Rene2, zanimljivi linkovi, posebno onaj o akupunkturi. Znakovito je i da se vani ne gleda toliko kronološka dob žene, već njezin FSH i na osnovu toga se odlučuje o prioritetima jer nije npr. rijedak slučaj da mladolika tridesetogodišnjakinja ima veći FSH od neke četrdesetogodišnjakinje. E sad koliko sam skužila, razlog male rezerve jajnih stanica i njihove upitne kvalitete možemo tražiti i u genetici (DNK), u dosadašnjem načinu života (koliko smo bile izložene toksinima, zračenjima, pušenju, stresu...), i u x faktora na koje na žalost sada ne možemo puno utjecati..
pino, , iz tvojih postova uvijek puno naučim. Pa sam tako danas skužila (zahvaljujući i tumačenju ine33) da je moja odluka da se klonim stimulacija do Maribora (termin krajem godine) totalno bez veze. U godinu i pol dana mogla sam si priuštiti makar jednu stimulaciju čisto da vidim koji protokol mi ne(odgovara)... (hm, ako ništa drugo ). Čini se da je puno bolja strategija pokušaj-pogreška, ali to onda vuče problem mogućih čestih stimulacija što opet nije baš dobro za organizam..
I da ina33, ja sam tijekom svog 1.ivf-a bila tip "vjere" (iako je bio prirodni ciklus), ali ću se ubuduće svakako truditi postati tip "odmaka", čisto zbog mog prolaktina, TSH-a, FSH-a..