sa zarom: 30 min
s geom: od 23.00-08.00 (stali trudovi) u tata boxu, pa jos 10 min u onom starom boxu![]()
sa zarom: 30 min
s geom: od 23.00-08.00 (stali trudovi) u tata boxu, pa jos 10 min u onom starom boxu![]()
oko 14h su me odveli 8 cm otvorena
do 15h 9 cm
zadnji cm nikako...
u 16h odbila drip
u 18h dobila drip
u 20.50 rodila
znači 7 sati u boxu :/
ali je mm cijelo vrijeme bio sa mnom, ne znam kako bih bez njega.
od 5,00 - 6, 45
(jedno predavanje na faksu!)
A- 10 sati + 2 sata
S- 8 sati + 2 sata
prestala ja uzimati prepar i odmah drugi dan dobila trudove-lazne,koji su se ponavljali u jako kratkim vremenskim razmacima,pa u duljim,pa uokrug..primili su me u petrovu u box 4 gdje sam bila 2 dana u stalnim "trudovima" i nisam dobila nista za jesti.smrc.od poroda nista.
ostala sam u bolnici jer je bio dijagnosticiran iugr,i porod je dosao tek za 2 tjedna.osjetila sam trudove po noci (I NISU BILI PRAVILNI),ali sam odlucila istrpiti te smijesne vremenske razmake do jutra i onda su vidjeli da sam 3cm otvorena .otisla sam u radjaonu oko pol 11,izisla u 10 do 15
. :D
to stvarno nije bilo dugo.
prestala ja uzimati prepar i odmah drugi dan dobila trudove-lazne,koji su se ponavljali u jako kratkim vremenskim razmacima,pa u duljim,pa uokrug..primili su me u petrovu u box 4 gdje sam bila 2 dana u stalnim "trudovima" i nisam dobila nista za jesti.smrc.od poroda nista.
ostala sam u bolnici jer je bio dijagnosticiran iugr,i porod je dosao tek za 2 tjedna.osjetila sam trudove po noci (I NISU BILI PRAVILNI),ali sam odlucila istrpiti te smijesne vremenske razmake do jutra i onda su vidjeli da sam 3cm otvorena .otisla sam u radjaonu oko pol 11,izisla u 10 do 15
. :D
to stvarno nije bilo dugo.
max.pola sata
u predrađaonu ušla oko 1:00, izašla oko 15:00. + sat vremena na promatranju.
U 17:00 došla moja ribica mami na cicu![]()
max sat vremena![]()
sedam sati
8- 17:30 znači 11.5 sati
petnaest minuta prije poroda dr. mi je prognozirao da neću roditi još dva sata, no rodila sam kad sam bila 8 prstiju otvorena inače bi sad govorila o 13 sati
2 sata +posteljica+šivanje
3 sata + šivanje
26 sati u Petrovoj
10.30 do 12.50 + posteljica i šivanje + ležanje, ustala i otišla se tuširati u 14.30 cca
24 sata.
načitala se žute štampe, najela čokolade (o, da, ima doktora koji ti je donose), naslušala žena koje vrište i psuju...
i cijelo vrijeme se pitala što ja tamo radim :?
Ne kužim, što si mala trudove, pa prestali ili?apricot prvotno napisa
Ja bila cca 4-4,5 h
50 minuta. Ozbiljno.
p.s.
Ni minute u predrađaoni. Stigli od doma u zadnji čas![]()
od 7.15 ujutro do 20.25, zapravo tad sam rodila, pa onda jos jedno sat vremena
Sad cu ispast totalno bedasta, ali sta je to box?
to ti je tvoja pregrada u rađaoni. škatuljica sa gin. stolom i uređajima koji rade "ping", potrepštinama za porod itd. niš mudro. tri zida i zavjesa prema hodniku. ne znam bolje objasniti, bila sam kratko pa nisam snimila detalje![]()