Stalno pišen naše bisere na jednom drugom forumu pa ću da kopiram nekoliko za početak:

Pijem ja kafu malopre i dolazi mi Boris sa nekom raskantanom bušilicom koja em ne radi em su joj baterije praktično izdahnule. Prislanja mi onu bušilicu na ruku, pritiska dugme i čuje se neko zzzzzzzzz. Pitam ga ja šta mi to radi a on če:''Ćuti, bre, ti si jaje! Mutim te!'
Ovo je jutarnja pamet. Pre neki dan budim ja ove moje pa pričam: "'Aaaajde, sine, mora mama na posao...'Aaaaajde, mačići, da mama zaradi pare da vam kupi nešto lepo...". A onda se oni ubacuju sa: "Da kupiš čokoladu i bombone i smoki i lepezu (don't ask ) i blokčić i...". Ja rekoh "Uuuuu, bre, koliki spisak!!! Pa mama mora mnogo da radi da zaradi tolike pare" a Bokac će onako sa nosem u jastuku: "Pa nego!"
Juče smo bili na nekom krštenju i pošto znam kako moji klinci podnose živu svirku i velika veselja ponela sam im po jedan kamiončić koliko da imaju da se igraju. Svako malo im je prilazila jedna malo starija devojčica i pokušavala da pozajmi jedan kamiončić ali bezuspešno jer je sve vreme probala da ga uzme od Borisa a taj ti je katastrofa za deljenje.

U jednom trenutku vidi ona da je Boris spustio svoj kamiončić na pod a da on stoji zavučen iza zavese i gleda kroz prozor. Prišla ona onom kamiončiću i podigla ga kad eto ti Matije, otima joj onaj kamion iz ruku i nosi ga u torbu a odatle vadi svoj i odnosi joj. Valjda u fazonu ''Ma pusti njega, nezgodan je taj po pitanju deljenja . Nije drugo nego plakaće nam tu i upropastiti provod...''