Moj momčić ima 18mjeseci i svako malo je bolestan,u zadnje vrijeme mu baš ni apetit nije dobar,ako netko ima kakvu preporuku za nekakav sirup za jačanje imuniteta koji je koristio ili još uvijek koristi ,molim javite.
Moj momčić ima 18mjeseci i svako malo je bolestan,u zadnje vrijeme mu baš ni apetit nije dobar,ako netko ima kakvu preporuku za nekakav sirup za jačanje imuniteta koji je koristio ili još uvijek koristi ,molim javite.
mi koristimo petrovicev med za imunitet. i moram priznati da nam pomaze. ide u vrtic i zdrava je a vidim da joj se i apetit povecao mada nikad nije imala problema s tim ali vidim da sad vise jede.
ja iz svojeg iskustva bi preporucila to.
mi pijemo propolbaby ali ne bih ništa rekla jer Nia ide u jaslice i non stop je bolesna![]()
Mi imamo 10,5 mj, ja sam pitala pedijatricu kaj je najbolje za imunitet pa je rekla Esberitox N, a kasnije mi je to potvrdila i mamina frendica farmaceut. Obje su rekla da je to najprovjerenije. Samo što ima ooooduran okus. . . Kombinacija je echnacee i jos nekih biljčica. Da li djeluje. . . vidjet cemo. . .
Petra ima 11 mjeseci i pije Petrovićev med za podizanje imuniteta, na preporuku pedijatrice. Mislim da je jako dobar i ona ga voli samog pojesti sa žličice.
Sinoc sam pregledavala forum zbog informacija o medu u trudnoci i nasla sam dosta tema gdje se spominje da se maloj djeci ne daje med. Ovo o 11 mjeseci i tvojoj bebici mi je privuklo paznju jer spominjana dobna granica za med je puno veca.dinosaur prvotno napisa
Da mozda malo i ti pogledas?
moja bebačica isto ima 11.mj. ali meni nebi palo na pamet davati med (ne zbog bakterije ili botulizmu o čemu nisam ni imala pojma) već radi količine šećera!
ja to tako laički 8)
Na medu piše da se daje djeci od 6 mjeseci starosti, inače preporučila ga je i pedijatrica i specijalist nefrolog
[/b]
A sastav meda je :
miješani med
cvjetni prah
propolis
matična mliječ
pčelinji vosak
Jedno dijete uzima Petovićev med s dodatkom zbog učestalih bronhitisa, drugi uzima onaj za podizanje imuniteta, ali uzimaju tek punih mjesec dana pa nemogu zasada sa sigurnošću tvrditi da radi meda bolje jedu, da ovaj mali više nema opstrukcije pluća i da lijepo iskašljava već od prvog dana bolesti i da uglavnom sve skupa lići na nešto malo kao bolje.
Ja se nadam da je zbog meda, mada je gdin Petrović rekao da treba proći najmanje šest mjeseci da bi se vidjele neke znatnije promjene.
Njegov med koriste i bebe od 6 mjeseci na dalje i što me se jako dojmilo prvo je pitao dali ste dojili dijete i spomenuo koliko je važno dojiti djecu i kako nažalost ljudi još nisu ni svjesni koliko je dobro da bebe doje najmanje 6 mjeseci bez dodavanja bilo kakve druge hrane ili tekućine.
ja, na žalost nikako ne mogu svoje milo malo nagovoriti na Petrićev med. Ne ide mu, pa ne ide. Samo ga pljucka. Zato kao zamjenu dajem propolbaby, eto već trošimo drugu bočicu. Ali bih bila sretnija da popapa svaki dan malo tog meda![]()
Toplo preporučam prašak collostrum sa probioticima od proizvođaća Child Life... Također preporučam da nabaviš letak njihovih proizvoda koji možeš naći u bilo kojoj ljekarni.
Jel postoji taj Petrovićev med u nekom tekučinastom obliku recimo poput sirupa ili je baš kao pravi med.
Nama je pedica prepisala Apivit nakon ovih nekoliko viroza. Je li netko ima iskustva s ovim nadomjestkom? Meni okus nije bas ugodan ali moja curka ga rado uzima.
http://www.apipharma.hr/apivit_sirup.asp