Ja sam kupila Gonale u ljekarni u Novoj Vasi i bili su proizvedeni u Mađarskoj, tako da mi se cini da nikada ne mozemo biti sigurne odakle su zapravo lijekovi stigli i kako se rukovalo njima. :?wewa prvotno napisa
Mislim da je ta prva stimulacija cisto pogadanje, bez obzira na godine i hormone. Ja sam s 33 godine stimulirana s tek dvadesetak ampula gonala i nije od mene bilo trazeno da ponovim hormone, iako su bili stari vise od godinu dana i iako je fsh bio 9.4.Lambi prvotno napisa
Zar stanice mogu biti i prezrele? Ja sam uvijek mislila da je bitno da nisu nezrele, a sve dalje od toga da je OK. :/Lambi prvotno napisa
Isti je princip u Rijeci ali ih označavaju s npr. 4a, 6b itd. Broj oznacava broj stanica, a oznaka "a" znači da su sve stanice jednake velicine sto je dobro, a "b" znaci da su nejednake velicine sto je manje dobro.lila_mk prvotno napisa
meni se cini da si ti dobro reagirala na taj protokol.lila-mk prvotno napisa
U vrijeme dok sam otvarala ovu temu duboko sam vjerovala u vitamine, pripravke, cajeve, nacin ishrane... Sada mi se cini da me je sve to samo opterecivalo i da nije toliko bitno koliko je bitno pogoditi terapiju tj. ovo:sta predlazete da uzimam ovo leto dok se moj organizam odmara i sprema za sledeci IVF?
Zato lila_mk, mozda je najbolja priprema opustanje i uzivanje u ljetu, a potom u akciju.ina33 prvotno napisa