U zadnje vrijeme ne dobijem sve privatne poruke, koje mi cure/decki posalju, a takoder ni oni moje. U cemu bi bio problem? Ispadam bezobrazna jer ne odgovorim, a neke stvarno nisam ni dobila, takoder su mi rekli da moje nisu dobili![]()
U zadnje vrijeme ne dobijem sve privatne poruke, koje mi cure/decki posalju, a takoder ni oni moje. U cemu bi bio problem? Ispadam bezobrazna jer ne odgovorim, a neke stvarno nisam ni dobila, takoder su mi rekli da moje nisu dobili![]()
a jwl si počistič redovno inbox i sentbox?
Jer ako su puni onda ti ne stane nova poruka.
Je, sve ocisceno. :D
kak ne stane :?Sun prvotno napisa
kad nova poruka dođe u popunjeni inbox, zadnja, tj. najstarija poruka se automatski briše i "napravi mjesta" za novu
eh, jesam objasnila![]()
Kuzili smo te mi, tako sam i ja mislila da je, ali eto i ocisceno mi je, pa opet zeza![]()
Pitanjce:
Ako mi poruka stoji u outboxu, to znači da nije poslana tj da ju primatelj nije dobio ili je normalno da, primjerice, jedan da stoji tamo?
poruka je u outboxu dokle god ju primatelj ne procita.
kada ju procita seli se u sentbox.
Ako otvoris tu poruku u outboxu primatelju ce se prikazati kao procitana pa se moze desiti da mu promakne zato treba izbjegavati otvaranje poruka koje su u outboxu.
To u principu tako funkcionira, medutim meni vec danima cuci u outboxu i znam da je druga strana ne vidi u svom inboxu jer smo vec u meduvremenu kontaktirale, a ova samo ceka, ma vidim da cu ja nju izbrisati, pa mir![]()
nesto mi steka s privatnim porukama
napisem odgovor i posaljem, a poruke nakon toga nema niti u odlaznoj, niti u poslanoj posti :? :shock:
kad stisnem posalji, uredno javi da je poruka poslana
i nema je nigdje ... :/