Točno i ja tako osjećam. Uglavno kažem da ću dojit do njenih 6 godina i svi misle da se zezam - hi-hicekana prvotno napisa
Baš nam je lijepo ovako.
Ela je konačno ''progovorila''. Ukapirala je sistem i eto po cijele dane ponavlja glasanje životinja - imamo cijelu ergelu i seosko dvorište pa nosi jednu po jednu životinju i oponaša glasanje. Naravno da svi zajedno moraju i papati - žlica za Elu, žlica za kravicu, i maca je gladna...![]()

Nego pitanje, ak ti Ema ruča oko 12, i spava poslije toga, da li joj je to jedino spavanje po danu? Jer ja si sve mislim da pomaknem Ivoru ranije ručak (do sada je jeo u 13) jer mi je već nekoliko dana zaspao u 12 i onda ručao tek u 14 kad se probudi.
pa on kaže...).
). Jutros sam imala sa mojom mamom raspravu da mu moram objasniti (Ivoru) što smije što ne... bla bla... ja postupam tako da najprije maknem sve što mogu (a on ne smije dirati) jer mi se stvarno ne da tih 2-3 sata što sam s njim dnevno prije nego ode spavati, stalno govoriti "ne! ne!", a onda ono što ne mogu maknuti (TV, DVD...) pokušamo objasniti. I njemu fakat nakon nekog vremena popusti interes, jedino što drugo jutro zaboravi da ga to više ne zanima, pa sve ispočetka
pa sam legla u njen krevet i tamo razmišljala što dalje... pa sam zakunjala (opet bez mogućnosti mrdanja u uskom krevetu
)... i nakon nekog vremena, pojma nemam koliko, čujem iz naše sobe vrisak... skočim, dođem, prištekam ga, i opet isto... nema šanse da pocuga i otkači se... i opet me živci izdali... i opet mm nosao... zadnji put kad sam pogledala na sat bilo je 3.30... a prvo što sam jutros ugledala bio je sat koji pokazuje 8.15, Jakov blaženo spava pored mene, mm odavno na poslu... valjda... nakon probdjevene noći....
i još nekakva, ali takav smajli ni ne postoji...
i ja si ga čitam. i mami sam dala koja čuva milu. mada, njegova poanta je da sve djeca savršeno surađuju, samo je na nama da iščitamo poruku zar ne?. poanta je da su sva djeca kompetentna i znaju šta im treba samo treba naći dobre kanale za komunikaciju. hvala za recept za keksiće- isprobat ćemo!
a NISAM sklona nasilnim metodama! 8)
mi smo danas bili po gradu i Karlo je prvi put sam ostao s djedom i bakom, oko tri sata, nije bilo nikakvih problema, super se igrao i super papao :D
nemam baš nekakav savjet, osim da možda probaš desni bok....šala... Karlo voli spavati na trbuhu, ja ga nakon cicanja okrenem potrbuške, nekad upali bez cvildrete, nekad uz malo cvil... hm...
za izbacivanje grickalica i slatkiša! Ja samo pojačala od kad sam počela radit....dućan mi je ispred nosa pa jedna čokokadica, kikiriki a ja sve šira
trebalo je ići