2005/2006 (3. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    sve sam sigurnija u sebe, da je to ono što ja želim i trebam. Naravno da mi koji put digne živac nacicavanje, ali u konačnici, ne želim da skoro završi. Danas me pita jedna žena - pa dokle?! E, prvi put sam osjetila poriv da branim svoj stav i dojenje, ali sam se suzdržala - ne mogu ljudi to razumjet. *
    Točno i ja tako osjećam. Uglavno kažem da ću dojit do njenih 6 godina i svi misle da se zezam - hi-hi
    Baš nam je lijepo ovako.
    Ela je konačno ''progovorila''. Ukapirala je sistem i eto po cijele dane ponavlja glasanje životinja - imamo cijelu ergelu i seosko dvorište pa nosi jednu po jednu životinju i oponaša glasanje. Naravno da svi zajedno moraju i papati - žlica za Elu, žlica za kravicu, i maca je gladna...

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Spooky, držim fige za posao.
    Max nakon dva tjedna ponovno u vrtiću. Čim smo ušli počeo je cviliti ko malo štene, tak mi je bilo grozno, onda je pokazivao prema svojoj sobi kao da bi htio tamo ići i onda nakon otvaranja vrata koma.
    Bilo mu je super prošli tjedan, ujutro s tatom, pa s mojima od 12-14 pa onda ja dolazila doma, tak da mislim da će mu ovaj tjedan biti adaptacija skroz ispočetka.
    Što se dojenja tiče, ja isto ko Cekana. Nekad poludim ali ne pomišljam na odvikavanje. Mislim si kaj ak se odvikne i onda bum ga morala nosati po noći a za to fakat nemam snage, ovak ga prištekam i nastavim spavati. sigurno da bi se bolje naspavala da to nije tako ali nisma preumorna pa nije bed. Ovih dana sam na dijeti i skužila sam da bolje spava kad ja bolje jedem.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj svizac prvotno napisa
    Ja se sada guštam ali isto tako se psihički spremam da će drugo dijete biti malo veći izazov.
    Svizac, hehe samo vi guštajte! Btw, pelenice su baš super, imala si pravo da je ona sa unutarnjom str. u boji nekak bolja i mekša i deblja. Žao mi je što se nismo više družili u subotu Nego pitanje, ak ti Ema ruča oko 12, i spava poslije toga, da li joj je to jedino spavanje po danu? Jer ja si sve mislim da pomaknem Ivoru ranije ručak (do sada je jeo u 13) jer mi je već nekoliko dana zaspao u 12 i onda ručao tek u 14 kad se probudi.

Ne znam kako vi, ali ja se sad nekako više guštam sa Ivorom, jer se možemo više maziti, komunicirati... jedino mi je žao što sam manje s njim, ali kad je to tako... najdraže mi je ujutro kad se dobro naspava i onda je taakoo dobre volje, surađuje, ponavlja za mnom što mu kažem (ono tipa "reci ta-ta", pa on kaže, "reci ba-ba"--hm to mi se čini lakše nego ba-ka pa on kaže...).
    Kad čitam Cekanin post, zapravo kao da čitam svoje mislim... teško mi bude zbog tog noćnog cicanja, i ne vidim kraja, ali ona me MM isto pita "a jel ti stvarno želiš prestati?", pa kad mi to netko tako otvoreno kaže, onda me stisne oko srca i skužim kako ja ne bih prestala, ja bih samo malo SPAVALA

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ivček prvotno napisa
    Ovih dana sam na dijeti i skužila sam da bolje spava kad ja bolje jedem.
    Što jedeš Ivček? Ono kao zdravije, ili manje? Zašto dijeta, samo zbog kilograma ili ?

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jutro! Ema je nocas imala ludu noc. Ne znam kaj joj je bilo ali probudila se barem 4 puta i svaki put je tako jako plakala i vristala da sam se ja prepala. Dugo joj je trebalo da se smiri cak i uz ciku. Zadrijemala bi ali bi i dalje u snu cvilkala. Ne znam da li je sanjala jer ako je kako to da je sva 4 puta isto reagirala. Inace je dobro raspolozena.

Mislim da Ema prolazi onu fazu "seperation anxiety". Cim ja odem iz sobe pocne plakati i jecati. Sada je pocela i cviliti kada god ne dobije ono sto zeli. Mi joj to ne toleriramo i pokusavamo joj objasniti i maziti ju tako da zna da to sto joj mi nesto ne damo da dira ili radi ne znaci da nju ne volimo. Ah to roditeljstvo, ja sam mislila da je najtezi dio bio porod. Koja sam ja naivka. ali svejedno uzivam u svakom trenutku. Isto kao i Cekana, Mala, Zvrk i Ivcek ne namjeravam prestati dojiti ali stvarno me nekad frustrira to nacicavanje. Ciki i onda prestane i ni 5 minuta ne prode evo je opet i onda opet 5 minuta i tako u nedogled. Mozda je to i zato sto me nije bilo pa sada moj andeo nadoknaduje sve ono sto sam joj uskratila kada sam bila u Pragu. :? Ah neznam. Zalosna sam jer znam da joj moramo postaviti granice i biti slozni u tome ali s druge strane kada me onak zalosno i slatko pogleda najradije bi joj sve popustila. Ali mora znati da neke stvari jednostavno ne smije.

Sa malo vedrije strane Ema je pocela govoriti i engleski i hrvatski. Zna reci dog, cat, ball, poop - poop (kada prdne).

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sa malo vedrije strane Ema je pocela govoriti i engleski i hrvatski. Zna reci dog, cat, ball, poop - poop (kada prdne).
    zna mala koje riječi treba prvo naučiti.
    Možda joj zubići rastu (ja takve "ispade" uvijrk pripisujem tome, lakše mi je tako nego razbijati glavu, što mu je? ).
    Što se tiče odvajanja, mišljenja sam da stvarno može imati veze to što nas naši malci ne vide baš puno. Neki dan sam pisala kako me stvarno nema cijeli dan i onda si mislim da Ivoru to cicanje dođe kao maženje (a i meni ). Jutros sam imala sa mojom mamom raspravu da mu moram objasniti (Ivoru) što smije što ne... bla bla... ja postupam tako da najprije maknem sve što mogu (a on ne smije dirati) jer mi se stvarno ne da tih 2-3 sata što sam s njim dnevno prije nego ode spavati, stalno govoriti "ne! ne!", a onda ono što ne mogu maknuti (TV, DVD...) pokušamo objasniti. I njemu fakat nakon nekog vremena popusti interes, jedino što drugo jutro zaboravi da ga to više ne zanima, pa sve ispočetka

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jutro!
    Gab je opet prehlađen, ali sam jučer odmah čim sam čula da teže diše otišla s njim u Klaićevu: odmah su ga pregledali, inhaliralli, napravili bris grla i nosa, pa smo ga i mi sinoć doma inhalirali uz strašan plač i otimanje, da bi uslijedila jedna prekrasna noć, prospavana u kinderbetu i jednim podojem... Sjetila sam se odmah Cekane i Karlova dva bronihitsa zaredom, tako da sam odmah reagirala: jutros je bila još jedna tura inhalacije kod naše pedice, ali šef je već odlično: ne curi nos i lijepo diše. Daklem, te inhalacije su čudo jedno, samo što ih ne podnosi! Jutros smo oboje bili mokri k'o miševi: ja od toga što sam ga držala, a on od otimanja... Pohvala Klaićevoj: kad je sestra pokušala izmjeriti oksi... (količinu kisika u krvi) preko nekog aparatića, nije mogla jer se šef plakao, pa sam mu ja lijepo uvalila cicu, a on se odmah smirio. I lijepo su pričekale da se on namiri, pa nastavile dalje s pregledom. Jednio je pedica bila malo u stilu: "Pa mora on već sve jesti, fali mu mesa i povrća", a onda i ona sama ostala zbunjena kada ga je vidjela golog i onako čvrstog. No zato se naša sestra uvijek nasmije kada ga vidi kako zadovoljno papa cicu. Ne moram ni spominjati da preko vikenda nije NIŠTA osim mlijeka papao...
    A meni je dosta svako toliko jedna prospavana noć kao npr. noćas kada je bilo samo jedno cicanje. A kako će reagirati na konkurenciju?! A to ej dobro pitanje, ali otom potom...

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jutro!
    Kod nas kišaaa
    Doki isto opet curi i kašlje . I mi se inhaliramo doma, ali bez maske, D je neće ni blizu. Tako da skinem masku i onu posudicu (neznamkakvi su vaši inhalatori) držim ispod lica dak on čita slikovnice, igra se. malo ga duže inhaliram ali sigurno ima dobar učinak, kao da mu je maska na licu, jer se kašalj svede na dva, tri jača, nekad i povrati, i nos je odma prohodniji . A inhalacija kod pedi nam je izgledala kao Gabova: on urliče a mm i ja mokri do kože, trudimo se da mu maska stoji na licu . nikad ga nisam vidila toliko uplakanog.... uf srce mi se kidalo.
    Ema odvaljujem! Bravo za malenu pametnicu!
    Mi navečer papamo, ikad završi sjedne meni u krilo i pogleda me nježno i kaže 'mama!mama!'...zvuči kao da nemože vjerovat da sam tu...
    Spooky ~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrice za posao!
    Mi od kad smo ugasili svjetlo u sobi (prije je uvjek gorila jedna lampica cijelu noć) D puno bolje spava. Navečer kad popapa mljeko, malo se mazimo, ja ugasim svjetlo i on se odma zavali na jastuk pored mene i za 5min spava ko top. A dok nam je svjetlo gorilo, znao se buditi i biti budan 2, 3 sata uz svemoguće nosanje, skakutanje.....zamislite uspavljivanje djeteta od 12kg na rukama oko sat vremena koje necica, neće dudu, neće papat....zgrozim se toga....dok mm nije ugasio svjetlo a frajer se samo naslonio na moje rame i zaćorio.
    Puse svima

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

svizac, stalno te hoću pitati, pa zaboravim.. ti s Emom stalno govoriš engleski? jel samo u komunikaciji s njom, ili i s drugima? baš me zanima kako to izgleda.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zalosna sam jer znam da joj moramo postaviti granice i biti slozni u tome ali s druge strane kada me onak zalosno i slatko pogleda najradije bi joj sve popustila.

ehhhhh.... i onda ja i mm složno napravimo sljedeće: dogovorimo se da kad mali kmekne, on će ga uzeti, malo pronosati da zaspe, donijeti ga k nama u krevet i staviti do zida, a ne pored mene... i nastaviti spavati ako bog da :/
    i onda se desi sljedeće: mali kmekne, mm skoči, digne ga iz krevetića, prošeta s njim po hodniku, mali već negoduje jer je navikao da drito iz krevetića dospije meni na sisu... onda, da ne bi razbudio Lauru, donese ga u naš krevet, stavi do zida, daleko od mene, kao da me ne nanjuši... a ondaaaaaa :shock:
    nije dijete naše više mala beba, i ne reagira samo po njuhu... sjeo je na krevet, tražio me po krevetu očima velikim ko kuća i onda, duboko uvrijeđen, počeo, ne plakati, nego bijesno vrištati iz petnih žila... vrisak, pa muk, pa vrisak, pa muk... ja se pravila malo ko da me nema.... razmišljajući da li ustrajati ili pojesti go*no... pa sam na kraju ovo drugo... i prištekao se malac, pocugao malo iz jedne, malo iz druge, pa kad više nisam mogla izdržati jer me počelo nenormalno iritirati dudlanje na prazno, nemogućnost da se okrenem na drugu stranu, nemogućnost da si smirim živce u nogama, itd... mm ga je ponovo uzeo na novu turu nosanja... onda se iz druge sobe javila Laura, da ju dođem "čuvati" pa sam legla u njen krevet i tamo razmišljala što dalje... pa sam zakunjala (opet bez mogućnosti mrdanja u uskom krevetu )... i nakon nekog vremena, pojma nemam koliko, čujem iz naše sobe vrisak... skočim, dođem, prištekam ga, i opet isto... nema šanse da pocuga i otkači se... i opet me živci izdali... i opet mm nosao... zadnji put kad sam pogledala na sat bilo je 3.30... a prvo što sam jutros ugledala bio je sat koji pokazuje 8.15, Jakov blaženo spava pored mene, mm odavno na poslu... valjda... nakon probdjevene noći....

uza sve to, kad sam se iz Laurinog vratila u naš krevet, napipala sam pod pokrivačem bočicu :shock: pojma nemam odakle i kad ju je mm izvukao, da li mu je i što mu je iz nje dao... u toku noći pale su i neke ružne riječi tipa: to si ti sve kriva i tvoja lijenost... ti si ga navikla... trebali smo to rješavati prije 2,3,5,10 mjeseci!!! ma blah....

i nije to sve... jutros je nakon 10 dana ponovo išao u vrtić i ja sam se bojala da ne bude kao Maxu, jer je 10 dana mm bio doma s njim, preko vikenda ja... ali je i opet ostao kao prvih dana, totalno oduševljen "novom" sredinom...

uglavnom, ja sam danas sva ovakva :? i ovakva i još nekakva, ali takav smajli ni ne postoji...

i da... ne smeta meni noćno dojenje, nego bi ja da se nakon podoja okrenemo svak na svoju stranu... a ne da ja "spavam" cijelu noć na lijevom boku, s rukama iznad glave i iziritiranim bradavicama... ma koma...

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Keti - ja sa Emom pricam engleski ali samo sa njom. Tj. govorim engleski s onim ljudim s kojima to i inace radim (buraz, sestra, necaci, kolege) a hrvatski sa ljudima s kojima obicno govorim hrvatski. S Emom ja engleski a MM hrvatski osim kada smo u sredini gdje svi pricaju hrvatski onda i mi pricamo hrvatski jer zelim da se nauci kada koji jezik.

Dzez - u potpunosti te razumijem i saljem

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

wow koje sve priče! nisam čitala danima pa sam se sad predozirala i ošamućena sjedim pred kompom - i to nakon otprilike troduple kave...naime, Mila mala isto baš ne spava zadnjih par noći. nije stvar u nacicavanju (što nam nije strani pojam...) nego je jednostavno b u d n a ! i to otprilike od 3 do 5, pa noćas od 4 do 7 !?!? nije nužno ni loše volje - počne pričati nešto "bam" (što je lopta) ili "koka" (što je koka) ili nekad zove "baka" usred noći (pa mene hvata kriza identiteta). i onda nosanje, pjevanje, cikanje...valjda zubić(i). što drugo? ja sam zombie totalan. danas sam došla na posao pa mi je kolega pokazao sve fleke na meni!?!? ajme užasa! ja uopće nisam vidjela! imam neku fleketinu na majici ispod desne sike ...o užasa!
    i još je prošmrckala uz sve to jučer. mm viking je izašao s njom na onaj vjetar igrati se i Mila mu je zaspala u kolicima poslije a on na pivicu. nisam htjela puno prigovarati jer sam sretna kako se oni dvoje super druže ali ipak, trebala sam biti dosadna mama...
    Oli, sad si me zabrinula s tim odlaskom u Klaićevu odmah - Mili samo curi nos - misliš da bi trebala odmah doktoru? na šta da obratim pažnju?
    Svizac - Jesper Juul i ja si ga čitam. i mami sam dala koja čuva milu. mada, njegova poanta je da sve djeca savršeno surađuju, samo je na nama da iščitamo poruku zar ne?. poanta je da su sva djeca kompetentna i znaju šta im treba samo treba naći dobre kanale za komunikaciju. hvala za recept za keksiće- isprobat ćemo!
    Ivček - dijeta i dojenje? ja nekako brijem da ne bi smjela ići na neku oštru dijetu dok dojim - tipa, pazim na očigledne namirnice-debljalice ali npr. nekad kad sam bila na dijeti ne bi nikako jela poslije 5 -6 sati a sad si mislim da ne smijem biti gladna s obzirom na noćni sikanje. kakva su tvoja iskustva? i ja bi rado na dijetu...puse Maxu za jaslice! mrvica...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Koko - meni je alarm disanje: čujno, otežano, brzo i plitko... Kako se prethodna prehlada razbuktala u bronhitis, nisam nikako željela da se i ovo izrodi u tak nešto... Dok šmrca i kašljuca samo kapam fiziološku i eventualno OperilP (nikako dulje od 5 dana i to max 3x dnevno). I naravno, pazi na temepraturu.
    Džez -
    Spooky - ~~~~~~~~~~ za bolji posao!
    Snoopy - super za spavanje!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pozdrav zimskim mamama od padobranke.
    Mi smo kupili inhalator i električni aspirator i zasad se prehlade sasijecaju u korijenu.
    Što se cicanja cijelu noć tiče, ja pristajem na 3-4 puta na noć, s tim da koristim "izvlačenje" cice iz usta iz No crying sleep solution, tako da zaspe bez cice u ustima. To nisam radila s Lucijom pa su mi noći bile koma.
    Odoh radit, pusa svima!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Potpisujem Džez!
    Slične situacije prolazimo, s tim da sam ja počela spavat u dnevnom, a mm je zadužen za P kmekme.. e, sad..ona je ove dvi noći kad bi se probudila toliko grleno plakala da uopće nismo proveli naum (noć bez cice), nego bih se digla i priključila je, pa se iskrala iz sobe kad bi zaspala. Tako da barem cica nije bila stalno u ustima.
    Ne znam cure kako dalje.. cikenje kao cikenje mi ne smeta, ali to držanje cike u ustima me više ubija, ruka iznad glave, ukočeni vrat, ne mogu se okrenit..
    ne znam kud to vodi, a ono što sam pročitala do sada na ovom forumu je da to stanje uglavnom ne prestaje samo od sebe, neki rez se treba napravit, samo kako :? a da ne bude traumatično..
    nemam se kome požalit osim vama, malo sam i dosadna s ovim u zadnje vrijeme, ali svi drugi mi samo mogu reć "Sama si kriva.."

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kratki izvještaj iz bolnice..

preživjeh operaciju (ovo ne kucka moj virtualni duh )..
    izvadili mi lijevi jajovod, pročistili desni, proširili maternicu, i sad sam sva "zrihtana". al ono.. ak mi još netko kaže da to ne boli.. dobije po guzi! a NISAM sklona nasilnim metodama! 8)

petak nakon operacije i subotu sam jedva ustajala, jučer je bilo bolje, pa su mi i MM i Keti bili u posjeti. nakon što me nasmijavala sat vremena, kad sam legla u krevet, sve mi vibriralo...

danas se izvukoh iz bolnice.. papire dobim za koji dan..
    nadam se brzom oporavku, pa da uživam opet par dana sa Zvjerkom prije povratka na posao.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sanja - oporavilice! Sad si k'o nova!

Bubice - ma samo se ti nama jadaj! Vidiš da svaka od nas ima svoj "problem" s klincima (osim Svizac )

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Vidiš da svaka od nas ima svoj "problem" s klincima (osim Svizac )

Draga Sanja, mislimo na tebe i želimo ti dobar i brz oporavak!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bravo sanja!!! kako je keti prihvatila tvoje odsustvo?
    Joe, di ima za kupiti ta knjiga No Crying Solution? Algoritam? sanja, mislim da si je i ti spominjala jednom...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sanja - brz oporavak

A mene je moja curka pojela, imam 50 kg, 3 manje nego prije poroda, ne sjećam se kad sam zadnji put ovako izgledala.. sad te razumin Mala kad si se tužila na kg, a nisam te tada kužila..
    nekad ne stignem jest, a najgore mi je navečer kad ni prvu turu ne odspava sat-dva, pa u tom dojenju zaspem gladna. Ne znam koliko dijeta i dojenje ide/ne idu zajedno, ali meni se to tako dogodilo neplanski da sam se potpuno istopila.
    Nego cure, kako bi provele dan da nemate sve ove obveze? Ja nekad pokušam zamislit dan kao prije, kako bi bilo lipo za promjenu sist uz kavu i knjigu u koju se možeš udubit.. (pričala ja sad o tome sa mm, a on mi kaže da mogu i sad čitat, samo da pazim da P ne stavi u usta neki mali komadić s kojim se igrala )

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ajme, ja čitam tamo gdje sam rekla da nikada neću A moš misliti koliko se mogu udubiti u štivo...
    Da nemam bembu, što bih radila? Pa znaš da mi ne pada na pamet ništa spektakularno... Možda nekakav Pariz, u paketu s romatičnim večerama, dugim kupkama i šampanjcem u krevetu za doručak, sex ujutro... A sad ipak vidim da bi se dalo nabrojati tih sitnih užitaka....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Netko je spominjao da je problem inhaliranje, pa evo ideja- nama to ide jedino uz igricu koju je Ceki poslala, za one koji nemaju, evo linka
    http://www.kneebouncers.com/kneebouncers.html

stavim joj masku a ona lupka po tipkovnici i diše

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Hallo društvance mi smo danas bili po gradu i Karlo je prvi put sam ostao s djedom i bakom, oko tri sata, nije bilo nikakvih problema, super se igrao i super papao :D
    **IVČEK** dijeta? Jel zona? Na što misliš kad kažeš da bolje jedeš? -kvalitetnije?
    Evo i ja sam od danas krenula s novim režimom prehrane, pojačavam vodu, izbacujem slatkiše, grickalice i sl. nije lako, ali izgurala sam prvi dan. Ornitrek 45 min i još šetnja pod obavezno, a za doručak žitarice i voće. Nadam se da ću se do ljeta rijepiti dijela viška, a baš me zanima i Karlo kako će reagirati sad kad je Ivček spomenula...
    Karlo je jutros prvi put meni spustio majicu kad je završio s cicanjem
    **OLIVIJA** baš mi je žao za Gaba, ali ne daj se inhalacije su stvarno čudo. Mi sada odmah na slincur reagiramo i puno je bolje. Ja ću se sad malo u tvoj post ubaciti da vam kažem da je sex ujutro s troje puno lakše izvediv nego s jednim...hihi
    **DŽEZ** nemam baš nekakav savjet, osim da možda probaš desni bok....šala... Karlo voli spavati na trbuhu, ja ga nakon cicanja okrenem potrbuške, nekad upali bez cvildrete, nekad uz malo cvil... hm...
    **BUBICE** mislim da je odvojena soba super ideja.... samo naprijed!
    **SANJA** oporavilice

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nadam se da ste svi dobro, nemam baš vremena pratiti, ali neopisivo nam falite. Najprije, nadam se da nas se još sjećate.
    Marin je ???? Nacicava po cijelu noć, vikendom ne želi ništa jesti već samo cicati, a ja sam slomljena. Užasno se boji, nesmije sam spavati. Čim ga spustim odmah otvori oči i počne plakati. Sinoć je pogledao jednu te istu epizodu Fifi 20 puta i zaspao tek u ponoć. Niču mu trice i užasno ga bole. Ova faza traje od prije 10 dana kad je završio s temperaturom 40 i upalom grla. Dobio je jak antibiotik koji je rezultirao proljevom kojeg smo se jedva riješili. Od tada štrajka s hranjenjem, sve pljuje i samo bi dojio. Jako je inteligentan, zna što sve smije, što ne smije, a i kako izvući ono što ne smije. Ne voli kolica, nosanje, krevetac... Obožava mačke, pse, golubove, Fifi, zeku... Pomalo priča, a zna se dugo-dugo igrati sam..
    A ja? Ja sam u ....

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

krenuli smo u jaslice...
    danas nam je bio prvi dan adaptacije - vodi ga mm... veli da kad su došli do vrtića i ušli u kuću (u obiteljskoj je kući) F se rasplakao, pa su malo stajali u hodniku (mm stajao s F na rukama), dok se nije smirio, pa nakon 10ak min ga spustio na pod, pa su ušli u sobu, a F opet u plač... pa opet smirivanje na rukama 10ak min... pa je došla teta, donijela par igračaka - i tako je F podmićen... malo kasnije dao je teti rukicu i prošetala ga po sobi... mm je bio stalno u blizini, ali mu nije trčao... bila su još 3 bebača (sve skupa ih je 7 u grupi), i veli mm da se F vrlo brzo zbližio... nakon malo više od sat vremena krenuli su kući, a F udri u plač što odlaze... mišek mali, dopalo mu se... ne znam da li da sam ili
    naravno - od mm očekivani komentari - šporko je, tete nisu savršene, jesti će splačine... za njega je jedino on idealan i dovoljno dobar da čuva F... čak i ja nisam super... eh, to ti je tata na porodiljskom...
    džez - jel' i tm takav?

sutra ponovno, ali s planom da mm izađe van na pola sata...
    tako me to izluđuje - oni su tamo, bez mene, ne vidim kako je F, a ja na poslu, sastancima, ne mogu ni telefonirati... a sutra još moram ostati barem do 17h na poslu..

sanja - brzi oporavak

ivček - kako je Max u jaslicama

olivija - ozdravilica Gabu

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Emi je izbila gornja lijeva dvojka. Sada imamo 4 i pol zuba. Mozda zato tako jako place zadnje dvije noci. Uglavnom za vas koje mislite da ja nemam "problema" sa svojom Eminatoricom (Mala i Oli) sve sto smo MM i ja postigli zadnji tjedan sa odvikavanjem od nocnog cicanja i pokusaje da spava cijelu noc pada u vodu. Pitate se zasto. Zato sto MM odlazi sutra na tjedan dana u Rim sa svojom skolom. Dakle pokusat cu nastaviti ali Ema cim mene vidi zna sto zeli. CICU. :/

Sto se kila tice ja se isto zadnjih dana topim. Nisam se vagala tako da neznam da li mi kile idu dolje ali struk definitivno. Primjetila sam da u svim suknjama plivam. Morat cu u shopping. Uf kako mi to tesko pada.
    Nisam na dijeti i normalno jedem ali mislim da me tempo na poslu i onda trcanje za Eminatoricom fakat istrosi. Ema je jucer u Samoboru na trgu pretrcala trg valjda 1000 puta. Ja sjedim sa mamom i tetom cuvalicom a Ema nam fino mase papa i krene redom posjecivati sve kafice i pozdraviti sve vlasnike i konobare. Oh kak volim zivjeti u malom mjestu. Svi ju znaju poimence i Ema svakog pozdravi i poprica na svom Eminatorskom jeziku. Za to je uglavnom zasluzna nasa teta cuvalica koja je s Emom vani svaki dan po 3-4 sata.

Idem pripremati nastavu. Pusa

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

SANJA - ozdravi cim prije. Sada si spremna za nove izazove.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jutro.
    Kod nas još pada kiša i deprimira me groooozno
    Doki je ustao taman kad sam ja izlazila pa sam riskirala kašnjenje da ga spremim za jaslice...kad su taaako neodoljivo slatki ujutro
    Sinoć se probudio uz kašalj, iskašljao malo sluzi (jupiiii) a onda smo se inhalirali fiziološkom i ostatak noći super.
    Sanja i od nas želje za što brži oporavak!
    Vodenjak Marinu!
    Cekana za izbacivanje grickalica i slatkiša! Ja samo pojačala od kad sam počela radit....dućan mi je ispred nosa pa jedna čokokadica, kikiriki a ja sve šira
    Joj sad na prognozi javjaju kiša, pljuskovi jadan D, jedva mu uspijem objasnit da nemože vani, a pelene se nikad neće osušit.
    Bubica i Džez

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

trebalo je ići
    Bubica i Džez
    i puse svima

(vidi se da odavna nisam postala )

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    .. pričala ja sad o tome sa mm, a on mi kaže da mogu i sad čitat, samo da pazim da P ne stavi u usta neki mali komadić s kojim se igrala )
    mrak!
    Ja se slažem s Oli.. ne razmišljam o tome, ali našlo bi se toga.. ajme... mislim da mi najviše nedostaju ta putovanja i hm... romantični trenuci s MM u krevetu SAMI (za promjenu). Ali valjda će to sve doći na svoje. Baš sam neki dan pričala s MM da možda ne bi bilo loše sad se strpiti još koju godinicu, možda "uleti" sekica hehe pa kad oboje budu već 3-4 godine, onda ćemo i s njima putovati (jel samo sanjam?).
    Svizac, baš mi je žao što izlazite iz tempa. A kako vam je išlo kad ste bili oboje doma? Jeste li uspijevali da prespava noć bez cice? I još sam te u jednom postu prije pitala kako ti spava Emica prek dana jer si rekla da u 12 ruča, pa me baš zanima.
    Ja sam se dogovorila sa mojom mamom jučer da ona proba tako, malo ranije ručak pa prvo spavanje poslije toga (oko 12.30) i onda do navečer niš. ali nije izdržao. Spavao je samo sat i pol poslije ručka, i onda opet popodne oko 17 jerno 45 minuta...
    Dajte savjet, pls, jesu li još premali za samo jedno spavanje dnevno? Mislim, meni Ivor jednostavno ne izdrži pa sad ne znam da li da ga forsiram.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jutro Vam.... evo sam si obećala da ću malo više pisati, i čitati
    Karlo kao i Ema samo ode, ne ferma nas ni pet posto.... mahne pa-pa i fura, ne obazire se gdje je mama, tata.... samo ide, onda kad dođe do ceste, a mi trk za njim... naravno moramo krenuti ranije jer kad vidi nas da trčimo, on bjeež
    Najbolja fora mu je guranje Lukinog traktora po dvorištu, a, kako je ponosan, uhvati za prikolicu, prednji kotači su rotirani i onda cijeli krug radi veeeeeeeeeliki, morat ću poslikati da vidite, ali bilo bi fora vidjeti AVI. Sinoć je kolega dobio po guzi jer je mama izašla iz takta, nakon tisužu puta ponovljenog ne-ne odjuri u wc, otvori poklopac, stavi ruku u školjku i onda usta :shock:
    Mala01 - Karlo već odavno spava samo jednom dnevno... nekako mi je milije da u 19.30 ide leći nego da ga popodne uspavljujem pa onda da vilenja do tko zna kad. Ali on je sam odredio taj tempo. Ovisi kad se budi,koliko je aktivan... ne moj ga forsirati ako vidiš da ne može izgurati

**SNOOPY** kad se budiš, koliko ranije moraš kretati zbog jaslica? Jel kuži D da si počela raditi?

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mala - Ema prijepodne spava samo one dane kada se probudi u 6 ujutro kada ja idem na posao. Onda oko 9 odspava jos 40 minuta. Pa onda ruca oko 12 ili 12:30 i od onda se jos malo poigra i na spavanje. Popodne spava od 13:00 do 14:30 ili 15:00. I onda navecer je okay do cca 19:30 kada krenemo lagano gore u sobu i onda 30 minuta igranja sa skidanjem i skakljanje i valjanjem po krevetu. U 20 kupanje i do 20:30 spava.

Uspjela je spavati sa jednim budenjem ali to mislim da je zbog zubica. A to je uspjeh jer je prije znala cikit po 4-5 puta. Sada kada smo se MM i ja zamijenili za pozicije u krevetu (on pored nje) onda ju on uspava kada se probudi bez CIKE. A sada cemo vidjeti kako ce biti kada on ode. Bojim se da bumo se vratili na ono 4-5 cikanja.

Cekana - Ema ti isto pocne bjezati kada mi krenemo za njom. A kada joj ja kazem "Ulovit cu te" ili "Sad cu te ja" onda pogotovo pocne trcati kao luda julka i smijati se kao luda. Preslatki su.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mala - Gab mi već mjesec dana visi između jednog i dva spavanja dnevno: taman uhvati neki ritam, pa mu se onda to pomakne iz ovog illi onog razloga... I meni je najgore kada ode prvu rundu spavati prekasno za dvije, a prerano za jednu, jer onda to završi spavanjem u 6, i jako kasnim odlaskom na noćno spavanje...
    Vodenjak - :D i ti nama nedostaješ!
    Cekana - to je tebe prao PMS pa nam se nisi javljala? Kako je D?

o, da i mi igramo lovice - to nam je najdraže :D Jučer mi je majsor uzeo skoro sve lonce iz kuhinje i onda sjeo u jednog, i to tako da su mu nogice bile u loncu, a guza na rubu

Ajmo se podijeliti i kopipejsati u word stare postove: evo ja ću napraviti prvih 10 "poglavlja":

0-10: Olivija
    11-20: ....

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mala - Ema prijepodne spava samo one dane kada se probudi u 6 ujutro kada ja idem na posao. Onda oko 9 odspava jos 40 minuta. Pa onda ruca oko 12 ili 12:30 i od onda se jos malo poigra i na spavanje. Popodne spava od 13:00 do 14:30 ili 15:00. I onda navecer je okay do cca 19:30 kada krenemo lagano gore u sobu i onda 30 minuta igranja sa skidanjem i skakljanje i valjanjem po krevetu. U 20 kupanje i do 20:30 spava.
    E tako sam si i ja zamislila, ali problem je što je on jučer kad ga je moja mama stavila spavati u pol 13 spavao samo sat i pol, a to mislim da mu je premalo :/ Bilo bi super kad bi on meni odspavao jedno dnevno spavanje, ali najmanje 2 sata. TO mi se čini ok, ovako....
    Ali dobro, barem vidim da se još neki bore sa spavanjem... valjda je to sad neki prijelazni period, nemam pojima. Ali eto kod nas je trenutno svaki dan drugačije, što znam da nije dobro, ja bih uvela neki "red" ali malac se jedno jutro probudi oko 8, drugo (danas npr) oko 6.30 i kaj da radim??
    Cekana, meni isto više odgovara da spava do 21 sat. I tako i bude ali probudi se ujutro svaki put drugačije.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mala - Ema ti inace ne spava puno. Ona ti vise voli odrijemati 20 ili 30 minuta da si napuni baterije nego sto voli odvaliti dva sata.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa da, to sam i mislila. Svako je dijete za sebe i nema pravila. Možda je I. isto jedan od one djece koja vole malo ali 2X

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hebate nemrem vas pratit......
    Vodenjak a di si ti i zakaj te nema?
    Nikola ide u jaslice, spava 2-3 sata na dan, cica 3-4 puta na noć, i niš skoro ne priča. Ali se stalno smije.
    Pusa svima.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo me opet. Užicala sam malo s posla da se javim. Šta Vam klinci jedu?? Spava, kako-kad. Nekada i po tri puta dnevno, a nekada niti jednom. Jučer je probao puding i kažu da mu se svidio. Srećom nije imao reakcija na mlijeko.

Joe, nažalost nemam vremena. Evo večeras stižem doma u šest i onda moramo na neki dječiji rođendan, pa Marin, pa kuća, pa završavanje faksa. Zadnji put sam pala na usmenom. Spavam po par sati...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

E ovo za klopu i mene zanima. Nikola uvijek hoće jesti juhu sa tijestom, pohano meso i ribu, piletinu, blitvu, mrkvu. Jabuke, naranče i banane. Puding (od soje), čokoladu kao sredstvo za instant stišavanje histerije. Zapravo nemam ideja kaj da mu još ponudim. Mislila sam napisat listu, iako nisam inače od nekih listi i popisa, ali u nuždi vrag.....
    Može koja ideja, ili ste već o tome pisale pa vam se ne da opet? Dajte bar recite u kojoj epizodi......

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Uh, cilo jutro u ludilu i sad vas malo škicam i za kojih 10min hitam doma.
    Ceki, inače radim od 7 ali sad dolazim u 8 kako nema gostiu. Nadam se da ću ljeti moć iskombinirat da ga ja vozim u jaslice, mogla bi kasnit do 10min, ali neznam hoće li mu biti prerano da ga budim recimo, 15 do 7? Sve se nadam da ćemo oblačenje svesti na 5min kad pređemo na ljetnu robu bez štramplica, jaknica i sl A opet to vrijeme koje provedemo ujutro zajedno je neprocjenjivo .
    evo sad me teta zvala iz vrtića da se D probudio i da neko dođe po njega - valjda bude jedna teta do 2ipo, pa ako se djeca bude ranije zovu roditelje da se nebude druga djeca a nemože ga ostavljat samog u drugoj prostoriji. uff sve mi je to :/ , nekako loša organizacija. inače, tete su ok, sve je dobro, ali valjda mogu organizirat vrime da se nemora dolazit tako na preskok....meni dapače, odgovara, još dok ne radim do 3 pa smo više zajedno, ali šta bi da mm i ja radimo i da nema nikog da ga pokupi kad oni nazovu.... . kao da dijete šaljem u vrtić jer mi je samo tako puhnulo evo sad sam ljuta....
    da, usput, kiša pada kao luda i nema namjeru stat.
    Evo bježim, smjena stigla, čujemo se

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sanja, za brzi oporavak

Citiraj cekana prvotno napisa
    **DŽEZ** nemam baš nekakav savjet, osim da možda probaš desni bok....šala...
    ............

Citiraj magriz prvotno napisa
    naravno - od mm očekivani komentari - šporko je, tete nisu savršene, jesti će splačine... za njega je jedino on idealan i dovoljno dobar da čuva F... čak i ja nisam super... eh, to ti je tata na porodiljskom...

Citiraj magriz prvotno napisa
    džez - jel' i tm takav?
    nije
    ne smeta mu ako je MALO šporko - "pa mora dijete steći imunitet"
    ne smeta mu što su tete NEKAKVE - svi smo nekakvi
    splačine - "a bože moj, neće mu ništa biti od pohanog ribljeg štapića"

ALI... on je bolji od mene - sve stigne s djetetom obaviti, mali ne dreči na svaku glupost, oni se ludo zabavljaju a ja sam dosadna... tako to

malom Franu, bit će njemu dobro u vrtiću kad se tata pomiri s odvajanjem. btw, kad počinje raditi?

Vodenjak, ne biti u .....
    kad se riješiš faxa, bit će ti lakše, trust me! s djetetom i faxom bila sam 4x živčanija nego s dvoje djece, poslom od jutra do sutra i kreditima na izvoz...

bubica, svizac... ja kapitulirala :/ noćas kad je kmeknuo, mm ga je nosao nekih par minuta i donio u krevet kad je mislio da je zaspao,... ali se malo zeznuo... spustio ga lagano na krevet (kao, da se ne probudi), ali je klinac istog trena kleknuo, dopuzao do mene, i ajmo! za divno čudo, noćas mi to nije tako teško palo, a mislim da i znam zašto

Jakov jede:

- od povrća - mrkvu, krumpir, korabicu, ciklu, blitvu, špinat, kelj, fažol, biže, cvjetaču, brokulu, prokulice, kapulu u tragovima...

- od voća - jabuku, krušku, bananu, naranču, sušene marelice, grožđice i brusnice

- meso - promulja pa pljune , osim mljevenog u šugu, lazanjama, sarmi, musaki i sl.

- od žitarica - zobene i prosene pahuljice, pšenični gris i palentu na vodi ili zobenom mlijeku, tjesteninu

- od mliječnih proizvoda - jogurt, abc namaz, poneki zalogaj tvrđeg sira, kravlje mlijeko u vrtićkom čokolinu, pireu i špinatu na mlijeku

- pije: vodu i Mmlijeko

i samo još na brzinu: sinoć nam je bio mm-ov brat s dragom i jednogodišnjom kćerkicom. mala šeta s dudom (onom što visi na lancu) u ustima, a Jakov za njom... kad ju sustigne, iščupa joj dudu iz usta, mala kmekne, a mama njena: "ne, Jakove" i vrati joj dudu u usta... i tako jedno 100 x... i naravno da sam tu i tamo i ja reagirala, da ne bi rekli da ne pratim što mi dijete radi, ali mi je bilo presmiješno (da ne kažem da me malo iznerviralo ) kako se ženska zaštitnički postavila prema svojoj bebi (da ne kažem dudi ).... meni nikad ne bi palo na pamet petljati se u dječje odnose, osim ako se explicitno ne poćapaju. kako vi u tim situacijama?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Koko prvotno napisa
    bravo sanja!!! kako je keti prihvatila tvoje odsustvo?
    Joe, di ima za kupiti ta knjiga No Crying Solution? Algoritam? sanja, mislim da si je i ti spominjala jednom...
    Knjigu mi je posudila frendica, al vidla sam da ih ima u Profilu.

A Keti i odvojenost.. bilo je iznad najoptimističnijih očekivanja. MM se svojski trudio, i super su se slagali, zabavljali, posjećivali ljude, svašta..
    Al kad su me u nedjelju posjetili (bilo mi je dovoljno dobro da mogu iz kreveta), jedva me pustila. I sad kad sam doma, moram joj stalno biti na vidiku (jer plače), a mene boli, i najradije bi samo u krevetu.
    Bit će lakše svaki dan, tješim se.. Sad spava, ja malo surfam, a kad se probudi, nadam se da će već MM biti doma da mi pomogne.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Imaš u profilu i algoritmu. Ne mogu reći da se ne budim po noći, ali sada je to u granicama normale. Ja sam naspavana, što je dosta bitno!

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Emin jelovnik i to prema kolicini koju pojede:

1. Zitarice i mahunarke: Amaranth, Quinoa, Proso, Smeda riza, crvena leca, azuki grah, palenta, gris, zobene pahuljice, sjemenke sezama i suncokreta.

