-
-
-
ma i mi smo bliske mazimo se i sve to,ali zbog posla i manjka slobodnog vremena mislim da gubim vrime koje bi trebala biti s njom,i to me malo brine kad ne zeli na telefon ma moja bublica jedva ceka svoju mamu uvik me doceka s velikim osmjehom sva uzbudena od iznenadjenja da joj je mama dosla ali taj telefon
-
ja sam počela radit kad je ona napunila 2 god. i 4 miseca i do tada se nismo uopće odvajale. najviše na 2-3 sata, i to rijetko kad.
tako da smo stvarno prebliske.
i sad kad dođem s posla moram bit samo njena jer vidim da i njoj fali to naše zajedničko vrime iako ona vrtić obožava.
i ne primjećujem da se sa bliskosti bilo šta dogodilo. ona je tu ko i prije, ali se osjeti malo da smo razdvojene 8 i više sati dnevno i da to njoj donekle fali.
-
bliskost
Ma, naravno da se ne možete udaljiti.. to je normalno da se neka djeca lako i bez problema prilagode novoj situaciji, a neka pate... i pate.
Svi smo različiti, pa tako i ta naša mala bića.
Budi sretna da se tako lako adaptirala na novu situaciju.
Zamisli da se još i oko toga dodatno brineš.
Znam šta te muči, to muči svaku mamu, ali nemoj zaboraviti da tvoja djevojčica jako dobro zna tko joj je mama, a sa kime se samo igra.
Naravno da je "ubrzan način života" kriv za predugo odvajanje djeteta i majke, ali to je sada normalno i to treba prihvatiti.
Nemoj se nervirati i brinuti.
Taj jedan dan kada ste zajedno provedite kvalitetno, mazite se i ne razmišljaj o ponedjeljku.
Sve mame koje počinju da rade, nakon "slijepljenosti" sa svojim ljubavima prolaze kroz krizu.
Samo neke teže, a neke prebole u hodu.
Navići ćemo se, vremenom.
-
znaš šta, ja ti nju uopće neću na telefon jer si mislim da ju samo zbunjujem a sebe definitivno rastužim jer odmah hoću doma k njoj!!! ona je tip da se baš ne prilagođava brzo i lako i puno si razmišlja i bude tužna pa ju ne želim izazivati na telefon zapravo.
inače, moju curicu čuva baka zadnja skoro 3 mjeseca i bome je u jednoj fazi počela govoriti stalno "baka, baka" za sve!!! probudi mi se u noći, zove baka a ne mama
bila sam tužna moram priznati. ali prošlo je to nakon nekih 2 tjedna. dva duga tjedna kad sam mislila da me izbrisala iz memorije. mazila mi se ona i sve 5, i vesela ali kad bi nešto trebala onda je govorila baka baka. prošlo ju je...
-
fala ti tambek bas si me utjesila imala sam istih tih problema kao i koko kad bi moja mala isla iz svekrve odma plac,mene je to zivciralo,i sad sam neko vrijeme bila vise s njom po cile dane isle smo svugdi i nije pitala di su ni baba ni svekrva ni niko joj nije triba tako da sam se ja smirila dosta jer znam sta joj ja znacim..stalno nesto pricamo,igramo se i mozda mi je to dodatno unijelo neku sigurnost u nas odnos
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma