Može li me to puknut nakon 6 mjeseci? Mislim, svašta sam prošla do sada s klincima, s Rahelom posebno, i uvijek sam bila sretna što smo prošli kako smo poršli. Uglavnom - stanje = nepopravljivi optimist.
Do nedavno.
Sad jednostavno više ne mogu. Svo troje je zahtjevno, glasno, neumorno. Bude se po noći - dižem se barem 6 puta. Uvijek nekog uspavljujem, hranim ili oblačim. Kuća mi je u rasulu, navečer ih potjeram spavati bez priče jer nemam snage pričati. Veš se gomila. MM nažalost mora podnosti moje ispade bijesa - jer se na djecu ne mogu istresti...
Help!

Odgovori s citatom
kao što vidiš, klinci su nam približno stari. trenutno su svi troje s gnojnom anginom i temperaturom+mm koji je gori od njih troje kad je bolestan.
prošlih 7 dana i noći nisam oka sklopila i bilo mi je za vrištat. kuća=nered, svinjac, veša pun kinderbet. sveki mi pije krv na slamku jer sam loša majka/supruga/domaćica.
ali sam se ispucala. i popila kavu sama u dvorištu
. Da malo...
), tj. ja nisam znala što se događa...bilo me strah ostati sama, 100 pitanja u glavi, imala sam osjećaj da me nitko ne razumije...ali, kad bi me uhvatila ta plačljivost, prepustila bih joj se i isplakala dušu! Tako par puta i puno mi je pomoglo sve to negativno izbaciti iz sebe. Ništa me više nije bilo strah, suze su presušile, ma kao da ništa nije bilo! Sada me deprimira jedino 2-3 dana nošenja i beskonačnog sisanja kad rastu zubići...al prođe i to nekako! 

uh,nikako da popusti..čitam šta ste pisale i pokušavam činiti sve da bi mi bilo bolje..šetnje i to.slabo pomaže .danas sam zvala i našeg osobnog liječnika on mi prepisao lekotam,katastrofa kad sam pročitala o lijeku ,uz to ne bi smjela dojiti.još samo na sve ovo još da ga počnem skidati sa cice..ne znam kako bih odspavala i tih sat vremena što odspavam u komadu..jedina utjeha je zbilja saznanje da će proći..
,jedino što se nekad sati čine kao dani a dani kao mjeseci..