-
-
A što bi trebalo učiti djecu: svako sa svakim, niko s nikim više od dva puta. Ona bismo bili civilizirani.
-
-
ma je, samo zbog toga ce nas usporiti...
-
Toliko smo već prežvakali ovu temu da mi stvarno više ne da iznositi nikakve argumente. "Bijeli svijet" nas tjera na svašta, a meni se ne sviđa ta patronizirajuća arbitraža. Također mislim da su ovaj likujući ton oko pisma preporuke pridodali naši mediji.
-
Meni nije ok da ih se uči kako kontracepcija mijenja bit spolnog odnosa. To mi je užasno nazadno. Ili i ja i moj dragi već šesnaest godina, s kraćim pauzama za pravljenje djece, promašujemo bit? (Dakle, ne svatko sa svakim, nitko s nikim više od dva puta.)
-
U svakom slučaju, Europski parlament upravo danas donosi rezoluciju o Hrvatskoj. Hrvatska ima gotovo jednoglasnu potporu u Europskom parlamentu, potpuno neovisno o programu seksualnog odgoja.
-
Složit ću se da je naslov bombastičan-sastavljen upravo tako da skrene pažnju-no sama Rezolucija ne znači i ulazak u EU-još mi imamo puuuuuuno posla kako bismo ušli, a E. parlament je ukazao na jedan detalj koji im se ne sviđa i dao to relevantnima do znanja.
Bilo je tu sigurno još "detalja", ali eto novinari izvlače uvijek one ekstreme koji im donose gledanost, slušanost-jednom rječju pažnju javnosti.
-
A zasto mislite da je sve sto dolazi iz EU dobro? Da i mi osnujemo stranku koja ce smanjiti dobnu granicu u djece spremne na seks kao sto su nedavno u Belgiji? A oni vole djecu!
-
EU trazi dlaku u jajetu sto se tice ulaska HR...nismo mi njima zanimljivi, jer da jesmo davno bi nas primili...bugare i rumune su primili zbog jeftine radne snage, a nazadniji su dosta od nas u svakom pogledu pa i seksualnom odgoju...
nadam se da nas nece nikada primiti!!!!!!!!!!!!!
-
neka, meni se niti ne žuri u EU
-
Ne znam zašto Europsku uniju ne zasmeta to što u HR nema dovoljno mjesta u dječjim jaslicama i vrtićima (konkretno - Klc), što veliki broj škola nema cjelodnevni boravak i organiziran topli obrok, nego se u školama prodaju smrdljivi hamburgeri i užegli čipsevi po astronomskim cijenama, nasilje u školama (u našoj jučer bila policija - još sam pod dojmom), a tako im je bitno da se šire seksualne "slobode".
-
Pa zašto bi ih to smetalo kad je ovo što si napisala njihova svakodnevnica, eh ta EU....
-
Onda mogu samo potpisati ono što je napisala anima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma