Hello! Ja sam nova forumašica i sve Vas lijepo pozdravljam! U 36 tjednu trudnoće sam i vodim trudnoću kod dr.Podobnika u privatnoj klinici,a rađat ću u Merkuru, također bi mi Podobnik trebao bit na porodu, pa mene zanimaju da li netko ima kakva iskustva s njim,da li je neko rađao kod njega (kakav je , kako je bilo), a i zanimaju me kakve su babice? Sad mi je još gore kad sam čula da je on smjenjen sa funkcije i da je na dužem godišnjem odmoru.... sljedeći tjedan idem na pregled,pa ću vidjet kaj će reć. Kakvi su drugi doktori/ce, jer sumnjam na kraju da će me dr.Podobnik porodit zbog ove afere. :? Sve u svemu, ovo mi je druga trudnoća, imala sam spontani,pa mi je trebalo duže vrijeme da zanesem, uz pomoć terapija i sad kad smo MM i ja uspjeli i održali trudnoću,sad se bojimo ko vrag da nešto ne bude uredu sa porodom ili našom bebicom. Užasno se bojimo,pa smo iz tog razloga i išli kod dr.Podobnika i plaćali preglede i nadali da će on porodit (jer smo čuli da je jedan od boljih doktora),a sad na kraju izgleda da me na kraju ni neće on porađat!