Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Nikada dosta igranja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Nikada dosta igranja

Ponekad imam osecaj da svo svoje slobodno vreme poklanjam deci. Evo, kako izgleda moj nedaljni dan.

Od jutros, od 7.15 pokusala sam da popijem kafu i malo pogledam Forum.., deci ukljucila crtani film, toliko da popijem kafu. Medjutim, bila to neuspesna misija, jer svakih 5 minuta trazili su mi nesto. Onda je svekrva pokusala da ih izvede, ali bezuspesno , posle nekoliko minuta se vratili placuci oboje.
    Posle toga smo bili na pozorisnoj predstavi, posle toga bili na obali Dunava i na igralistu i ja se vozala na onoj velikoj ljuljasci vozic.

F. sada spava, a M. trazida joj pravim drustvo i da se igramo uciteljice, ali sam je odbila ovaj put. Mi se cesto igramo svi zajedno, doktora, skole, zoo vrta, zmurke...

Nekada se pitam da li im puno vremena posvecujem, a nekada, kao sada pomalo me pece savest sto se ne igram, ali ne mogu bas toliko.

Da li i vas muce slicna osecanja???

MarijanaB

Početno

Heh, draga moja Ceco. mene muci nesto sasvim drugo. Da sam premalo sa djecom. Nikada mi nije dosta. Ti vjerovatno ne radis? Ja puno radim i uvijek mi je malo vremena sa njima. Ponekad, kada radim do kasno, najradje bih ih probudila da se igramo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •