Pokazuje rezultate 1 do 50 od 390

Tema: Zadarsko rodilište

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj cicibela prvotno napisa Vidi poruku
    jedna crnokosa mršava sestra nije se svidjela curama u sobi. nije uopće pomogla tek porođenoj mami pridržavati je na wc-u nego ju je čekala ispred vrata.
    Meni i ovo napredak, prvi put me poslala sestra samu na wc nakon poroda (a nije bila soba s wc-om već sam morala prešetati pola hodnika do wc-a) Kako sam pošla i došla Bog dragi zna

Gabrielle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Visoka, suhonjava, malo žućkaste puti (cigarete pretpostavljam)? Meni je bila zakon :D Bila mi je kad su me prebacivali u sobu poslije carskog, obukla me, ujutro me htjela ustati . forsira se to kretanje da se izbjegne tromboza, i pala sam joj u nesvijest Bila sam na prazan želudac od nedjelje navečer, a to je bio utorak ujutro I plus čim sam se ustala sam pogled usmjerila u strop, umjesto u pod, ahahah... Poslije je komentirala da sam joj ja jedina koja se srušila, al kao nije ni čudo. Poslije doručka me onda na wc vodila ona niska, paž frizura, jedina je debeljuškasta od njih na odjelu, i isto me dovela do wc i ja sam se sama piškila i sve. I već od tog popodneva sam sama išla svukud i sve sama radila. ZA njih na odjelu samo lijepe riječi imam, a ovisi i kakva si ti. Sjećam se da su ove iz jedne noćne šizile s nekom ženom jer im je zvonila non stop, za nebuloze ih je zvala, više su bile tamo nego kod nas što smo carskim rodile Ostalo manje više sve ok, pregled dr.krpine mi je bio bolan (mislim da me pokušala ručno širiti iako ništa nije rekla), a dr. lisicu isto super, uopće me nije pregled bolio, jedino što je komentirao kao ajme strija po trbuhu, šta si to napravila, ali ja sam okrenula na šalu i to je bilo to. Možda nije bilo ok od njega, ali ja sam se udebljala 30 kg pa sam i sama bila ljuta ko ris na sebe. Dr. Vranić ok, on je htio vaginalan porod pošto poto, Rukavina mi je bušio vodenjak i stavio me na drip, on mi je isto bio ok, normalan čovjek, ali one dvije babice (posebno plava, starija), ako se ne daj bože opet sretnemo na drugom porodu zapamtit će me, nek mi riječ kaže tako ću je pospremit gdje joj je mjesto da neće znati što ju je spopalo. Ona mi je bila izrazito neugodna, a za Vedranom sam doslovno plakala kad je odlazila sa smjene. Došla se pozdravit sa mnom (12 sati sam bila u boksu) i mazila me po ruci, a ja ko malo dijete, dajte nemojte iiićiiii... Onda je došla vidjeti bebača sutradan pa se zafrkavala, kao jel bi bilo lakše da sam ostala, ehhe... A što se tiče Lidije, ona nam se pojavljivala u sobi samo ujutro na vizitama s ginićima i to je bilo to, i u četvrtak kad je vodila trudnice u obilazak. Sve u svemu osoblje im je na nivou!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •