Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: smrznuti u mariboru

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ina33, sve mi to miriši na uspjeh, a još kad se sve završi tako dobrom klopom, ma mora uspjeti!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Podižem.
    Malo sam pretraživala na temu Femodena (kontracepcijske tablete koje mi je prepisao dr. Vlaisavljević), i dospjela na ovaj topic.. pa ako je netko imao iskustva s ovim tabletama, voljela bih čuti... nuspojave, stanjuje li endometrij...?

Nego, jedan post me posebno dojmio na ovom topicu, kopiram;
    Citiraj ina33 prvotno napisa
    Migully, žao mi je zbog tvojih smrzlića. Mariborske blaste često ne dočekaju odmrzavanje, to sam već popratila. Ja imam 3, vidit ćemo, probat ćemo im reći da sve odmrznu pa makar da jedan preživi, a šta se može, bojim se da ako odmrzavaju jednoga pa dva (tako su zamrznuti, nisu se baš brzo dijelili - 1 morula 5.-ti dan, 2. 6.-ti) nemam šanse da bude živih. U stvari, nisam čula da je neko ostao trudan od FET-a u Mariboru, ali ko zna - neko valjda mora ostat trudan i u FET-u i upast u taj postočić, možda će baš bit netko od nas forumašica, nikad se ne zna. Ako neko zna koga da je u FET-u u Mariboru ostao trudan, ajde javljajte sretne vijesti može i post-facto, naravno .
    znamo nekoga, znamo!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, na kraju ispala to ja, a nisam imala vjere nista . Nevjerojatno!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

za ina33:

vidiš, vidiš.

baš mi je drago kaj si zabarikadirala tog smrzlića u bušu!

uvijek postoji šansa, pa makar i ona u promilima

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Curke, uspjesi u MBu sa smrzlicima nisu bas zanemarivi! Naime, kad smo suprug i ja prije par godina bili na dogovoru kod Prof. V. za transfer smrzlica dobili smo informacije da:

- 80% smrznutih blastocista prezivi odmrzavanje
    - 20% parova zatrudni nakon transfera s eskimcima

Javim vam za godine ili dvije dali ove statistike drze vodu. Ceka nas jos 15 eskimca pa mozda jos stignemo napuniti minibus s mariborskom djecicom

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •