Moraš to sama presjeć'. Ko i s ležanjem nakon transfera. Meni nikako nije jasno zašto je to potrebno i drago mi je da to i struka reže, ali vidiš koliko je IVF kao metoda totalno... Ne znam, ne postoji znači unutar struke niti konsenzus oko ključnog eventa - treba li i koliko ležat nakon ET-a. Jedni ništa, drugi 2 tjedna, jedni te dižu s kreveta da se ne bi digla (SD - medicinska braća, ako su available), drugdje se iščuđavaju ako ideš leč (MB), mislim.. Svako neka za sebe odluči, ja sam odlučila da ne želim pola najboljih godina provest ležećki ko L. Boban. Drugo da sam trudna, ali nakon ET-a, a ako se dobro osjećam - nix. Razum mi govori protiv jogginga, dizanja teškog, ali tu imam kuk kao regulator pa to ne radim nikad jer ne smijem. Ja sam si uvela neko pravilo da nakon stimulacije odmirujem 2-3 dana (zato jer mislim da su mi veće šanse da sa svježima ostanem trudna), nakon FET-a ne. Da mi kažu imate predivnu blastocistu itd. onda bi možda koji put mirovala. Daniela32 nakon transfera 2 h šibala po ZG-u direkt tražila cipele, ako se dobro sjećam njene čudesne priče . Bitno ti je samo da napraviš kako se nećeš grist - ja se više grizem ako bezveze ležim . Učini onako kako je tebi lakše.