-
Osoblje foruma
Tada se to kod nas nastavilo još nekoliko dana pa sam ja insistirala da se napravi analiza mikrobiološka analiza stolice. To je napravljeno, a dok smo čekali nalaz (3 dana) krv u stolici je nestala. Nalaz je bio OK.
Od tada smo imali takav slučaj još u dva navrata...jednom ljetos u dvije stolice i nakon toga ništa, a jednom sada, prije možda dva tjedna i to samo u jednoj stolici.
Eto ne znam šta da vam kažem...nisam dalje inzistirala, a pogotovo što me plaši rektalni pregled djeteta, a i pedijatrica nije, kako sam već napisala, tome pridavala neku veliku važnost...Da se sve nastavilo, ipak bih je odvela na pregled...ovako čekam i pokušavam jeko paziti na prehranu (što mi ne uspjeva uvijek idealno, pogotovo otkad je krenula u vrtić).
I još jedna stvar...uvijek sam izbjegavala davati joj kupovne sokove makar na njima piše i 100% voćni sok jer me raznorazni aditivi, stabilizatori i dodatni šećer plaše, ali obzirom da nam šljive nisu pomogle, te da niti njih, a niti marelica nema više u sezonskoj varijanti...pribjegla sam i tom rješenju u nuždi i mogu reći da otkad s vremena na vrijeme (kad procjenim da nije baš unijela dosta svježeg sezonskog voća, npr. grožđa ili da danima želi i jede samo svježe jabuke, koje jako voli za razliku od ovog drugog) ponudim voćni sok od marelice...stolica je puno bolja. Eto...nije baš da mi je drago, ali šta se može.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma