-
Drage moje cure možda sam vam več dosadna sa svojim pričama,ali moram vam ovo napisati.10 god. smo se borili za bebača u Njemačkoj, nakon10.oplodnje sam prestala brojati svoje postupke.Uvijek je bilo sve super,puno oplođenih jajnih stanica,samo nikada nije došlo do trudnoče.Ležala uvijek 2tjedna i razbijala glavu.Onda sam odustala od svega i dvije god. ništa nisam pokušavala.Kada sam nakon toga stigla u Zagreb kod dr. Lučingera i on me pregledao, ništa nije bili super kao što su mi stalno govorili.Jedva smo dobili 3 oplođene j.stanice i rekao je da i nije zadovoljan.Transfer je bio nakon 3.dana.Ja sam se odmah pomirila da od toga ništa.Došla doma i rekla sama sebi da sigurno neču ležati ni jedan dan,ali ipak jesam 2 dana a onda HI LIVE.Kada se sada sjetim što smo sve radili u tih 12 dana,sve dok nisam počela krvariti.Zovem odmah dr. a on mi kaže da odmah idem vaditi betu.Ok ja u Deželičevu u labos vadim betu i nakon dva sata rezultat beta 298 ja pitam šta to znači a sestra mi kaže gospođo vi ste trudni javite se vašem docu.Moja tri anđela danas imaju 3ipol godine. Pusa svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma