Citiraj rikikiki prvotno napisa
Ja sam koristila DHEA (doduše 50 mg, a ne 80) kroz dva mjeseca i za vrijeme njegova korištenja nisam dobila stanicu (bile 3 punkcije). E, sad....da li stanica nije bilo ili ih dr. nije uspio ispunktirat Da li stanica nije bilo zbog DHEA ili ih i inače ne bi bilo ... nemam pojma! Znam samo da više neću eksperimentirat s takvim stvarima .... uf... da mi doktor zna da gutam sve što pročitam da bi moglo pomoći....
A i ja sam skoro otisla po to u ljekarnu... ali nekako sam u zadnji čas odlučila još pričekati...i sad što duže "čačkam" o tome, manje mi se sviđa. Navodno bi DHEA trebala sniziti FSH i povoljno utjecati na kvantitetu i kvalitetu j. stanica...ali evo čini se da nije baš tako...

Citiraj didicro prvotno napisa
Očito su i meni našli cistu prilikom punkcije u prirodnom ciklusu jer nisam dobila jajnu stanicu a imala sam super endometrij, super veličinu folikula, super vrijednosti estradiola.
Po ovom svemu što si nabrojala, vjerovatno je j.s. pobjegla. Neće doktor napisati/ reći: "Vjerovatno mi je pobjegla j. stanica prilikom punkcije" već: Nema oocite, ili ne dobije se oocita...a to mi odmah protumačimo kao prazan folikul tj. cista...

Ajde, neka drugi put uhvate dobitnu j. stanicu.