Pokazuje rezultate 1 do 50 od 191

Tema: kako popraviti kvalitetu jajašca?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Je... ali dok god ne prihvati većina reproduktivaca i ne dokaže se da nešto stvarno radi - to je, po meni, onako...... dodatak, accessory, "za one koji žele znati više", nikako srž ničega. To govorim u smislu "menadžmenta očekivanja" i zadržavanja "big picturea" u glavi.
    u nekim stvarima niti jedna struka nikada nece biti istog misljenja. sto ne znaci da su jedni u pravu, a drugi u krivu..ne samo na polju reproduktivne medicine.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    u nekim stvarima niti jedna struka nikada nece biti istog misljenja. sto ne znaci da su jedni u pravu, a drugi u krivu..ne samo na polju reproduktivne medicine.
    Jest, ali postoji jedno većinsko razmišljanje i ono govori u prilog tome koliko treba dati težine (po meni - malo) u sve te stvari - spavanje bez mjesečine itd. To jest, ono što ja govorim da žena treba bit svjesna dok ulaže masu truda u stvaranje "savršenih uvjeta", evo, za san - mjesečina itd. - da joj, ako ima, npr. 42 godine s AMH-om 3, FSH-om 15 to sve skupa neće pomoći ama baš ništa - osim onog psihološkog efekta "uradila sam sve".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.10.2011. at 10:06

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Jest, ali postoji jedno većinsko razmišljanje i ono govori u prilog tome koliko treba dati težine (po meni - malo) u sve te stvari - spavanje bez mjesečine itd. To jest, ono što ja govorim da žena treba bit svjesna dok ulaže masu truda u stvaranje "savršenih uvjeta", evo, za san - mjesečina itd. - da joj, ako ima, npr. 42 godine s AMH-om 3, FSH-om 15 to sve skupa neće pomoći ama baš ništa - osim onog psihološkog efekta "uradila sam sve".
    to sto ti govorim je da se vecinsko misljenje moze promijeniti glede ove ili one teme za koju godinu. ipak je prvo IVF dijete tek 30g staro i puno je nepoznanica na reproduktivnom sistemu.
    tako da..tko zeli neka se kljuka s ovim ili onim nadajuci se da ce postupci biti uspjesniji..ili neka ostavi jer od toga tako i tako nema vajde

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •