tea2, ja sam tjedan prije poroda išla svaki dan na ctg, i to mi je bilo prestrašno. Na leđima... i izvoli mirovati :shock: , a mene obliva znoj, napadi panike, da ne spominjem da su mi ga radili u predrađaoni pa slušam zvukove iz rađaone. Samo sam ih prvi dan poslušala i nepomično ležala.
Poslije sam rekla da hoću 2 jastuka iza leđa i biti u polusjedećem položaju jer ću se onesvjestiti, ja bih se tu i tamo malo promeškoljila, pa na polubok, pa vidim da se gube otkucaji i onda brže nazad...kao ništa se nije dogodilo. Pamtila sam na onom papiriću mjesto na krivulji gdje sam se makla, ukoliko bi počeli praviti probleme, kao ovdje im nešto nije jasno... da mogu priznati da sam se micala... ali uvijek je sve bilo ok.
To ti sestre više radi svoje udobnosti kažu da se ne mičeš.
I na porodu se nisam dala poleći na leđa već sam podigla krevet, legla sam tek za tiskanje, ja sam im rekla da ću se sto posto onesvjestiti ako budem na leđima i nekako ih uvjerila.

Doma nije bilo teorije da legnem niti tren na leđa, a sad ću tu kod njih guliti sat vremena!! Nema šanse!! Nisam se dala, a ako nisu pristajali ja sam se kradomice malo okretala. Gledam u stranim časopisima, ctg sjedeći rade, a kod nas kao ne može!!!

Potpuno te razumijem, što ti se događa i nedaj se!!