Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: kako se odlučiti za drugo dijete

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mis-pis prvotno napisa
    Izgleda da ce u Sarajevu za 9 mjeseci osvanuti 2 bebe.
    Malo jače, još smo u fazi priprema, nije bilo konkretne akcije

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Što mi dijete više odrasta želim još jedno , luda sam za malim bebačima, i svako malo pomislim kako je vrijeme da imamo još jedno, međutim splet živonih okolnosti nam to ne dopušta , trenutnoi, ali nikad se nezna.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ruby prvotno napisa
    Nama su naša srca rekla da hoćemo odmah drugo .
    Znam da će u početku biti teško, ali za par godina mislim da će biti milina.
    A treće ćemo najvjerojatnije posvojiti.

upravo trazim ovakve s malom razlikom da se utjesim...moja L. ima 4 mj i ja bih jos jednu sto prije...svi mi govore da me to jos uvijek drze hormoni i da ce popustit zelja...ali meni je iz dana u dan zelja sve inenzivnija...inace MM,L. i ja ,za sada savrseno funkcioniramo...pa se nekako nadam da cemo i dalje...

samo da napomenem da sam ja jedinica...MM ima brata i seku....on je oduvijek zelio puno djece..a ja sam nekako "komotan" tip osobe koji se prakticki do jucer uopce nije vidio sa bebom - previse sam voljela svoju slobodu...i jos nakon poroda u rodilistu sam si mislila to je to ..jedno djete i gotovo...ali toliko sam se preporodila otkad je ona s nama...i osjecam da sam se i ja kao osoba totalno promjenila...toliko ljubavi i pozrtvovnosti je u meni da to nemogu opisati...i upravo iz tog razloga bih to voljela podjeliti sa jos jednom bebom-jedina stvar koje me malo strah je da se mozda necu moci dovoljno posvetiti na sve strane...ali kada gledam MM-ove..njih je troje -braco blizanac i svega godinu dana starija seka... ...oduvijek su imali jedan drugoga i savrseno se slagali ...

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Bas mi sjela ova tema. MM i ja bismo cetvero, ako bude zelje i snage. Nas sin ima 4,5 mj i to je prilicno rano za razumno razmisljanje. On je savrsena beba, ni grceva, ni bolesti, super papa, po noci spava - mm kaze mogli bi 10 ovakvih imati. To mi dakle nije problem- Ali ja gledam svoje malo cudo i mislim si kako cu moci drugo dijete voljeti osim njega. Ako ih imam vise hoce li biti zapostavljeni, kako cu se svima posvetiti?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj mina30 prvotno napisa
    Ali ja gledam svoje malo cudo i mislim si kako cu moci drugo dijete voljeti osim njega.
    ovo sam i ja mislila ali kad sam prvi put uzela u ruke svoje drugo cudo - tek nakon 13 dana !!!- svatla sam da sam se brinula uzalud, zaljubila sam se u njega kao i u nju i sad ih oboje volim kako mi to kazeno - do svemira
    ne boj se, tvoja ljubav nema granica, ona se ne dijeli nego umnozava

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •