Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Pristup RH EUi mogao bi usporiti prekonzervativan sex. odgoj

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pristup RH EUi mogao bi usporiti prekonzervativan sex. odgoj

Možda nas ipak bijeli svijet "natjera" da se ponašamo

Seksualni odgoj usporit će ulazak u EU
    Pristup Hrvatske Europskoj Uniji mogao bi usporiti prekonzervativan pristup seksualnom odgoju. Europski parlament uputio je pismo predsjedniku Mesiću, premijeru Sanaderu i ministru Primorcu. Upozoravaju kako su mladima o seksu ponuđene krive i štetne informacije. Više u video prilogu.

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...eid=1177481564

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A što bi trebalo učiti djecu: svako sa svakim, niko s nikim više od dva puta. Ona bismo bili civilizirani.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šta ih netko tako uči?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma je, samo zbog toga ce nas usporiti...

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Toliko smo već prežvakali ovu temu da mi stvarno više ne da iznositi nikakve argumente. "Bijeli svijet" nas tjera na svašta, a meni se ne sviđa ta patronizirajuća arbitraža. Također mislim da su ovaj likujući ton oko pisma preporuke pridodali naši mediji.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni nije ok da ih se uči kako kontracepcija mijenja bit spolnog odnosa. To mi je užasno nazadno. Ili i ja i moj dragi već šesnaest godina, s kraćim pauzama za pravljenje djece, promašujemo bit? (Dakle, ne svatko sa svakim, nitko s nikim više od dva puta.)

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U svakom slučaju, Europski parlament upravo danas donosi rezoluciju o Hrvatskoj. Hrvatska ima gotovo jednoglasnu potporu u Europskom parlamentu, potpuno neovisno o programu seksualnog odgoja.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Složit ću se da je naslov bombastičan-sastavljen upravo tako da skrene pažnju-no sama Rezolucija ne znači i ulazak u EU-još mi imamo puuuuuuno posla kako bismo ušli, a E. parlament je ukazao na jedan detalj koji im se ne sviđa i dao to relevantnima do znanja.
    Bilo je tu sigurno još "detalja", ali eto novinari izvlače uvijek one ekstreme koji im donose gledanost, slušanost-jednom rječju pažnju javnosti.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A zasto mislite da je sve sto dolazi iz EU dobro? Da i mi osnujemo stranku koja ce smanjiti dobnu granicu u djece spremne na seks kao sto su nedavno u Belgiji? A oni vole djecu!

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

EU trazi dlaku u jajetu sto se tice ulaska HR...nismo mi njima zanimljivi, jer da jesmo davno bi nas primili...bugare i rumune su primili zbog jeftine radne snage, a nazadniji su dosta od nas u svakom pogledu pa i seksualnom odgoju...

nadam se da nas nece nikada primiti!!!!!!!!!!!!!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

neka, meni se niti ne žuri u EU

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne znam zašto Europsku uniju ne zasmeta to što u HR nema dovoljno mjesta u dječjim jaslicama i vrtićima (konkretno - Klc), što veliki broj škola nema cjelodnevni boravak i organiziran topli obrok, nego se u školama prodaju smrdljivi hamburgeri i užegli čipsevi po astronomskim cijenama, nasilje u školama (u našoj jučer bila policija - još sam pod dojmom), a tako im je bitno da se šire seksualne "slobode".

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa zašto bi ih to smetalo kad je ovo što si napisala njihova svakodnevnica, eh ta EU....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Onda mogu samo potpisati ono što je napisala anima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •