Noćas sam razmišljala o Janovoj operaciji i povratku doma iz Osijeka. Nekako ne mogu zamisliti da sa ranom od reza u donjem dijelu trbuha sjedi zavezan u AS, a opet.... nikada se nije vozio bez AS.
Ima li netko iskustvo?
Noćas sam razmišljala o Janovoj operaciji i povratku doma iz Osijeka. Nekako ne mogu zamisliti da sa ranom od reza u donjem dijelu trbuha sjedi zavezan u AS, a opet.... nikada se nije vozio bez AS.
Ima li netko iskustvo?
a da idete vlakom? ne znam jel to sigurnije (i komotnije u ovom slučaju)...
Ne bi hvala. Nema direktnog vlaka iz OS za VK. A presjedati u Vrpolju bih još manje...
Osim toga, treba doći i do željezničkog....
Jannocka, što treba operirati, gdje će biti rez?
Mi smo nedavno vozili N nakon operacije bruha, vezanog u sjedalici, rez je bio nešto više nego sam mislila.
Ima hidrocelu na desnom testisu, a rez bi trebao biti negdje na donjem dijelu trbuha... kako nam je doc pokazao... prilično nisko....
ja se na zalost moram prijaviti da sam ne jednom bila u situaciji da moram nekud i sebastian odbija sjesti u sjedalicu i bio mi je na rukama
imala sam oko sebe extra jastuke i tako smo prevezli od nizozemske do zagreba![]()
Ufff, ne znam, vidjet ćeš možda ga ipak mogneš u sjedalicu, samoda što manje boli!
Ne kužim zašto si mu to dopustila? :?stray_cat prvotno napisa