Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: mutsy as

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno mutsy as

zanimaju me iskustva sa:
    http://www.mutsy.nl/products/traveller/options
    kako se postavlja u auto lako/teško?
    kako se pokazala na testu???i ostale info

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi imamu mutsy traveller i najveci problem mi je sto se za dijete preko 5 kila mora skroz ukositi i to mi se cini malo previse u sjedecem polozaju a drugi problem je taj sto ti treba JAKO dugacak remen u autu za vezati. Neznam kakva je na testovima ali mi smo sada nabvavili kombiniranu pa cemo preci u nju. Za kolica mi je ok.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja prijateljica ga ima i beba sad ima 8 kg i još se vozi u tome (u autu).Remen u autu je dovoljno dugačak, znam jer smo ju par puta vozili u mom, pa...ne kužim ovo nakosili, misliš stavili u onaj najviši položaj treceller-a?pa u tom položaju skoro pa sjedi, ali onaj srednji je ok..(valjda)Jesi imala problema s kutem da ju namjestiš pravilno u auto?Mi šteta nismo otišli kad su Rode pregledavale AS u Osijeku, pa me to zanima..Može li se fiksirati kako treba?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moze se dobro fiksirati. E a sto se polozaja tice koliko sam ja shvatila lezeci i srednji polozaj su za bebe do 5 kg a od 5 je onaj sjedeci. Mi Mateja vozimo u srednjem polozaju makar ima 7,5 kg jer je onaj najvisi skoro skroz sjedeci.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala na info.još tražim ako negdje imaju rezultati testa

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ja sam naručila tu autosjedalicu, pa me isto tako zanimaju iskustva...
    podižem

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

medusa jesi probala staviti kolica u gepek?koji auto imaš?ja imam Seat leon i stanu na knap isto tako i u golfa 4!(a to su relativno veliki prtljažnici )Vidim ti ne odustaješ (kao ni ja )od tih kolica bez obzira 8)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U ta kolica kad se zaljubis nema pomoci. Inace kolica su super za neravan teren, mi se svaki dan secemo po nasipu i mozes s njima i po sljunku i po livadi di god pozelis a malisa samo spava.
    puzic jesi skinula kotace kad si stavljala u gepek. U moj C3 stanu kad skines kotace ali ne stane nista vise.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

soni nisam skidala kotače kad stane i bez skidanja ,ali kažem na knap .Koju ti boju kolica imaš?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pužić kolica mi još nisu stigla, tek sam ih naručila Al ne brinem se, gepek u Vectri je i prevelik (stanemo ja i ti trudne u njega )

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj puzic oprosti nisam skuzila pitanje. Mi imamo nekakvu plavu boju, ma ja sam ti to sve brzopleto odabrala i nisam ni stigla dobro pogledat ostale boje. Nemam fotke ali cu ih fotkati pa cu staviti slikicu da vidis.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kak velite, zaljubila se i nije mi bilo spasa.. bordo crvena, zauzmu cijeli gepek i cine se teska.. ali su mi pre dobra!
    jos malo pa cu si bebix vozit na AS koja ima i nulti polozaj.. al mislim da cemo za auto uzet neku fiksnu AS i ne micat je nakon sto je jednom montiramo..

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tako i ja imam tj imala sam dok je bila mala, maxi cosi cabrio fix za auto i nju ne vadim van, a mutsy sam na kolicima vozila...kad je prešla 3 mj stavila sam sjedalo od kolica a traveller pospremila u kutiju... .ugodna vam vožnja, mi obožavamo svoja kolica.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i još nešto, još će ti teža biti kad beba naraste, pa staviš ovaj dio od kolica na konstrukciju, no vrlo brzo se uštimaš i dižeš ih bez beda (meni uopće više nisu teška , a i nabildala sam ruke )ipak su lakša od Mure i i još nekih trokolica...jedini mi je "problem"što ništa drugo u prtljažnik ne stane osim kolica, pa sad kupujemo zapp da imamo mjesta za osobne stvari kad idemo na put. Da imam veći auto i prtljažnik nebi kupovala druga kolica, no...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

prvi dan sam ih samo gledala,
    jucer razmontirala i preprala platnene dijelove
    a danas sastavljala i imam viska dijelova

npr. sjedalica ima remencice na 3 visine (ok) ali
    ne znam kak da ih izvadim kad je plastika perforirana
    na knap pa sam s najvise na ledima provukla u srednju rupu u navlaku

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

dakle ja imam traveller i urban rider,...bila sam prezadovoljna sa kolicima i autosjedalicom,...moja antea je sjedila i vozila se u autosjedalici od rodjenja do nekih 7-8 mjeseci,...a krupna je beba.

daddycool editirao post

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •