a meni je na Uskrs proteinski :D
danas mi mama kuha mahune s puno krumpira...mljac
šalša mi je malo dosadila na uh dan ,krpice sa zeljem isto,pizza vegetariana mi nije fina....kaj da jedem?mlince sa ciklom?
a meni je na Uskrs proteinski :D
danas mi mama kuha mahune s puno krumpira...mljac
šalša mi je malo dosadila na uh dan ,krpice sa zeljem isto,pizza vegetariana mi nije fina....kaj da jedem?mlince sa ciklom?
meni je onaj kus-kus s gljivama bio super.
i povrtni složenac s tijestom od lasagna.
Ja ću na Uh na poslu jesti pecivo, a doma ili pizzu ili tijesto sa umakom od paradajza, što mi je i inače najdraže jelo.
Vi na dijeti i samo o hrani pričate :shock:
A malo tjelovježbe? Izuzev razgibavanja prstiju![]()
ma kakva tjelovježba?! radije i gladujem nego skačem po ko zna čemu.![]()
![]()
al evo, jučer sam ispeglala toliko veša da sam tri puta uzimala pauzu :shock:
doručak -jagode-banana
ručak- pašta sa pešto đenoveze+ salata (rokula, matovilac, rotkvice, šparoge
večera-mmmmmmm još ne znam
Hello!
Nemam bas mnogo vremena za forum, samo zelim da pozdravim nove cure!
Ja sam do sad skinula 3 kila. U petak mi je prvi vodeni dan! Znaci vec sam mesec danan na dijeti i nisam bas daleko dogurala.
Uglavnom tek u poslednjih par dana primecujem da su mi potrebe za hranom manje pa su mi i obroci manji. Znaci zeludac se malo skupio :D
Pozdrav!
e i idem na pilates
zašto miješaš voće kad ti nije voćni dan?Originally Posted by lalah
:?
eto curke, ja krećem od danas!
stanje je trenutno 61,5...
želim doći do 57...
idealno bi bilo 55...
koliko bi mi, po vašem mišljenju, trebalo vremenski do ''ideala''?![]()
mene ne pitaj - imamo gotovo iste mjere, poželjne mjere i idealne mjere.![]()
ja sam već na dijeti..... hmm.. valjda nekakvih 12-ak dana i otišlo 2 kila i sad stojim (sjedim trenutno - stoji mi brojka na vagi)![]()
a jel' skakućeš, trčkaraš, vježbaš i to?
možda bi ti tak nekaj malo ubrzalo stvar...
valjda organizmu nije jasno kaj se dešava, pa je napravil mali zastoj...
samo budi strpljiva (hmmm, očekujem da i mene neko tak tješi za koji dan)
btw, zanima me ovak:
dakle, danas bum za proteinski dan imala piceketinu i salaticu... skuhala bum i juhu, jel'...
e, zanima me - jel' smijem jesti povrće iz juhice? mrkvicu, celer, brokulicu, karfiol... :?
Nema salate kada se jede tijesto!!![]()
A čuj neznam kaj bi ti rekla, u pravilu ide meso, sa salatom i nakon toga se popije juha.........a sada to povrće iz juhe je lešo kuhano, nemre ti niš od njega biti![]()
znala sam da će me ona nedjelja izbacit iz takta
jučer sam griješila i to toliko da još do sad nisam ništa jela
ali više nisam na dijeti, bar koji dan pa se opet vraćam
sviđa mi se ova disciplina
i ja sam za 12 dana smršavila samo 2 kile![]()
pusa svima drž te se
ne pada mi napamet kuhat si juhu - u pol litre vode zakuham jednu kockicu i to je to.
anima - zašto nisi pojela voće ujutro?![]()
ja sam primjetila da kad pojedem voće onda idem 3 puta na wc za popiškit se (a da sam pritom popila samo 1 dc kave). očito se sa voćem pokreće metabolizam, a tako uostalom i piše u knjizi.
lavache - imam ja orbitrek, al ne koristim. samo svakodnevni poslovi i to je to. naravno da ćemo te tješit - samo dođi u to stanje....![]()
još jedno malo pitanjce - jel' znate koje voće najmanje potiče onu zloćestu candidu?
stalno me napada i zapravo me frka da voće ne potakne kokošku gljivastu da poludi...
kaj? agrumi?
thnx...![]()
![]()
a valjda..... 'bem ti, nemam pojma
možda će sad bit bolje jer praktički svaki četvrti dan imaš slatko za jest.![]()
aj čruli du houp sou...![]()
još nisam stigla ručati!
stalno nešto!
a losos u tavici...
i prokulice.
danas klasika...šalša sa špagetima
za večeru imam pitu sa višnjama
kupus spada u škrobni!
onda ništa od prokulica... budem salatu...
