Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Homeopatija - savjet

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Homeopatija - savjet

Imam nekoliko pitanja! Moji problemi: nemam menstruacije, pa već godinama pijem dabrostone, imam polip koji bi trebala operirati i liječim klamidiju (popila antibiotike, kontrola za dva tjedna). Kasni mi menstruacija već dvadesetak dana, pa razmišljam da uzmem dabrostone ili da čekam možda dođe sama!? Na homeopatiji sam već drugi mjesec, pa sam se nadala da ću prije dobiti M (inače svakih 60-70 dana). Moj homeopata slabo govori hrvatski, pa se teško razumijemo a i malo priča, da mi kuglice i šuti tak da nemam pojma kaj mi još liječi. Da li je homeopatija pomogla nekome da se srede ciklusi, i da li može riješiti polip i pomoći da se klamidija ne vrati? Ako ima koji homeopat molim savjet! Hvala! Oprostite, malo sam se raspisala! :?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Joj, ja ti nemam stvarno nikakav savjet, samo ti zelim brzo ozdravljenje, ma netko od cura ce znati

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala, Slavice svejedno! Valjda će se netko još javiti, ima cura koje se bave homeopatijom baš možda koja navrati!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

"baš možda" spava mi se već, a nikako da se skinem s Rode, postala sam ovisna!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a nikako da se skinem s Rode, postala sam ovisna!
    e protiv toga ni homeopatija ne pomaze

salu na stranu, homeopatija kod svakog drugacije djeluje, pa je tesko usporedjivati. nego, koje tabletice pijes, ako nije tajna? nisam neki homeopat, vise ono laik-homeopat, al to je i char ovog foruma, da laici o svacemu pametuju, pa i ja o homeopatiji u ove kasne sate.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma nije tajna, ali da ti pravo kažem nemam pojma, pijem 6 različitih, ali je rukopis nečitak pa ne mogu pročitati, znam samo za jodium (to mi je za štitnjaču valjda), a ostalo nešto kao merl..., see..., at...
    Nema šanse, trudila sam se pročitati ali ne ide!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •