Citiraj Gioia prvotno napisa
Citiraj ninaXY prvotno napisa
Mene baš nije oduševio novouređeni odjel zadarske bolnice. Nema nikakve klimatizacije, prozori se mogu otvoriti samo na kip, ako otvoriš vrata, onda je propuh,uglavnom s mene su se danonoćno slijevale lokve vode.
Bila sam na odjelu par dana prošli tjedan pa tako imam mišljenje o ovome: istina je da nema klimatizacije, ali prozori se mogu otvarati, gornji na V a donji širom. Ne znam u kojoj si sobi bila?
Svaka soba ima ventilator i stalak za TV. Dva sanitarna čvora su čista i podsjećaju na kućno kupatilo. Kreveti su udobni, jastuci izdašni (a ne onako sravnjeni kao inače u bolnicama). Sestre ljubazne, tople, bliske, nasmijane.
Imale smo taj peh da smo bile tamo u vrijeme najvećih vrućina, a tu malo tko može pomoći
Ti si bila na ginekologiji? U rodilištu nema nikakvih ventilatora da ne puše po bebama. Iz istog razloga se ne mogu otvarati donji prozori. A klimatizaciju sam spominjala zato jer je odjel nedavno obnavljan. Sad ću ispasti cjepidlaka, ali kad si već spomenula krevete, u našoj sobi niti jedan krevet nije imao ispravan mehanizam za podizanje uzglavlja - što itekako primijetiš nakon carskog reza.
Ali sve je to manje bitno kad ležiš tamo sva srezana, dijete ti ne donose, ne daju ti da ga dojiš jer bljucka, a starije dijete ti ne može doći u posjete, niti ti smiješ izići s odjela da ga vidiš. I nemaš uopće predodžbu koliko bi to moglo trajati .