...veeeliki pozdrav svim UNkama..ja bila davno na toj djeti ali prestala..pa pokusali i ja i MM-pa odustali već nakon drugog dana......ma,ja imam 175 cm i 65,5-66 kg.....tu se stalno vrtim......promatrat cu vas iz prikrajka i davati vibre:~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
![]()
p.s. posebno veeeeeeeeeeeeeeeeliki pozdrav dragoj WM!!!!!
Meni je sutra 2mj od kako sam na dijeti i -8kg. Imam još 2kg za skinuti, što bi trebala rastegnuti na cijeli mjesec. Bez obzira što sam tu i tamo prekršila dijetu, kg su otišle, ali ne bi htjela skinuti više od 2kg jer sam s 58kg taman, a sve ostalo bi za mene bila anoreksija. Tako da ću "obilno" uživati za Uskrs i vjerojatno ću izbaciti ovaj mjesec (kao MBee) voćni dan.
Do sada sam primjetila od koje hrane mi organizam mršavi, tako da sam danas "smlatila" 20 vege palačinki s Carobellom i sutra ću biti lakša :D
Btw. da li netko uređuje listu?
kakve su to "vege palačinke s Carobellom"?
ne znam koja namirnica mi dobro ide, ne jedem istu hranu.
I meni bi tri mjeseca bila previše... Ali, dok ja dođem do tvojega scorea...
(nitko ne ažurira listu, šta nas briga - svatko ide za svoj gušt)
Ja sam za ručak jela peciva a za večeru kolače od Zlate Nanić; nekad su mi bili prefini ali više baš nisua skupi su k'o vrag, pa sve mislim da ću si ubuduće radije kupovati neke obične kolače.
Premda, vidim da u knjizi piše da bi kolači trebali biti bez jaja i mlijeka.
ma i meni se čini da je 3 mjeseca dugo razdoblje - čovječe to je to lipnja :shock:
al u knjizi piše da je upravo period od 3 mjeseca potreban da se metabolizam ubrza i unormali.
ja sam se odlučila ne vagati - samo me deprimira stagnacija. odsad se važem nakon voćnog dana.
apri - ma kako sad kupus ne može na proteinski dan? ima listove, zelen je....![]()
tessa - šta je carobella?
pa zato što se u knjizi jede na škrobni.
valjda oni znaju!
uglavnom, ja jučer jela pečenog lososa i salatu, a prokulice ostavila za danas pa ću ih s krumpirom.
ja UVIJEK zaboravim pojesti kruh (jer ga i inače nikada ne jedem), a na UH dan čokoladu (da mi je netko rekao da će mi se dogoditi da zaboravim na čokoladu) :shock:
nego, meni su sada dvije voćke ujutro previše.
pojedem maksimalno jednu i pol, najčešće samo jednu.
A ni večera mi nije pola ručka, ja ne mogu večerati.
što se vaganja tiče, važem se samo nakon voćnoga dana i to mi je ok.
sutra bih mogla pizzu, stvarno nisam jaaako dugo.
nazvat ću piceriju i reći: molim dostavu UH pice![]()
ja isto kruh ne pojedem jer ga se ne sjetim. a u knjizi ga spominju često.
također piše da na proteinski dan razmak između ručka i večere mora bit 4 sata, a ostale dane 3 sata.
e sad, kako ja ručam oko 15 sati onda je to večera u 19 sati i to mi se čini prekasno. tako da ja večeram oko 17,30 - 18 sati.
a voćke.... dok ih ne pojedem ujutro nisam ni gladna, poslije me ubi glad.
danas mi je škrobni dan - manistra sa pomama, a večera... hmmm, jel mogu 2 - 3 rebra mliječne čokolade?bez one za kuhanje jer ju nemam doma?
i ja sam jučer zeznula s razmakom, imala sam neki sastanak i nisam stigla jesti prije 16h.
A večerala u 19.
Ne znam to za mlječnu čokoladu: u knjizi stalno spominju termin "za kuhanje".
Pa ti vidi...
apricot, kad sam ja bila na toj dijeti - u tvom kvartu - pizzu samo s paradajzom mi je dostavljao stricek iz cateringa struca. i nije mi svaki put propustao reci kako super izgledam i da se dobro vidi. jest da je prvi put opalio komentirati da su dijete glupost i da on ima najbolju dijetu koju provodi u veljaci, samo prepolovi obroke![]()
u medjuvremenu je i njegova zena bila na toj dijeti pa sad zna i detaljene znam rade li jos uvijek, imali su stvarno dobru pizzu, sad u ovaj dio ne dostavljaju, to mi jedino fali iz starog kvarta
![]()
pise ako zelis vise smrsaviti da slobodno izbacis kruhOriginally Posted by Andora
ništa, volim ivanuOriginally Posted by Andora
![]()
nego, stvarno se smije pojesti CIJELA pica?!
ja to ne mogu vjerovati!
Ja danas hiberniram! Danas mi je tutti frutti. Sve radnje sam usporila![]()
Nadam se da ću izgurat dan!!
jedete li vi uvijek oko istog vremena?
ja sam se trudila, ali ovih zadnjih nekoliko dana mi je nabacano: u intervalu od 12 do 16h, ne mogu se drugačije organizirati.
a mislim da je ta pravovremenost jako važna za metabolizam :?
...meni,dok sam bila na UNki, je jako puno pomagao kompot-jabuke,šljive,grožđice...full mi je uspio zavarati glad...
pokušavam jest u isto vrijeme(ovo ja pijem juhu na proteinski dan)
moj bože, ja još ne kužim šta je škrob, šta je UH. zato se držim kumpira i fažola, a dan posli manistre sa pomama.
moj bože, ja još ne kužim šta je škrob, šta je UH. zato se držim kumpira i fažola, a dan posli manistre sa pomama.[/quote]
Ajde piši na šalabahter "Ugljikohidrati su podijeljeni na škrobni dan kad se jedu svi uh koji su prirodni kao krumpir, mahunarke i riža, jer imaju više škroba. Drugi uh dan jedu se pak prerađeni uh,znači proizvodi od brašna- tjestenina,peciva,palenta, kuskus".
je maco, al isto tako u škrob spada kupus, kelj, brokula, mahuna, grah, karfiol, šampinjoni, riža - pa ti sad misli!
(javila mi ptičica)
ma mene ovo izluđuje - uložiš 3 mjeseca života, pomaka nema, a onda skužiš da si jeo na protienski dan piletinu i kupus salatu!![]()
ali na proteinski se može jesti svo povrće u salati koje se može jesti sirovi...prema tome mislim da se može kombinirati zelje..iako ga ja ne jedem na salatu još od trudnoće...
eto, pojedoh zdjelicu raznih grahorica...
drugi dan i nije mi neki bed...
sam čekam kad bum se počela jadati![]()
a tebi je ovo drugi dan?!
čekaj samo.... već te vidim drugi tjedan kako cviliš![]()
neće cviljeti, zašto bi?!
ma, lavache, ovo je jedna super dijeta.
stvarno!
fino se kuha, ničega nisi željan...
mislim, barem meni i mojoj kuhinji odgovara.
a kontrolira me u prežderavanju slatkišima tako da mi svaki četvrti dan dopusti kolače i čoksu...
idem si izračunati kad mi pada vodenko...
2.4.
uuu, taman da se prije Uskrsa dooobro stešem, pa da navalim...
dada, i ja se jedva čekam![]()
gledam sad malo onu listu i moram priznati da je dosta cura fiiino kilica zgubilo.
jel' ima kakve šanse da kraj te liste bude i neki datum... da se zna cca u kolko je vremena ko kolko zgubio... ko ohrabrenje...
ha?ha?ha?
![]()