Citiraj ujnatetka prvotno napisa
Hvala na lijepim zeljama. Nisam ti odgovorila na prvo pitanje glede stimulacije:
Posljednjih 3-4 IVF-ova sam uradila sa jako malo stimulacije (do 6 Gonala i 4-5 Menopura) jer svakako ne dobijam vise od 2 stanice (3 stanice bi bio veeeeliki uspjeh i sreca). Dr. Radoncic mi uglavnom kombinira prirodni ciklus sa jako malo stimulacije.
Da kažu da je za nas poor responderice bolja blaža stimulacija bez supresije. Jeste li ikad probali s Cetrotide-om?

Hvala što si s nama podijelila iskustvo s DHEA-om. I ja sam danas googlala o tome i našla dosta negativnih komentara po tom pitanju.

U postupku prije toga (u ozujku) sam iz potpuno prirodnog ciklusa imala 3 folikula ali su 'pobjegli' sat prije aspiracije (negdje na naplatnim kucicama dok sam putovala iz Sarajeva prema Zagrebu - to mi je palo jako tesko).
Baš mi je žao što su folikuli pobjegli, ali zanimljivo kako ih je bilo 3 u sasvim nestimuliranom postupku...neka tako bude češće, ma neka bude bingo!

Znam kako je teško putovati na postupke i sve organizirati...iz mjeseca u mjesec...