2. Povrce: sve. Najvise voli redosljedom - blitvu, spinat, mrkvu, korabu, brokulu, karfiol, luk, cesnjak, poriluk itd.

2. Voce: jabuke, kruske, narance, mandarine, banane, suhe sljive, suhe marelice, suhi ribizl, grozdice, suhe brusnice (grozdice, ribizl i brusnice drzim na stolu pa si ona sama uzima kada hoce)

3. Meso: probala je piletinu, ribu, janjetinu, zecetinu (sve na leso nista peceno) ali najvise voli bijelu ribu i to pogotovo repice od grdobine - zna dijete sto valja.

4. Laktoza: mamino mlijeko i jogurt (bio aktiv)

5. Pice: voda

Evo mi se jos uvijek trudimo biti full zdravi sto se prehrane tice. Jaja, slatko, slane grickalice, kravlje mlijeko i razne gotove pudinge nije jos probala. Obzirom da super jede ovo zdravo ne vidim razloga joj nuditi ista drugo. Osim toga uz Emu smo se i ja i MM poceli zdravije hraniti.

Ne mislim joj ista braniti i da me pita dala bi joj ovo drugo da proba ali mi to jednostavno vise ne kupujem pa joj nije ni dostupno.

Od kada sam Emi pocela ukuhavati Kombu Algu u hranu umijesto soli i mi smo ju poceli jesti u nasim juhama i varivima i moram priznati da mi je super. Ema ju obozava. Ja ju nemrem pojesti ali Ema ju izricito trazi iz juhe pa joj smiksam i dam a ona vice NJAM NJAM.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Izbrisao se post od pol kilometra.
    Ukratko:
    -nisam na pravoj dijeti-pazim na razmake između jela, ne jedem gluposti
    -Maxu je koma u jalicama, ja puno radim
    -Sanja !
    Možda ulovim večeras vremena pa se javim na dulje.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Max

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

drugi dan u jaslicama... opet je plakao kad su ušli, pa je mm bio s njim pola sata, pa ga je ostavio samog na 20min, i kad se vratio F je jako jako plakao... veli da se brzo smirio
    kad su došli doma odspavao je DVA (2) sata u komadu

nakon svega, veli mm da se nada da će dobiti otkaz na poslu da može ostati s F doma!!! poludit ću, sad se moram još i zbog njega brinuti!!!

Citiraj džez prvotno napisa
    btw, kad počinje raditi?
    slijedeći četvrtak, znači da se mora adaptirati do tada, ne toliko F koliko mm

cure, držite nam palčeve, sutra idemo u klaićevu na testiranje opterećenjem mlijekom...
    nadam se da će F htjeti piti adaptirano, morati će pred doc popiti barem 100ml adaptiranog, po 20-30ml u razmacima od po sat vremena...
    a to znači da nas sutra nema u jaslicama, pa u četvrtak počinjemo od početka...

i F fino papa:

- od povrća - mrkvu, krumpir, korabicu, blitvu, špinat, kelj, cvjetaču, brokulu, tikvice, hokaido

- od voća - jabuku, krušku, bananu, breskvu, marelicu

- meso - piletina, puretina, kunić, kozlić, teletina

- od žitarica - kruh - bilo koji i bilo kakav (čim spomenemo doma tu riječ, okrene se prema polici gdje je kutija s kruhom, upre prstićem i viče ku, ku, zobene i prosene pahuljice, pšenični gris, tjesteninu

- od zamjenskih mliječnih proizvoda - rižino i zobeno mlijeko za kašice

- pije: vodu i Mmlijeko

spava - dnevno 2 puta od pola sata do sat i pol, dva, a noć od 21, 21.30 do 6.30, 7.30 s n buđenja i cicanja

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

franu za hrabrost! a bome treba i tati, pa evo
    max
    sanja
    bravo za sve male izjelice! mila sve super papa baki a meni bas i nece...sika je i dalje zakon tako da su nam vikendi uglavnom mlječni.
    spava dva puta dnevno po ca. 45 minuta. uglavnom.
    malo sam više u komi od traženja stana i kredita ali zato mi je čitanje foruma pravi gušt dana!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja ću za promjenu pisat malo o spavanju
    P uopće ne spava po danu!! Još smo ovaj tjedan doma zbog kozica ona 2-3 puta u danu klone i uzmem je dojit, zaspe, ali to traje oko 10 ak min ili i kraće.
    I tako jučer nije nikako spavala po danu, a ja ne inzistiram nego sve mislim da ne može toliko izdržat pa čekam znakove za spavanac.. i sinoć nikako zaspat, doji doji i bori se da se digne, pustim je da se još malo igra i vidim da nema namjeru zaspat a već 22.15h.
    I odlučim..sad ili nikad..svim živim i ne živim stvarima smo poželili laku noć i smireno joj rekla da bi sad i ona mogla zaspat, stavila je u kinderbet, pomazila i izašla iz sobe..
    Prvo je ostala u čudu a onda plakala minutu..došla sam joj i zagrlila je, pomazila po leđima (kad već tako tete rade, idem i ja ) i stavila je opet leć i izišla..prošle su 2 minute i opet sam joj ušla u sobu, stavila je leć i ostala s njom..
    nije se više dizala iz kinderbeta, samo okretala glavicu lijevo desno, ja pjevušila nina-nana i zaspala je sama!!
    Spavala je do 7h, bez ijednog buđenja, i potvrdila mi ono što sam oduvijek mislila, odnosno da se neće budit u plaču po noći kad nauči sama zaspat u krevetiću!
    I tako je sinoć ispalo da sam lijepo spavala u svom krevetu cijelu noć! Nadam se samo da ovo nije bila iznimka, ali vidim da ona zna sama zaspat i da može bez buđenja.
    Samo bih volila da znam unaprijed kakva će bit noć pa da u skladu s tim i ja odredim tijek večeri hihihiii

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Magriz - Fran - Vibrrrrrrram za sutrašnji test, a TM Baš su nekada djeca! Ali svejedno mislim da bi bilo odlično da svaki tata provede bar 3 mjeseca doma s bebačima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •