-
koliko često idete na informacije?
Koliko često idete na informacije?
Ili koliko ste često u školi, u kontaktu s učiteljicom/razrednicom?
Ja osobno, bi tamo visila svako malo, ali mi je već neugodno;imam osjećaj da previše gnjavim učiteljicu.
Moj prosjek su cca svake druge informacije.
-
sjećam se kad smo imali upoznavanje sa učiteljicom u prvom razredu, rekla je:
"roditelji, svi vi u početku dolazite svako drugi tjedan, pa svaki treći, a onda u drugom razredu dođete jednom ili dvaput.... do četvrtog razreda.... neću ni spominjat! dovoljno je da mi dođete jednom mjesečno, osim ako dijete ima nekakvih problema u svladavanju gradiva ili u ponašanju"
tako da mi sad u drugom razredu dođemo jednom mjesečno.
-
Jednom mjesečno. Mada ima materijala i za svaki tjedan 8) .
Meni je kod prelaska u školu jako falio svakodnevni kontakt kakav sam imala s tetom u vrtiću. Kontrolirajuća frikuša.
-
ja bi najrađe svaki tjedan, ali ne zbog ocjena, jer ih većinom znam sve preko djeteta, ali tek toliko, zbog svega što su cure već rekle, zbog tog kontakta.
ovako od srama idem jednom mjesećno da baš nebudem dosadna.
-
Jednom mjesečno, a zbog praznika ponekad ispadne i rjeđe. Tako sam radila u 1.r., tako radim i sada u 7.r.
Ne provociram, stvarno me zanima, o čemu razgovarate s učiteljem jednom tjedno? Možda je moj mali čudan, ali jučer sam bila nakon 6 tjedana na informacijama i nisam saznala ništa što već nisam znala.
-
roditelji bi trebali dolaziti najmanje jednom mjesečno
u svim razredima ( i osnovnoj i u srednjoj )
ako vidim da nisu bili 2 mjeseca ,šaljem poziv,kome pravo kome krivo
od tada su svi više nego redovni i svi smo sretni i zaaovoljni
-
mi imamo svaka dva tjedna, i ja bih isla stalno da uciteljica kad dodjem ne kuka da joj dolaze samo oni koji ne trebaju.
i zuri joj se i kaze kako mi je dijete super u svakom pogledu i da ce slamati zenska srca.
lijepo je to cuti, no mene zanima npr zasto ne voli likovni, kakva je ta zena iz engleskog pa mu engleski vise nije najdrazi, kakav joj se cini s drugom djecom, zar nije primijetila brzopletost itd itd itd ja znam da je on meni jedan od dvojice a njoj jedan od njih 20 ali tja
-
U početku smo išli svaka 2-3-4 tjedna, kako kad, nije profa imala mjesta za upisivat datum doalska roditelja.
Sada u 7. razredu idemo 2-3-4 puta u polugodištu. Ocjene koje vidim su uglavnom one koje je malac spomenuo.
Ono što on ne prenese su zabilježene primjedbe tipa: 5.12. rekao da nije spreman, 10.12. nije imao domaću zadaću. Još je korisno vidjeti najavljene kontrolne - znaju bit najavljene dva tjedna ranije, a malac pet dana prije kontrolne tvrdi da ne mora ništa učiti. Onda provede slobodan vikend, a u ponedjeljak kaže da sutra ili preksutra ima kontrolnu. :/
-
Kad dobijem ljubavno pismo u informativci.
Ili mjesec prije kraja polugodišta.
-
idem jednom mjesecno (tj. svaka 4 tjedna). Prema potrebi i cesce.
-
vidim da ste gotovo sve redovne na informacijama. mi smo sada 4. raz. i imamo sve same petice. razred je inače prilično uzoran pa ne vidim potrebu za odlaskom češćim od jednom u polugodištu. ispila me što čekam najmanje sat vremena da doznam kako mi je dijete i vladanjem i ocjenama odlično. vidjet ćemo kako će biti od sljedeće godine kada se suočimo s predmetnom nastavom.
-
U prvom sam razredu išla na svake informacije. Sada idem jednom mjesečno jer ionako ne čujem ništa novo niti išta o svom djetetu. Uvijek ista priča... ali o tome ću otvoriti zasebni topic. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma