Tada se to kod nas nastavilo još nekoliko dana pa sam ja insistirala da se napravi analiza mikrobiološka analiza stolice. To je napravljeno, a dok smo čekali nalaz (3 dana) krv u stolici je nestala. Nalaz je bio OK.

Od tada smo imali takav slučaj još u dva navrata...jednom ljetos u dvije stolice i nakon toga ništa, a jednom sada, prije možda dva tjedna i to samo u jednoj stolici.

Eto ne znam šta da vam kažem...nisam dalje inzistirala, a pogotovo što me plaši rektalni pregled djeteta, a i pedijatrica nije, kako sam već napisala, tome pridavala neku veliku važnost...Da se sve nastavilo, ipak bih je odvela na pregled...ovako čekam i pokušavam jeko paziti na prehranu (što mi ne uspjeva uvijek idealno, pogotovo otkad je krenula u vrtić).

I još jedna stvar...uvijek sam izbjegavala davati joj kupovne sokove makar na njima piše i 100% voćni sok jer me raznorazni aditivi, stabilizatori i dodatni šećer plaše, ali obzirom da nam šljive nisu pomogle, te da niti njih, a niti marelica nema više u sezonskoj varijanti...pribjegla sam i tom rješenju u nuždi i mogu reći da otkad s vremena na vrijeme (kad procjenim da nije baš unijela dosta svježeg sezonskog voća, npr. grožđa ili da danima želi i jede samo svježe jabuke, koje jako voli za razliku od ovog drugog) ponudim voćni sok od marelice...stolica je puno bolja. Eto...nije baš da mi je drago, ali šta se može.